1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Zo vier je de verjaardag van je hond

Zo vier je de verjaardag van je hond

verjaardag hond

Hoera, jouw hond is jarig! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Maar hoe pak je dat leuk aan? We geven je graag wat tips om de verjaardag van jouw hond op een originele manier te vieren. Van een koud hondenbiertje tot ijsjes speciaal voor jouw hond en meer leuks.

verjaardag hond

Zo vier je de verjaardag van je hond 

Hondenslingers

Zo we de woonkamer versieren voor onze eigen verjaardag, zo kunnen we dit natuurlijk ook doen voor onze hondenvrienden. Eenvoudig, maar leuk: sla hondenslingers in voor de verjaardag van jouw hond. Als het aan ons ligt mag je die leuke versiering best een paar dagen laten hangen. Wel zo feestelijk!

Hondenbier

Bier? Voor mijn hond? Jazeker! Het bestaat, en de meeste honden zijn er maar wat dol op. Geen zorgen: er zit natuurlijk geen alcohol en koolzuur in. Wat dan wel? Denk aan mout en vleesextracten. Een heerlijk drankje voor jouw hond, dus! En een leuke manier om samen een toost op zijn of haar verjaardag uit te brengen.

Hondenijsje in de zomer

Voor honden kan het bij hoge temperaturen soms onaangenaam warm zijn. Is jouw hond jarig op een warme zomerdag? Verwen hem of haar dan zeker met een hondenijsje. Niet alleen geliefd bij de viervoeters, maar ook nog eens een goede manier om af te koelen. Er bestaat kant-en-klare mix voor hondenijs, waarbij je alleen nog water in vormpjes moet gieten en dit invriest. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf je eigen hondenijsjes te maken. Een makkelijke variant is die van appel, Griekse yoghurt en water. 

Recept hondenijsjes

Meng twee appels met 250 ml yoghurt en wat water in een blender en giet de egale massa over ijsvormpjes. Laat dit een paar uur invriezen en klaar is Kees!

Hondensnacks van ALDI

Eigenlijk hoeft het niet moeilijk te zijn, jouw hond verblijden op zijn verjaardag. Het simpelste cadeau: een paar extra hondensnacks van ALDI. Bijvoorbeeld de kipfiletsnacks, die bij veel honden geliefd zijn. De snacks zijn er in drie verschillende varianten, dus je kan op zijn of haar verjaardag ook nog afwisselen. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Op het boodschappenlijstje

Meer zoals dit:

Waarom spinnen katten en houden ze niet van water? Antwoorden op de 5 meest gestelde vragen over katten

Antwoorden op de 5 meest gestelde vragen over katten

Waarom spinnen katten en houden ze niet van water? Wat gebeurt er allemaal in hun hoofd? We geven antwoord op de 5 meest gestelde vragen over katten.

Verder lezen
Hoe kun je stress bij honden verminderen? 5 tips

Hoe kun je stress bij honden verminderen? 5 tips

Hoe herken je stress bij honden? En hoe kun je eventuele stress bij jouw hond verminderen? Goed nieuws: het kan, en ALDI helpt je graag op weg met goede tips!

Verder lezen
puppy in huis

Puppy in huis? Hier moet je op letten in de eerste dagen

Die kleine voetjes, die schattige oogjes… Leuk, een puppy in huis! Maar waar moet je op letten, de eerste dagen dat je een pup in huis hebt?

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch