1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. 7 originele oud en nieuw uitnodigingen om zelf te maken
7 originele oud en nieuw uitnodigingen om zelf te maken

De uitnodigingen voor een knallend oud en nieuw feestje maak je dit jaar zelf met deze sprankelende tips.

7 originele oud en nieuw uitnodigingen om zelf te maken 

Ben je van plan om oud en nieuw groots of klein te vieren dit jaar? Dan mag een spetterende uitnodiging niet ontbreken. Met deze tips maak je een leuke uitnodiging zelf!

divider

1. Met een fles feestelijke bubbels 

Oud en nieuw = bubbels! Zorg ervoor dat jouw gasten de smaak te pakken krijgen door een uitnodiging met een fles champagne (of prosecco) te maken. Aan de fles knoop je met een gouden lintje de zelfgemaakte uitnodiging vast. Al jouw gasten krijgen dan meteen die juiste feestsfeer en kunnen niet wachten om samen de fles open te laten poppen. Laat ze wel de fles meenemen naar het feest!  

2. Aan een champagneglas

Bang dat je niet genoeg champagneglazen hebt om met iedereen het nieuwe jaar in te luiden? Maak dan de uitnodiging vast aan een leeg champagneglas. Voor de zekerheid wel even benadrukken dat ze het glas ook meenemen naar het feestje, anders kun je nog niet met iedereen toasten. 

3. Ballonuitnodiging

Te veel gasten om iedereen champagne cadeau te doen? Zorg dan voor één grote bubbel aan de uitnodiging: een ballon! Een gouden ballon is helemaal in stijl van oud en nieuw als je het ons vraagt. De informatie schrijf je op de ballon of je hangt met een (gouden) lintje de uitnodiging aan de ballon vast.

4. Met sterretjes

Oud  en nieuw betekent vuurwerk, en hoewel misschien niet alle gasten van vuurwerk houden, is er één versie waar iedereen van kan genieten: sterretjes! Beplak een pakje sterretjes met papier en schrijf daar de uitnodiging op. 

  • Tip: geheel in stijl: gebruik zwart papier en schrijf er met een gouden of zilveren glitterpen de uitnodiging op.
champagne

5. Met glitters

Niet zo handig voor degene die de troep op moet ruimen, maar wel héél feestelijk: een uitnodiging vol glitters! Voeg een handjevol glitters toe in de envelop of in de kaart en jouw gasten weten meteen dat ze een schitterend feest te wachten staat.

6. Aftellen

Voor alle gasten die net zo veel zin hebben in het feestje als jij: maak een uitnodiging met op de achterkant een aftelkalender. Dat bouwt de spanning lekker op!

7. Videoboodschap

Helemaal hip: kruip zelf voor de camera en stuur jouw uitnodiging in de vorm van een video. Door jouw enthousiasme op beeld vast te leggen, weten we zeker dat jouw vrienden en familie staan te popelen om naar je feestje te komen.

Meer zoals dit:

gezonde ontbijtjes

5x gezonde ontbijtjes voor een goede start van het nieuwe jaar

Om met goede voornemens het jaar te starten, helpt ALDI je met gezonde ontbijttips voor een goede start van het nieuwe jaar.

Verder lezen
mocktails

Mocktails maken: 5 alcoholvrije cocktails voor elke dag

Gek op cocktails, maar drink je liever geen of minder alcohol? Dit zijn 5 mocktails, gebaseerd op klassieke cocktails.

Verder lezen
Kerstversiering opruimen

Kerstversiering opruimen: 4 makkelijke tips

Kerstversiering is leuk, maar laten we eerlijk zijn… het uit de knoop halen van de kerstversiering is minder. Met deze 4 tips wordt het uitpakken van de lichtjes, ballen en slingers volgend jaar een eitje.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch