1. Startpagina
 2. Altijd ALDI
 3. Welke schoonmaakspullen gebruik je voor de grote schoonmaak?
Welke schoonmaakspullen gebruik je voor de grote schoonmaak?

schoonmaakspullen

Welke schoonmaakspullen gebruik je voor de grote schoonmaak?

Hoe vaak je ook staat te schrobben, schoonmaken gaat het beste met goede schoonmaakspullen. Wacht jij tot het voorjaar voor je grote schoonmaak? Of geef jij je huis maandelijks een grote poetsbeurt? In dit artikel vind je een overzicht van alle onmisbare schoonmaakartikelen voor de grote schoonmaak

Allesreiniger

Allesreiniger maakt álles schoon! Of, beter gezegd: bijna alles. Allesreiniger gebruik je om een fris ruikend sopje te maken om je meubels af te nemen, de vloer te dweilen en je badkamer te poetsen. 

 • Wist je dat de ALDI allesreiniger in 2020 is uitgeroepen tot Beste Koop volgens de consumentenbond?

WC-reiniger

Je raadt het al… De WC-reiniger gebruik je voor de WC. De buitenkant van je WC maak je gewoon schoon met allesreiniger, maar de binnenkant wordt weer stralend fris na een rondje WC-reiniger. WC-reiniger heeft bovendien een speciale kop waarmee je goed bij de rand aan de binnenkant van je WC komt. 

Nadat je de WC hebt schoongemaakt gebruik je een toiletblokje om je WC fris te houden. Bovendien hebben toiletblokjes ook een hygiënische reiniging en worden bacteriën na elke spoelbeurt gedood.

Keuken multi-ontvetter   

Het schoonmaakartikel voor je keuken: de keuken multi-ontvetter. Aangekoekte olie, aangebrand vet, resten stamppot… De meest hardnekkige vlekken verwijder je vanaf nu in een handomdraai: even sprayen, in laten trekken en afnemen met een schoonmaakdoek

 • Tip: Ook héél handig om (vette) jaloezieën mee schoon te maken! 

Glasreiniger

Vergeet de ramen niet tijdens de grote schoonmaak! Daarvoor gebruik je glasreiniger. Wel echt alleen op glas gebruiken en niet op hout of graniet. Even sprayen en afnemen met een droge doek. De glasreiniger is ook te gebruiken voor de spiegel in de badkamer, de wanden van de douchecabine en de ruitjes van een kweekkas.

schoonmaakspullen

Schoonmaakazijn

Schoonmaakazijn gebruik je om water (of apparatuur) mee te ontkalken. De waterkoker, het koffiezetapparaat, de vaatwasser en al die andere machines zien er weer als nieuw uit nadat jij ze hebt doorgespoeld met schoonmaakazijn. Wel aanlengen met water en goed naspoelen, zodat er geen resten schoonmaakazijn achterblijven.

Daarnaast is schoonmaakazijn ook een goed schoonmaakartikel om de wasmachine mee schoon te maken. Doe een scheutje azijn in de wasmiddellade en draai een kookwas. De combinatie van de hoge temperatuur en de zijn lossen vuil, kalk en vetten op en maakt je wasmachine blinkend schoon. 

Schuurmiddel   

Hardnekkig vuil in de badkamer of keuken verwijder je met schuurmiddel. Ondanks wat de naam doet vermoeden, laat het geen krassen achter. Wel laat het een keuken eruit zien als nieuw. Voor het beste resultaat gebruik je schuurmiddel op een schuurspons. Let wel op, schuurmiddel kan je handen uitdrogen, gebruik dus ook handschoenen. 

Bleekmiddel

Bleek is een ontzettend krachtig middel om schimmel van de kitranden van je badkamer te verwijderen, de WC bril grondig schoon te maken en de kliko een goede beurt te geven. 

Reinigingsdoekjes

Tussen de grote beurt door nog even snel iets schoonmaken? Gebruik dan reinigingsdoekjes. Voor het afnemen van het aanrecht, voor het schoonmaken van de tafel, het opfrissen van de (keuken)kastjes, of het afnemen van keukenapparatuur. Altijd bij de hand, klaar voor gebruik en heerlijk fris!

Meer zoals dit:

container reinigen

Container reinigen: 7 tips voor het schoonmaken

Ook de container moet je regelmatig reinigen. Maar hoe maak je je container schoon? En belangrijker nog… Hoe hou je het leuk?

Verder lezen
De grote schoonmaak in huis in 5 stappen

De grote schoonmaak in huis in 5 stappen

ALDI deelt een checklist voor de grote schoonmaak in huis. We delen waardevolle tips voor het schoonmaken van de keuken, badkamer en wc.

Verder lezen
schoonmaakschema

Schoonmaakschema: zo krijg je het hele huis aan het schoonmaken

Een schoonmaakschema helpt om orde in de chaos te brengen, want schoonmaken kan soms best een overweldigende klus zijn. Hierbij een aantal tips!

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch