Minder betalen en toch meer krijgen.
 1. Startpagina
 2. Recepten
 3. Vegetarische recepten
 4. Gepofte aardappel met prei en brie

Gepofte aardappel met prei en brie

Gepofte aardappel met prei en brie

Gemakkelijk

15Min

60Min

10 Personen
10 middelgrote biologische aardappelen
2 preien
3 lente-uien
10 g bieslook
1 pakje brie
2 el olijfolie
peper en zout

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Spoel de aardappelen en dep droog. Wrijf de aardappelen in met olijfolie, schik op de bakplaat en pof in de hete oven ongeveer 50 à 60 minuten, afhankelijk van de grootte.

Stap 2

Maak ondertussen de prei schoon en snipper fijn. Zet een pannetje op het vuur met een beetje olijfolie. Bak de prei glazig en breng op smaak met peper en zout.

Stap 3

Haal de gepofte aardappelen uit de oven en maak met een mes een kleine inkeping in de aardappelen. Kruid met peper en zout en vul met de gebakken prei.

Stap 4

Snijd de brie in dunne plakjes en verdeel over de gevulde aardappelen. Schuif de gepofte aardappelen opnieuw enkele minuten in de hete oven tot de kaas gesmolten is. Snipper ondertussen de lente-ui en de bieslook fijn. Haal de aardappelen uit de oven, bestrooi met de lente-ui en bieslook en serveer meteen. 

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.