1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Kleine keuken? Zo kun je de keuken het beste indelen
Kleine keuken? Zo kun je de keuken het beste indelen

kleine keuken tips

Kleine keuken? Zo kun je de keuken het beste indelen 

Heb je een kleine keuken, maar wil je die goed indelen? Gelukkig zijn er een hoop tips om je keuken optimaal in te delen. Met welke keukentips ga jij aan de slag om meer ruimte te creëren in je keuken? 

Goede inrichting van kleine keukens

Een kleine keuken indelen begint bij een slim ontwerp. Een aantal onderdelen van je keuken zijn nu eenmaal noodzakelijk, zoals je koelkast, fornuis en spoelbak. Maar daarnaast kies jij welke elementen je toevoegt om een kleine keuken in te delen. Hier zijn onze favoriete keukentips:

Wandkasten

Een wandkast in de keuken is de ultieme kleine-keuken-tip. Met wandkasten bespaar je vloerruimte en creëer je tegelijkertijd opbergruimte. Handig én noodzakelijk dus. En bovendien zijn wandkasten afgesloten, en dat zorgt ervoor dat je keuken er altijd keurig opgeruimd uitziet. 

Planken

Wil je meer creativiteit in je keuken? Kies dan voor wandplanken in plaats van wandkasten. Die gebruik je natuurlijk om je spullen op te bergen, maar bovendien richt je ze leuk in met plantjes en potjes om je keuken naar jouw stijl te decoreren. 

Bartafel

Voor een eetgedeelte in je kleine keuken kies je voor een bartafel. Die zijn vaak een stuk smaller dan gewone keukentafels en bovendien een blikvanger in je keuken. En met het grote assortiment barkrukken dat tegenwoordig te vinden is, geef je meteen een eigen draai aan de uitstraling van je keuken. 

kleine keuken

Creatief met je dagelijkse kost

Laat de inrichting van je kleine keuken weinig ruimte over voor variatie? Ga dan aan de slag met de kleine elementen van je keuken. 

Alles aan de wand

Praktisch, efficiënt en het ziet er leuk uit: magneetstrips aan de wand voor je keukenmessen. Je keukengerei is altijd binnen handbereik en je bespaart kastruimte voor het grote geschut, zoals je servies. 

Slimme decoratie 

Ben jij een keukenprins(es)? Gebruik dan je dagelijkse ingrediënten als decoratie. Kruidenplantjes, groente en fruit geven je keuken kleur, blazen leven in een strak design en zijn bovendien onmisbaar in een gevarieerd dieet.

  • Budgettip: gedroogde specerijen gaan super lang mee. Bewaar ze in glazen potjes en plaats ze op een leuk wandrekje. 

Hou je keuken opgeruimd

Tot slot, de beste keukentip: houd je keuken opgeruimd. Een opgeruimde keuken oogt ruimer. En bovendien werkt het veel lekkerder als je maar beperkt de ruimte hebt om te koken. Heb jij moeite met het opruimen van je keuken? Leer van experts zoals Marie Kondo en transformeer je keuken in een handomdraai. 

Meer zoals dit:

Keuken schoonmaken

De keuken schoonmaken in 7 stappen

ALDI deelt een handig stappenplan om je keuken schoon te maken. Met als voornaamste doel: een hygiënische plek waar jij met veel plezier de lekkerste gerechten kunt bereiden.

Meer informatie
De grote schoonmaak in huis in 5 stappen

De grote schoonmaak in huis in 5 stappen

ALDI deelt een checklist voor de grote schoonmaak in huis. We delen waardevolle tips voor het schoonmaken van de keuken, badkamer en wc.

Meer informatie
inductieplaat schoonmaken

Hoe kun je het beste je inductie kookplaat schoonmaken?

ALDI deelt tips wat je wel, en vooral niet moet doen bij het schoonmaken van een inductie kookplaat!

Meer informatie

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch