kerstontbijt

Een stevig Kerstontbijt

Het uitgebreide kerstontbijt is een echte traditie. Meestal met veel lekkere, warme broodjes en beleg, maar met kerst mag het nog best wat specialer. Wat er ook op tafel staat: het kerstontbijt is pas compleet met een goed gevulde kerststol. Is iedereen vrij op kerstochtend, dan is er ook tijd voor een uitgebreide kerstbrunch. Nog meer lekkers en nog meer gezelligheid. Doe de foute kersttrui maar aan, want met boodschappen van ALDI wordt het kerstontbijt gegarandeerd een succes.

kerst

American pancakes met sinaasappel, abrikozen en noten

Wentelteefjes van kerststol met fruit en kaneelroom

kerstontbijt

5 makkelijke ideeën voor een speciaal kerstontbijt

Met één van deze 5 tips zet jij gemakkelijk een speciaal kerstontbijt op tafel of bed. Want wat wil je nog meer dan kerst ontspannen beginnen?

Meer informatie
Broodontbijt

Ontbijten met brood: 5 ideeën voor een goed begin van de dag

Wat is jouw favoriete ontbijt met brood? Met deze 5 brood ontbijtrecepten raak je er nooit op uitgekeken. Heb je bijvoorbeeld al het ALDI Bakkersgoud geprobeerd?

Meer informatie
gezonde ontbijtjes

5x gezonde ontbijtjes voor een goede start van het nieuwe jaar

Om met goede voornemens het jaar te starten, helpt ALDI je met gezonde ontbijttips voor een goede start van het nieuwe jaar.

Meer informatie
crumble recepten

3 x de lekkerste crumble recepten voor Kerst

Een crumble maken met kerst is erg makkelijk en overheerlijk, veel ingrediënten heb je vast al in huis. 3 recepten om je te inspireren tot het maken van dit heerlijke toetje of ontbijt.

Meer informatie
Feestdagen

Kerstontbijt

Het uitgebreide kerstontbijt is een echte traditie. Meestal met veel lekkere, warme broodjes en beleg, maar met kerst mag het nog best wat specialer. Misschien een gekookt eitje of kaneelbroodjes met lekkere kerstkoffie en thee. Wat er ook op tafel staat: het kerstontbijt is pas compleet met een goed gevulde kerststol. Is iedereen vrij op kerstochtend, dan is er ook tijd voor een uitgebreide kerstbrunch. Nog meer lekkers en nog meer gezelligheid. Doe de foute kersttrui maar aan, want met boodschappen van ALDI wordt het kerstontbijt gegarandeerd een succes.

Met al het lekkers in huis is het kerstontbijt nog niet compleet. Dek vooral ook de tafel helemaal in kerstsfeer. Een tafelkleed en kaarsen kunnen niet ontbreken. Zo wordt het ontbijt haast nog mooier dan een feestelijk diner. Met de grote kerststol van ALDI prominent midden op tafel. Geef hem een winters uiterlijk met wat kerststerretjes en sneeuwachtige poedersuiker. De kinderen verrassen tijdens het kerstontbijt? Zet er dan ook een leuk kerstmanfiguur bij.

Kerstontbijt ideeën

Naast het gebruikelijke kerstbrood en de kerststol zit ALDI bomvol kerstontbijt ideeën. Onze favoriet: een bijzondere stoofperensmoothie. Gewoon een lekkere winterse smoothie, maar dan met gestoofde peren. Ook de winterse quiche of unieke, zelfgemaakte kerstsoep zijn leuke kerstontbijt ideeën. Ingrediënten als pompoen doen het goed tijdens de feestdagen. Onze kerstbrunch ideeën zijn niet heel anders. Bij een smoothie, quiche, soep of zelfs een viergangen kerstontbijt serveren we gerust een lekker kerstbrood. Zo zit ieders buik goed vol voor een mooie lange winterwandeling. Maar de ideeën van ALDI gaan verder dan een mooie kerststol of kerstbrood. Bekijk voor meer leuke kerstontbijt inspiratie onze recepten met kerstontbijt ideeën.

Kerstontbijt inspiratie

Bekijk voor kerstontbijt inspiratie vooral de ontbijtrecepten van ALDI. Daarin staan simpele, snakelijke ontbijtjes, zoals een fruitbowl met kwark of granola met banaan, maar ook absolute toppers voor de feestdagen. Van lekkere kerstbrunch broodjes tot gezonde cupcakes en bijzondere smoothies. Scroll door onze oude en nieuwe recepten voor feestelijke kerstontbijt inspiratie die perfect bij het gezin past. Jong of oud; alle gezinsleden snoepen dan lekker mee met het kerstontbijt of de kerstbrunch. De recepten zijn super makkelijk. Het ziet er mooi en ingewikkeld uit, maar met de kerstontbijt inspiratie van ALDI kan iedereen uit de voeten.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch