Smaakprofielen

Zoveel mensen op de wereld, zoveel smaakprofielen. De ene persoon drinkt graag zoete witte wijn. Weer een ander neemt liever een volle rode wijn. Sommigen maakt het niets uit of laten het van de situatie afhangen, als er maar een wijntje op tafel staat. Voor alle gelegenheden is ALDI voorzien van wijnproducten. In elk smaakprofiel bieden we een passend wijntje aan voor de liefhebber. Alle smaakprofielen staan hier netjes op een rij. Geen idee welk smaakprofiel het lekkerste is? Probeer dan eens een wijnsoort uit ieder profiel. Experimenteren is de beste manier om de lekkerste wijnen te ontdekken.

Wit - fris van ALDI

Wit - fris

Knisperend frisse witte wijnen, fruitig, licht en opwekkend en perfect bij zomerse salades.

Verder lezen
Wit - vol smaakprofiel van ALDI

Wit - vol

Ronde, rijpe en volle witte wijnen met exotische fruittonen die het goed doen bij de grillsmaak van de BBQ.

Verder lezen
Wit - (half)zoet smaakprofiel van ALDI

Wit - (half)zoet

Witte wijnen met een zoetje dat het fruitige aroma ondersteunt. Drink ze zo of bij kruidige gerechten.

Verder lezen
Rosé - fris smaakprofiel van ALDI

Rosé-fris

Vrolijke, lichte en frisse roséwijnen. Easygoing en zeker ook lekker bij het eten.

Verder lezen
Smaakprofielen

Rood - vol en krachtig

Stevige rode wijnen met een donkere, diepe kleur, droog, wat tannine en vooral zwart rijp fruit.

Verder lezen
Smaakprofielen

Rood - rond en soepel

Lichte rode wijnen, aangenaam en zacht in de mond met fris rood fruit in aroma en smaak.

Verder lezen

Voor ieder smaakprofiel wat wils

Wijnen zijn verkrijgbaar in drie soorten: rood, wit en rosé. Deze soorten zijn onderverdeeld in verschillende smaakprofielen, omdat er ook binnen deze soorten veel verschil is. ALDI heeft in totaal zes smaakprofielen. Zo houden we ons assortiment eenvoudig en overzichtelijk. De smaakprofielen bij ALDI zijn ‘Rood vol & krachtig, Rood rond & soepel, Rosé fris, Wit vol, Wit fris en Wit (half) zoet’. Het is niet alleen de wijnkleur die de smaak van de wijn bepalen. Er zijn ontzettend veel elementen die een wijn uniek maken. Dit gaat van aroma’s tot stevigheid en van oogstjaar tot land van afkomst. Zo is er voor ieder smaakprofiel wat wils. Er is altijd wel een goede reden te bedenken om een nieuwe fles wijn los te trekken.

Smaakprofiel wijn van ALDI

ALDI maakt het klanten niet graag onnodig moeilijk. Een echte wijnkenner weet al welk wijn smaakprofiel het beste bij hem of haar past. Toch vinden we dat iedereen op voorhand goed geïnformeerd moet zijn over het ideale wijntje voor elke situatie. Ga per wijn smaakprofiel op onderzoek en kijk welke wijn het beste past bij dat ene gerecht. We hebben ons best gedaan om elke soort te voorzien van handige informatie. Grijp nooit meer mis en stel de ideale borrel of het perfecte diner zelf samen.

De ideale wijn smaak

De ideale wijn smaak bestaat niet. Daarvoor verschillen mensen te veel van elkaar. Daarom biedt ALDI zoveel mogelijk diverse wijnsoorten aan tegen aantrekkelijk lage prijzen. Al die wijnboeren over de hele wereld leveren namelijk heerlijke producten. En al die heerlijke producten vind je naast elkaar  in onze wijnschappen. Kijk welke wijn smaak het beste bij de gelegenheid past en welke wijnen binnen dit wijnprofiel passen. Zo zal niemand teleurgesteld zijn. Ervaar het vooral zelf.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch