1. Startpagina
 2. Altijd ALDI
 3. 18 x kindvriendelijke hapjes voor oud en nieuw
18 x kindvriendelijke hapjes voor oud en nieuw

kindvriendelijke hapjes

18 simpele en kindvriendelijke hapjes voor oud en nieuw 

Simpele hapjes voor oud en nieuw maken, die ook in de smaak vallen bij kinderen? Dat hoeft echt niet ingewikkeld te zijn. Sterker nog: hoe simpeler het hapje, des te groter de kans op succes. Bekijk daarom in dit artikel 18 feestelijke en simpele hapjes voor oud en nieuw, met allerlei lekkers voor jong én oud. 

Simpele hapjes voor oud en nieuw 

Simpele hapjes voor oud en nieuw zijn er in heel veel soorten, maten en smaken. Voor dit artikel zijn de hapjes onderverdeeld in drie categorieën: bladerdeeghapjes, hapjes op een stokje en hapjes voor op de borrelplank. Zo kun je zelf kiezen waar je zin in hebt of juist een leuke mix maken. Alle drie de categorieën zijn lekker voor alle leeftijden, zodat je niet aparte hapjes voor de kinderen hoeft te maken. 

 1. Bladerdeeghapjes

 2. Hapjes op een stokje 

 3. Voor op de borrelplank

1. Bladerdeeghapjes 

Makkelijk, simpel en altijd lekker. Dat zijn bladerdeeghapjes. De vulling kun je tot twee dagen van tevoren maken en de bladerdeeghapjes zelf kun je tot een dag van tevoren maken. Wel altijd even goed afgesloten bewaren, dan blijven ze lekker knapperig. Ideaal dus als je het druk hebt met andere dingen – zoals kinderen- en gerechten. Ook fijn: bladerdeeghapjes zijn ideaal om samen met kinderen te maken. Maak samen of alleen de vulling of topping, en laat de kinderen het bladerdeeg vervolgens vullen. Een kind kan de was doen! 

2. Hapjes op een stokje  

Feestelijk, makkelijk om te eten en extra leuk voor kids zijn hapjes op een stokje. Van ouderwetse spiesjes met fruit en snoepgroenten tot smakelijke antipasti-spiesjes en alles ertussenin. De onderstaande hapjes zijn bijna allemaal vegetarisch, maar kun je altijd verrijken met een plakje ham, salami of gerookte zalm als je dat graag wil. Lekker op een borrelplank of als onderdeel van een buffet. 

3. Voor op de borrelplank 

Een borrelplank is altijd een goed idee en al helemaal tijdens oud en nieuw. Pak de mooiste plank die je in huis hebt en vul met alle ingrediënten die je lekker vindt. Denk aan kaasjes, hammetjes, snoepgroenten, fruit, dips en één of twee hapjes uit onderstaande lijst. Zo creëer je een mooie mix aan lekkernijen, met zowel (lauw)warme als koude hapjes en genoeg lekkers om er een topavond voor een kleine prijs van te maken.

Meer zoals dit:

Goedkope kerstcadeaus

De allerleukste kerstcadeaus voor onder de boom

Ben jij op zoek naar leuke kerstcadeaus voor je vrienden en familie? We geven je een paar leuke ideeën voor cadeaus onder de boom die niet duur hoeven te zijn.

Verder lezen
uitnodiging kerst maken

Zelf de uitnodiging voor het kerstdiner maken? 3 simpele ideeën

Staat het kerstdiner dit jaar bij jou thuis op tafel? Dan is het leuk om je gasten op een originele manier uit te nodigen. Hoe je dat doet? We geven je drie leuke tips voor het maken van een originele uitnodiging voor jouw kerstdiner!

Verder lezen
alternatieve kerstboom

De 4 leukste alternatieven voor een kerstboom

Wil jij iets anders dan een traditionele kerstboom in huis? ALDI geeft je tips hoe je op creatieve wijze de leukste alternatieven voor een kerstboom in huis haalt!

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch