1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Meer dan 15 lekkere paasbrunch recepten en ideeën
Meer dan 15 lekkere paasbrunch recepten en ideeën

paasbrunch recepten

Meer dan 15 lekkere paasbrunch recepten en ideeën

Op zoek naar de lekkerste paasbrunch recepten? Zoek niet verder, want hieronder vind je een handig overzicht met veel inspiratie. Er is niks zo leuk als een uitgebreide, zelfgemaakte paasbrunch met familie of vrienden. Het grote voordeel is dat – naast dat je lekker kunt uitslapen – het ergens tussen het ontbijt en lunch inzit. Je kunt voor een klein prijsje helemaal los met zoet én hartig, zodat er voor iedereen wat wils is op tafel.

Laat je inspireren door de lekkerste recepten (en het zijn er veel!) en ideeën voor de paasbrunch die niet moeilijk of prijzig zijn. Geweldige feestdagen hoeven helemaal niet duur te zijn.

Broodjes, broodjes, broodjes

Bij een paasbrunch mogen broodjes niet ontbreken. Van kaiserbroodjes tot bagels, van paasbrood tot breekbrood en van vers brood tot afbakbroodjes. In de winkel kun je een uitgebreid assortiment vinden waarmee je de basis van de paasbrunch gaat inrichten. Je kunt zelfs een zak brunchbroodjes kopen! Kies welke jij lekker vindt en maak een leuke mix van broodjes die je in mandjes op tafel zet.

Op de paasreceptenpagina vind je heel veel recepten met onze broodjes, zoals de feestelijke bagels of de ‘blink uit in broodjes’ of deze kaiserbroodjes met roerei. We kunnen bijna niet ophouden over onze broodjes, zo lekker zijn ze.

Recepten voor een carpaccio bij de paasbrunch

Oorspronkelijk is de carpaccio dungesneden rundvlees en een officieel voorgerecht. Inmiddels kennen we hem in vele soorten en maten, met allerlei dungesneden ingrediënten zoals vlees, vis, groenten of fruit. Laat hem dan ook niet ontbreken bij jouw paasbrunch, want het is een echte showstopper. Niet te vullend voor de maag, maar zeer feestelijk voor op tafel.

Je kunt eigenlijk al het gesneden vleeswaar of vis gebruiken als carpaccio of op een schaal met vleeswaren. Leuke voorbeelden zijn deze hamcarpaccio of gerookte kipfiletcarpaccio.

kipfiletcarpaccio

Bijzonder veel recepten met ei bij de paasbrunch

Eieren horen nu eenmaal bij Pasen en daar zijn we blij mee, want je kunt er zoveel mee maken. Het begint allemaal bij een perfect gekookt eitje in een eierdopje, die je heerlijk uitlepelt met een beetje zout. Is dit voor jou genoeg, dan is dat helemaal prima. Wil je meer? Denk dan eens aan eisoldaatjes, gevulde eieren, een omeletwrap, eggy bread of één van de ideeën uit het artikel helemaal en speciaal alleen voor eieren. Alles kan en mag.

Idee voor bij de paasbrunch: zoetigheid

Het geluk van een paasbrunch is dat je zoet en hartig met elkaar kunt combineren. Serveer bijvoorbeeld een stukje aardbeientaart of deze cinnamon rolls voor de perfecte combinatie – met een lekker kopje thee – en een zoete afsluiting. Ben je meer van de chocolade paaseieren? Maak dan eens deze fudge rocky road met paaseitjes of worteltaart met chocolade-eitjes.

Fruit bij de paasbrunch in alle vormen en maten

Fruit is heerlijk verfrissend om tussendoor van te snacken in de vorm van smoothies, maar ook als spiesjes, over de pannenkoeken of in de yoghurt. Om de kinderen te vermaken kun je ze tijdens de paasbrunch hun eigen fruitstokjes laten maken of een paaspannenkoek laten te versieren met slagroom en allerlei stukjes fruit. De fantasie van kinderen is eindeloos en daarom ook heerlijk creatief. Inspiratie voor paashaaspannenkoeken kun je hier vinden of voor de fruitstokjes klik je hier.

Meer zoals dit:

paasbrunch tafel

4 leuke manieren om de paasbrunch tafel te dekken

Ontdek 4 simpele en goedkope ideeën voor een prachtig gedekte paasbrunch tafel, waar iedereen het liefst de hele dag aan blijft zitten.

Verder lezen
vegan paasbrunch

Pasen net even anders: zo maak je een heerlijke vegan paasbrunch

Op zoek naar goede ideeën voor een vegan paasbrunch? ALDI inspireert je om Pasen net even anders te vieren met een originele vegan paasbrunch.

Verder lezen
3x paasstol op een andere manier

3x paasstol op een andere manier

Paasstol is ontzettend lekker met een smeer amandelspijs, maar er zijn nog 3 geniale manieren om het te eten. Je leest er hier meer over.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch