Kerstontbijt bij ALDI

Kerstontbijt met de familie

Kerst bij ALDI
Ovengebakken spek of ham van ALDI
 • Niet verkrijgbaar
2.29
125 g. kg = 18.32
GOURMET Ovengebakken spek of ham
Ovengebakken spek of ham
Luxe stol van ALDI
 • Niet verkrijgbaar
-42% 3.99 2.29
1 kg kg = 2.29
Gourmet Luxe stol
Luxe stol
Boter met Camargue zeezout van ALDI
 • Niet verkrijgbaar
2.49
250 g kg = 9.96
GOURMET Roomboter met Atlantisch zeezout
Roomboter met Atlantisch zeezout
Jamon Serrano Gran Reserva van ALDI
 • Niet verkrijgbaar
2.49
80 g. kg = 31.13
Gourmet Jamon Serrano Gran Reserva
Jamon Serrano Gran Reserva

Recepten voor ieder budget

Volop inspiratie voor de feestdagen

Om de video af te spelen, klik op de link om de video af te spelen, klik op de link

kerstkrans maken

Om de video af te spelen, klik op de link om de video af te spelen, klik op de link

aftelkalender kerst

Op zoek naar inspiratie voor de borrel of het diner?

Kerstontbijt

Het uitgebreide kerstontbijt is een echte traditie. Meestal met veel lekkere, warme broodjes en beleg, maar met kerst mag het nog best wat specialer. Misschien een gekookt eitje of kaneelbroodjes met lekkere kerstkoffie en thee. Wat er ook op tafel staat: het kerstontbijt is pas compleet met een goed gevulde kerststol. Is iedereen vrij op kerstochtend, dan is er ook tijd voor een uitgebreide kerstbrunch. Nog meer lekkers en nog meer gezelligheid. Doe de foute kersttrui maar aan, want met voordelige boodschappen van ALDI wordt het kerstontbijt gegarandeerd een succes.

Met al het lekkers in huis is het kerstontbijt nog niet compleet. Dek vooral ook de tafel helemaal in kerstsfeer. Een tafelkleed en kaarsen kunnen niet ontbreken. Zo wordt het ontbijt haast nog mooier dan een feestelijk diner. Met de grote kerststol van ALDI prominent midden op tafel. Geef hem een winters uiterlijk met wat kerststerretjes en sneeuwachtige poedersuiker. De kinderen verrassen tijdens het kerstontbijt? Zet er dan ook een leuk kerstmanfiguur bij.

Kerstontbijt ideeën

Naast het gebruikelijke kerstbrood en de kerststol zit ALDI bomvol kerstontbijt ideeën. Onze favoriet: een bijzondere stoofperensmoothie. Gewoon een lekkere winterse smoothie, maar dan met gestoofde peren. Ook de winterse quiche of unieke, zelfgemaakte kerstsoep zijn leuke kerstontbijt ideeën. Ingrediënten als pompoen doen het goed tijdens de feestdagen. Onze kerstbrunch ideeën zijn niet heel anders. Bij een smoothie, quiche, soep of zelfs een viergangen kerstontbijt serveren we gerust een lekker kerstbrood. Zo zit ieders buik goed vol voor een mooie lange winterwandeling. Maar de ideeën van ALDI gaan verder dan een mooie kerststol of kerstbrood. Bekijk voor meer leuke kerstontbijt inspiratie onze recepten met kerstontbijt ideeën.

Kerstontbijt inspiratie

Bekijk voor kerstontbijt inspiratie vooral de ontbijtrecepten van ALDI. Daarin staan simpele, snakelijke ontbijtjes, zoals een fruitbowl met kwark of granola met banaan, maar ook absolute toppers voor de feestdagen. Van lekkere kerstbrunch broodjes tot gezonde cupcakes en bijzondere smoothies. Scroll door onze oude en nieuwe recepten voor feestelijke kerstontbijt inspiratie die perfect bij het gezin past. Jong of oud; alle gezinsleden snoepen dan lekker mee met het kerstontbijt of de kerstbrunch. De recepten zijn super makkelijk. Het ziet er mooi en ingewikkeld uit, maar met de kerstontbijt inspiratie van ALDI kan iedereen uit de voeten.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
 • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch