1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Verse zalm uit de oven met beurre noisette

Verse zalm uit de oven met beurre noisette

Verse zalm uit de oven met beurre noisette bij ALDI

Gemakkelijk

30Min

Stap 1

Verwarm de oven voor op 160 °C. 

Stap 2

Vet een grote ovenschaal in met een scheut olijfolie en leg er de zalmfilets in met de huidkant naar beneden. Geef de stukken zalm een flinke snuf zout en peper. 

Stap 3

Verwarm de boter in een koekenpan op medium vuur. Maak af en toe cirkelvormige bewegingen met de pan. Verwarm de boter tot-ie begint te schuimen en lichtjes bruin kleurt, wat ongeveer 3 minuten duurt. Voeg daarna 60 ml olijfolie, het sap van een halve citroen en de ringen rode ui toe. Geef het geheel een flinke snuf zout en peper en bak nog eens 3 minuten. Voeg de kappertjes toe en laat ze 2 minuten ‘frituren’ in het botermengsel. 

Stap 5

Schenk de inhoud van de pan over de zalm. Voeg de kerstomaatjes toe aan de ovenschaal en bak gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd ondertussen de resterende citroenhelft in schijfjes. 

Dit gerecht kost ongeveer € 2,99 per persoon.

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch