Cocktail met bubbels

Cocktail met bubbels bij ALDI
Disclaimer recept afbeeldingen

Gemakkelijk

5Min

6 Personen
4 el suiker
grenadinesiroop
cava (bijvoorbeeld Cava Brut), gekoeld
handje frambozen (liefst uit de diepvries)
champagneglazen
Mail recept

Stap 1

Maak de glazen van tevoren goed koud. Zet ze bijvoorbeeld even in de vriezer. Of stop in elk glas een ijsblokje en roer dat net zolang rond tot er condens op het glas ontstaat (frapperen noemen we dat met een chique woord): dan is het goed koud. Haal het ijs daarna uit het glas. 

Stap 2

Maak een mooi roze suikerrandje op de glazen. Strooi hiervoor de suiker op een bord en schenk een laagje grenadinesiroop in een diep bord. Dip elk glas aan de bovenkant eerst in de grenadinesiroop en daarna in de suiker.

Stap 3

Giet in elk glas een scheutje grenadinesiroop. Een klein beetje geeft al veel effect, maar maak het zo zoet als je zelf lekker vindt. Vul het glas verder met de Cava, tot twee derde is de norm voor het volschenken van champagneglazen. 

Stap 4

Maak elke cocktail extra feestelijk met wat frambozen of granaatappelpitjes. Liefst uit de diepvries: dan houden ze je drankje lekker koud. En diepvriesfruit is ook nog eens langer houdbaar dan vers fruit: win-win!

Tip: in plaats van grenadinesiroop kun je voor deze cocktail met bubbels ook andere limonadesiroop gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan sinaasappelsiroop. Maak de cocktail dan af met een partje verse sinaasappel of een stukje sinaasappelschil op de rand van het glas (een knipoog naar een mimosa!). 

Dit gerecht kost ongeveer € 0,89 per persoon.

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch