Minder betalen en toch meer krijgen.
 1. Startpagina
 2. Recepten
 3. Hoofdgerecht
 4. Tomatenvisstoof met zalm, kabeljauw en Hollandse mosselen

Tomatenvisstoof met zalm, kabeljauw en Hollandse mosselen

Tomatenvisstoof van ALDI

Gemiddeld

5Min

30Min

4 Personen
400 g zalmfilet
400 g kabeljauwfilet
1 kg Hollandse mosselen
gesneden soepgroenten
800 g tomaten uit blik
400 g verse tomaten
4 laurierblaadjes
2 tuinkruiden bouillonblokjes
1 bosje verse peterselie
50 ml zonnebloemolie
1/2 bosje verse tijm
200 ml water
naar smaak peper en zout
Bepaalde producten kunnen afhankelijk van het seizoen tijdelijk verkrijgbaar zijn

Stap 1

Snijd de kabeljauw- en zalmfilets in stukken van ca. 4 x 4 cm en zet tot gebruik in de koelkast. Was en spoel de mosselen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de verse tomaten in grove stukken.

Stap 2

Zet een grote pan op het vuur en verhit hierin de olie. Bak de gesneden soepgroenten zacht en gaar. Voeg de tomaten uit blik, het water, de bouillonblokjes, de laurierblaadjes, de tijm en wat zout en peper toe. Breng deze tomatenbasis aan de kook. Voeg hier de mosselen aan toe en breng dit aan de kook. Doe de deksel op de pan en laat 5 minuten zachtjes koken totdat de mosselschelpen open staan.

Stap 3

Haal de mosselschelpen uit de pan, leg ze apart en laat ze iets afkoelen. Haal de mosselen uit de schelpen en bewaar de mosseltjes en wellicht wat schelpen als garnering.

Stap 4

Breng de tomatenbasis weer aan de kook en voeg 10 minuten voor het serveren de blokjes verse tomaat, kabeljauw en zalm toe. Laat de tomatenbasis zachtjes pruttelen en roer zo min mogelijk. De vis moet gaar worden, maar mag niet uit elkaar vallen.

Stap 5

Breng op smaak met zout en peper. Voeg vlak voor het serveren de mosseltjes, de fijngesneden peterselie en wellicht - ter garnering - de achtergehouden mosselschelpen toe. Erg lekker met rijst of bulgur.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.