1. Pers
  2. Persberichten
  3. Hollandse erwtensoep ALDI beste uit test én beste koop

Test consumentenbond: Unaniem lekkerste snert Hollandse erwtensoep ALDI beste uit test én beste koop

23.01.2018 In de Consumentengids van februari zijn vijftien erwtensoepen uit de supermarkt getest door 62 consumenten en zes experts. De Hollandse Erwtensoep van ALDI kwam daarbij unaniem als lekkerste snert uit de test. Naast de titel 'beste uit de test' kreeg de soep het predicaat 'beste koop' vanwege de voordelige prijs.

ALDI vrij van rechten

Lekkerste smaak

Voor het consumentenpanel was de snert van ALDI het lekkerst, met een 8,3 scoorde de Hollandse erwtensoep van ALDI het beste smaakcijfer. Ze waarderen de erwtensmaak, de kleur en de vulling van deze soep als 'precies goed'. De erwtensoep scoorde ook hoog op geur en uiterlijk. De experts gaven alleen de soep van ALDI een positief oordeel.
De gehele test is terug te vinden in de Consumentengids van februari 2018.

Best geteste producten

Vorig jaar december werden Hollandse Garnalen van ALDI als beste getest in de Consumentengids1. "Een uitmuntende score voor versheid", was de conclusie van de Consumentenbond. In januari oordeelde een expertpanel van het Algemeen Dagblad dat de volle chocolademelk van Aldi het lekkerst was. "Beste chocoladegeur, beste chocoladesmaak en lekker romig in de mond."

Voor de gehele lijst best geteste producten kijk hier op de website van ALDI. Klik hier voor meer informatie over het dierenwelzijnsbeleid.

1Consumentengids december 2017 - best getest

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch