1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Traktatie ideeën voor in de winter
Traktatie ideeën voor in de winter

traktatie school

Leuke wintertraktaties voor op school

Wil jij graag trakteren op school in de winter? Dan heb je een ruime keuze uit traktaties. Kant-en-klaar is lekker makkelijk, maar zelf maken kan ook net zo goed simpel zijn. Vind je het leuk om binnen een thema te blijven en is het inmiddels winter? Maak dan één van deze leuke wintertraktaties. Bekijk de zoete, hartige en gezonde traktaties en kies welke jij het leukst of lekkerst vindt. Ze zijn allemaal makkelijk om te maken en je kunt ze ook nog eens goed voorbereiden. Een kind kan de was doen! 

traktatie school

Zoete traktaties voor op school 

Zoete traktaties vallen altijd in de smaak. Denk aan koekjes en taartjes, maar ook drankjes. Er is zo ontzettend veel keuze en al helemaal in de winter. Zo is rocky road altijd een succes, net als chocoladebroodjes met speculaas en natuurlijk zelfgemaakte pepernoten. Allemaal leuk om met de allerkleinsten te maken, zo uit het vuistje te eten en het ziet er ook nog eens feestelijk uit. Serveer je liever een drankje? Maak dan een pumpkin spice latte, maar dan zonder de koffie. Weer eens wat anders! 

Om de video af te spelen, klik op de link om de video af te spelen, klik op de link

unicorn traktatie

Hartige wintertraktaties

Naast zoete traktaties voor op school kun je natuurlijk ook kiezen voor hartige hapjes. Veel hartige traktaties maak je met bladerdeeg of brooddeeg, maar ook wraps doen het altijd goed en zijn tegelijkertijd niet te machtig. Maak hartige hapjes het liefst de dag ervoor en niet langer, anders kan het deeg slap of droog worden. Wil je iets zelf maken, maar het jezelf ook zo makkelijk mogelijk maken? Koop kant-en-klare popcorn en breng die op smaak met bijvoorbeeld speculaaskruiden. Verpak in gezellige zakjes en je hebt gelijk een leuke traktatie!  

Gezonde traktaties 

Op zoek naar gezonde traktaties? Dan ben je bij dit lijstje aan het juiste adres. Er zijn genoeg gezonde opties, de één nog makkelijker dan de ander. Denk bijvoorbeeld aan vers fruit zoals appel of peer met 100% pindakaas of spiesjes met vers fruit. Ook energieballen* doen het altijd goed, net als pindakaas-banaanwraps en een mix van ongebrande ongezouten noten en gedroogd fruit. Heb je zin om iets langer in de keuken te staan? Maak dan spiesjes met vers fruit en zelfgemaakte bananenpancakes of -poffertjes! Wedden dat ze in de smaak vallen?

*Dit recept bevat een product buiten de Schijf van Vijf en is daardoor een weekkeuze.

Meer zoals dit:

trakteren

Trakteren op kantoor: dit zijn de leukste traktaties

Voor wie denkt dat trakteren alleen voor kinderen op de basisschool is, is deze lijst met tips verplicht. Jouw volgende mijlpaal vier je dit jaar ook op kantoor!

Meer informatie
Leuke traktaties voor kinderen op school

Trakteren op school? Leuke uitdeelzakjes en kinder traktaties

Mag jouw kind trakteren op school? Weet je niet zo goed wat? Deze uitdeelzakjes brengen de uitkomst.

Meer informatie
cake versieren

Cake versieren op een kinderfeestje? Dit zijn de lekkerste versieringen

Cake (of cupcakes) versieren op een kinderfeestje is een leuke activiteit voor iedereen. Welke versieringen kun je allemaal gebruiken? We geven 7 tips.

Meer informatie

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch