1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Knutselen met papier: een cadeautje voor de juf of meester zelf maken
Knutselen met papier: een cadeautje voor de juf of meester zelf maken

knutselen met papier

Knutselen met papier: 6 ideeën om zelf een cadeau voor de juf of meester te maken

Is de juf jarig? Wil je de meester verrassen aan het einde van het jaar? De leukste cadeaus maak je zelf! Er is namelijk geen grotere en persoonlijkere verrassing dan een zelfgemaakt cadeau. In dit artikel lees je de leukste tips hoe je een cadeau voor de juf zelf maakt door lekker te knutselen met papier.

1. Papieren hartencollage 

Wil je de juf laten weten hoe blij je met haar bent? Of met de meester? Maak dan een mooie hartencollage. Knip verschillende kleuren harten uit en knutsel de mooiste verzameling bij elkaar met glitters, verf en stiften. Daarna plak je alle harten in een doorzichtige lijst en heb je een prachtig cadeau. Geen fan van harten? Maak dan een mooie tekening voor de juf en lijst deze in.

cadeau juf zelf maken

2. Origami 

Knutselen met papier betekent niet alleen maar knippen en plakken. Door papier te vouwen maak je de mooiste kunstwerken. Kunstwerken die je jouw favoriete juf of meester cadeau doet en waar ze gegarandeerd blij mee zijn. 

cadeau juf zelf maken
tip

Met origami maak je ook nog eens praktische cadeaus. Wat dacht je van een tissuehouder, waaier of snack box? Handig voor op het bureau van de juf.

tip

3. Cadeaubon 

Wanneer het vakantie is, zijn ook de juffen en meesters toe aan wat ontspanning. Als cadeautje voor hun harde werk het afgelopen schooljaar, geef je ze daarom een mooie cadeaubon cadeau. Een zelfgemaakte cadeaubon wel te verstaan. Of je nu een ticket weggeeft voor de bioscoop of een massage, maak van jouw tegoedbon iets speciaals door creatief te knutselen met papier.

4. Boekenlegger 

Als juf of meester kun je nooit genoeg boekenleggers hebben. Om de docent te bedanken voor weer een tof schooljaar of als zelfgemaakt cadeau voor de juf haar verjaardag, maak je een mooie boekenlegger. Op die manier zal de juf of meester jou in ieder geval nooit meer vergeten. 

cadeau juf zelf maken

5. Papieren bloemen 

Bang dat de juf of meester niet genoeg vazen heeft om alle bloemen in te zetten? Geef dan een bosje bloemen van papier cadeau. Daar is geen vaas voor nodig, maar maak je de juf of meester wél hartstikke blij mee. Ga jij voor een bos rode rozen? Of maak je liever een boeket met allemaal verschillende bloemen? Met gekleurd papier is alles mogelijk. 

tip

De vaas maak je van een leeg WC-rolletje. Lees hier hoe je daarmee aan de slag gaat en wat je bovendien nog meer voor leuks met een lege WC-rol maakt.

tip
cadeau juf

6. (Mini)boekje 

Een vriendenboekje voor de juf is een mooie herinnering aan een klas vol hardwerkende leerlingen. Lijkt je dat een mooi cadeau, maar maak je liever iets zelf? Maak dan je eigen vriendenboekje van papier. Dubbelgevouwen papier bind je bij elkaar met een mooi lint en iedere leerling schrijft een mooie herinnering op zijn eigen pagina. Ook een leuk idee: een miniboekje met op iedere pagina een compliment over de juf of meester.

cadeau juf zelf maken

Meer zoals dit:

waterijsjes

Waterijsjes maken: 4 zomerse ideeën

Niets zo lekker als een waterijsje in de zomer en weinig zo leuk als zelf waterijsjes maken. In dit artikel delen we 4 zomerse ideeën. 

Verder lezen
moederdag cadeau ideeen

Leuke Moederdag cadeau ideeën om zelf te maken

Een zelfgemaakt Moederdag cadeau geven dit jaar? Met deze tips maak je zelf de leukste cadeaus voor Moederdag.

Verder lezen
vaderdag cadeau ideeen

Vaderdagcadeau knutselen met de kids: 4 ideeën

Inspiratie nodig voor een leuk Vaderdagcadeau? Zelf een cadeau knutselen is superleuk, maar een mooi gedicht of kleurplaat is ook een leuk cadeau.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch