Hartige wentelteefjes met truffelkaas
Gemakkelijk
20 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd dikke plakken van het brood. Hak de tijm fijn. Kluts de eieren met de melk, het zout, de peper en de helft van de tijm los.
Stap 2
Verwarm een grote koekenpan met de boter en haal een paar sneetjes brood door het eimengsel. Bak het brood aan beide kanten goudbruin en krokant. Dit duurt ongeveer 3-5 minuten per kant. Herhaal met de rest van het brood.
Stap 3
Schaaf of rasp de truffelkaas. Verdeel de wentelteefjes over 4 borden of 1 grote schaal en verdeel er de kaas over. Garneer met de resterende tijmblaadjes.
Serveertip
Leg 1 gebakken wentelteefje op een bord, schaaf er wat van de heerlijke truffelkaas over en schep er wat gebakken plakjes champignon op. Top af met een plak ovengebakken ham. Garneer met tijmblaadjes.