1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. 14 Picknick hapjes: makkelijk, snel en heerlijk!
14 Picknick hapjes: makkelijk, snel en heerlijk!

picknick hapjes

14 Picknick hapjes: makkelijk, snel en heerlijk!

Lekkere hapjes maken van iedere gelegenheid een feestje, ook van een picknick. Laat iedereen tijdens een zomers middagje in het park genieten van heerlijke zelfgemaakte hapjes. Of koop slim in en neem kant-en-klare hapjes mee waar iedereen van smult. We zetten maar liefst 14 van onze favorieten op een rijtje inclusief recepten!

Quiches 

Een quiche mag niet ontbreken in jouw picknickmand. Quiches zijn vrij gemakkelijk te maken en met de ingrediënten kun je makkelijk variëren, zodat er altijd voor iedereen wat wils is. Maak bijvoorbeeld een klassieke Franse quiche met hamblokjes en geitenkaas. Ga jij graag voor een recept waar ook de kinderen stiekem helemaal dol op zijn, probeer dan eens een quiche met mozzarella, paprika en courgette. Als je niet zoveel tijd hebt, kun je ook gaan voor een simpele quiche met broccoli. Wil je echt iets bijzonders in de picknickmand meenemen, dan zijn groentetaartjes in muffinvormpjes perfect!

Franse quiche bij ALDI

Franse quiche

Meer informatie
Quiche met mozzarella, paprika en courgette

Quiche met mozzarella, paprika en courgette

Meer informatie
Broccolitaart van ALDI

Broccolitaart

Meer informatie
Groentetaartje met geitenkaas van ALDI

Groentetaartje met geitenkaas

Meer informatie

Broodjes

Een broodje tijdens de lunch saai? Niet met deze recepten! Wedden dat iedereen in het gezin staat te popelen om zijn tanden in deze bijzondere clubsandwich te zetten? Ook buikspek is geen alledaags beleg en is een bijzondere toevoeging aan de picknickmand. Lekker met wortelsalade! Er gaat geen feestje voorbij dat niet gevierd wordt met een stel lekkere hotdogs, dus in jouw picknickmand mogen deze lekkere broodjes zeker niet ontbreken.

Original white tuna clubsandwich van ALDI teaser

Original White Tuna Clubsandwich

Meer informatie
Mini broodje buikspek met wortelsalade en chilisaus bij ALDI

Mini broodje buikspek met wortelsalade en chilisaus

Meer informatie
Amerikaanse hotdogs bij ALDI

Amerikaanse hotdogs

Meer informatie

Snacks

Haal eens wat bijzondere snacks uit de picknickmand te voorschijn en verras iedereen met een zelfgemaakt gehaktbrood. Hoewel de kooktijd misschien wat lang is, is het heel makkelijk de avond ervoor klaar te maken en koud op te eten. Ga je liever voor een vega snack? Dan is falafel met yoghurtdipsaus ook een heerlijke snack. Wat het ook goed doet op een picknick is plukbrood, die je heel makkelijk zelf maakt. Iets voor de zoete trek mag ook niet ontbreken tijdens de picknick. Met deze pannenkoekspiesjes met vers fruit maak je zowel de kleine als grote kinderen tijdens de picknick blij.

Gehaktbrood van ALDI

Gehaktbrood

Meer informatie
Falafel balletjes

Falafelballetjes met yoghurtdipsaus

Meer informatie
Pannenkoekspiesjes met fruit bij ALDI

Pannenkoekspiesjes met fruit

Meer informatie
Plukbrood van ALDI

Plukbrood

Meer informatie

Kant-en-klare hapjes 

Snelle hap nodig? Snijd kant-en-klare wraps in kleine stukjes. Met een prikkertje erin heb je zo een feestelijk hapje voor tijdens de picknick in elkaar gezet. Voor de fruitliefhebbers koop je een aantal bakjes gesneden meloen, die zijn heerlijk in combinatie met ander fruit of met blokjes feta. Ook een heerlijke salade koop je kant-en-klaar. Hussel ter plekke alle ingrediënten door elkaar, et voila, je hebt zo een frisse maaltijdsalade op het picknick-kleed staan.

Boodschappenlijstje 

Meer zoals dit:

kinderfeestje in de tuin

Originele ideeën voor het leukste kinderfeestje in de tuin

Wil jij een kinderfeestje vieren in de tuin? We geven tips van speurtocht tot knutselen en van spelletjes tot cake versieren.

Meer informatie
toetjes met aardbeien

De lekkerste toetjes met aardbeien

Ook zo gek op toetjes met aardbeien? In dit artikel vind je een heerlijk overzicht van allemaal toetjes met aardbeien, met recepten!

Meer informatie
pasta salade

De lekkerste pastasalades voor de picknick

Een pastasalade is een heerlijke toevoeging aan de picknick, of je nu kiest voor een vega pastasalade, eentje met kip, bacon of pesto.

Meer informatie

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch