1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Paasrecepten
  4. Hartige tortillataart met gravad lachs, verse spinazie en avocado-limoenroom

Hartige tortillataart met gravad lachs, verse spinazie en avocado-limoenroom

tortillataart

Gemakkelijk

15Min

6 Personen
2 rijpe avocado's
1 limoen, sap en rasp
110 g kristalsuiker
150 g roomkaas met kruiden
125 g verse bladspinazie
2 el extra vierge olijfolie
5 middelgrote tortillawraps (doorsnee van 20 cm)
100 g roomkaas naturel
200 g gravad lachs
Mail recept

Hartige tortillataart met gravad lachs, verse spinazie en avocado-limoenroom

De tortillataart is dé trend van het jaar en een grote hit op social media. De tortillataart is makkelijk, snel en een leuke variant op de traditionele wraps. Wist je dat je deze in 15 minuten al op tafel hebt staan (of zittend op de bank)? Het is het ideale recept wanneer je wel echt trek hebt in iets lekkers, maar even niet te veel moeite wil doen.

Met de combinatie van Mexicaanse ingrediënten als limoen en avocado en de toevoeging van gerookte zalm heb je in een mum van tijd een lekker gerecht. Stapel de verschillende wraps op elkaar en snijd ze aan als een taart voor een extra feestelijk effect.  

Stap 1

Pel de avocado’s en verwijder de pit. Doe het vruchtvlees in een keukenmachine. Rasp de limoen en pers het sap. Voeg de roomkaas met kruiden samen met de helft van de limoenrasp en de helft van het limoensap toe aan de keukenmachine. Maal tot een gladde puree. Proef en breng op smaak met zout en peper. Heb je geen keukenmachine? Prak dan de avocado’s met een vork en meng alles in een kom. 

Stap 2

Doe de bladspinazie in een kom en breng op smaak met de extra vierge olijfolie, zout en peper. Voeg naar smaak limoensap toe. 

Stap 3

Besmeer drie wraps met de avocado-limoenroom en twee wraps met de roomkaas naturel. Leg een wrap met de roomkaas naturel op een bord. Beleg met een derde van de spinazie. Leg hierop een wrap met de avocado-limoenroom en verdeel een derde van de gravad lachs erover. Herhaal de eerste twee lagen en sluit af met een wrap met avocado-limoenroom, spinazie en gravad lachs. Garneer met de resterende limoenrasp en serveer direct. 

Serveertip

Je kunt ook individuele porties maken door de wraps met een vormpje uit te steken tot kleinere rondjes. De randjes van de wraps die je overhoudt kun je in een klein beetje olijfolie in een pan of de oven krokant bakken en gebruiken ter garnering van de taartjes, door een salade of bovenop soep.

Prijs van dit gerecht

Dit gerecht kost ongeveer € 2,15 per persoon.

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch