Gemakkelijk
30Min
4 Personen | |
---|---|
400 g | Fusilli Pasta |
3 stuk | Rijpe perziken |
150 g | Zachte geitenkaas |
2 el | Honing |
45 g | Walnoten |
125 g | Cherrytomaten |
1 bosje | Basilicum (alleen de blaadjes) |
75 g | Rucola |
125 g | Blauwe bessen |
Verwarm de oven voor op 180 graden. Breng een grote pan met water aan de kook. Doe de pasta in de pan met water en kook volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar. Giet af, doe terug in de pan en besprenkel met extra vierge olijfolie.
Was ondertussen de perziken. Halveer, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in partjes. Besprenkel met olijfolie en zwarte peper. Verdeel over een ovenschaal en brokkel de geitenkaas erover.
Besprenkel de honing over de geitenkaas. Hak de walnoten grof en verdeel tot slot ook over de geitenkaas. Rooster het geheel 10-15 minuten in de oven, tot de perziken iets zachter worden.
Halveer ondertussen de cherrytomaten en scheur de basilicumblaadjes in grove stukken. Meng de cherrytomaten, basilicum, blauwe bessen (bewaar een handje bessen ter garnering) en rucola door de pasta. Schep de perzik en geitenkaas er voorzichtig door. Serveer de pastasalade lauwwarm of koud. Garneer met de achtergehouden blauwe bessen.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,79 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van uw e-mailadres
Bevestiging van uw telefoonnummer
Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer