1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. 6 x de leukste ideeën om kerstcadeaus in te pakken
6 x de leukste ideeën om kerstcadeaus in te pakken

Kerstcadeaus inpakken

6 x de leukste ideeën om kerstcadeaus in te pakken

Heb jij ook de gewoonte om kleine of grote kerstcadeaus te geven aan jouw familie en vrienden? Of leg je ze stiekem onder de kerstboom en pakken jullie ze gezellig gezamenlijk uit? Groot of klein, het maakt niet uit, een cadeau is verschrikkelijk leuk om te krijgen én om te geven. Pak ze op een mooie manier in en je zult gezichten zien oplichten, het geeft toch net even wat extra’s. En weet je wat, dat hoeft helemaal niet veel te kosten.

1. Tassen vol met chique kerstcadeaus

We beginnen met de meest makkelijke manier: tasjes voor de kerstcadeaus. Kies één van de cadeautasjes uit onze winkel en stop het cadeau erin. Maak hem dicht met een klein plakbandje aan de bovenkant en versier het hengsel met bijpassende linten. Het cadeau voelt direct superchique aan, zonder dat het versieren veel moeite en geld heeft gekost. Handig is ook dat de tasjes van zulke goede kwaliteit zijn, dat je ze gewoon kunt hergebruiken voor een ander cadeau. Dus gooi ze niet weg en gebruik ze nog voor een andere keer!

2. Versiersels van kerstcadeaupapier

Kerstcadeaus inpakken met ALDI

Houd jij ook altijd een paar rare stukjes cadeaupapier over waar je net geen ander cadeau meer mee in kunt pakken? Daar kunnen we helaas niks aan doen, behalve een supertip om deze restjes toch op te maken. Maak er een strik of dunne lintjes van waarmee je het cadeau decoreert. Of knip er een kerstbal, klokje, ster of kerstman uit en hang deze met een klein lintje aan je kerstcadeau. Ze zullen het bijna niet durven uitpakken, zo mooi. 

3. Gave naamplaatjes

Onleesbaar een naam priegelen op een klein wit hoekje kan echt niet meer. Wil je echt iets origineels doen? In plaats van een naamplaatje kun je ook een kleine foto van de ontvanger plakken of hangen aan het cadeau: mega-origineel! Mocht je het toch bij een plaatje willen houden, kan je in onze winkel ook handige naamstickers vinden, waarmee direct duidelijk wordt voor wie het cadeau is zonder al te veel gedoe. Tot slot kan je natuurlijk ook zelf naamkaartjes maken van overgebleven cadeaupapier, die in allerlei kleuren en designs te vinden zijn in de winkel. Knip het cadeaupapier uit in een leuke vorm en plak het op het cadeau en schrijf de naam erop.

4. Twee soorten cadeaupapier

Dit idee is wel next level cadeaus inpakken voor de professional, maar we weten dat je het aankunt. Haal bij ALDI 2 rollen kerstcadeaupapier die compleet niet op elkaar lijken. Bijvoorbeeld glitter hologram en eentje met kerststerren. Pak de ene kant van het cadeau in met de ene variant en de andere helft met de andere variant. Laat dit in het midden een beetje overlappen en vouw twee keer dubbel, zodat je niet een witte rand krijgt. Toegegeven, dit is vooral makkelijk bij vierkante of cadeaus in een doos, maar je bereikt een cadeau-inpak-status die nog jaren wordt besproken. En dat zonder veel geld uit te geven!

5. Natuurlijk inpakken

Kerstcadeaus inpakken met ALDI

Eigenlijk heb je met kerst al best wat natuur in huis met de kerstboom, maar toch willen we je deze tip niet onthouden. Versier de pakketjes met kleine takjes loof van de kerstboom, mooie bladeren of andere mooie ingrediënten die je in de natuur hebt gevonden. Prachtig, duurzaam én goedkoop. Geen natuurmens? Kijk eens op de plantenafdeling bij de ALDI: prachtige natuur voor een goede prijs.

6. Laat je kerstcadeaus ruiken

Kerstcadeaus inpakken met ALDI

Tijdens het uitpakken van je cadeau is het altijd de vraag van wie je het gekregen hebt. Maak het cadeau mega-persoonlijk door er een klein spuitje van jouw luchtje op te spuiten. Echte kenners weten direct dat het van jou komt en die specifieke geur geeft een fijne extra dimensie. Daarnaast kun je ook – helemaal leuk bij cadeaus voor kookliefhebbers – kruiden en specerijen gebruiken zoals een kaneel- of vanillestokje, gedroogde sinaasappel of een stokje rozemarijn, blaadje laurier, lavendel of tijm. Zo heb je een unieke kerstcadeauverpakking te pakken.

Meer zoals dit:

Kerstcadeautjes onder de boom

Wanneer is het tijd voor de kerstcadeaus onder de boom?

Een kerstboom met allemaal cadeautjes eronder ziet er zó leuk uit, maar hoe pak je dat goed aan? Groot of klein en wanneer dan? Lees onze tips voor een gezellige en betaalbare kerst.

Verder lezen
alternatieve kerstboom

De 4 leukste alternatieven voor een kerstboom

Wil jij iets anders dan een traditionele kerstboom in huis? ALDI geeft je tips hoe je op creatieve wijze de leukste alternatieven voor een kerstboom in huis haalt!

Verder lezen
Overgebleven oliebollen

4 recepten met overgebleven oliebollen

Heb je geen idee wat je met de overgebleven oliebollen kunt doen na Oud & Nieuw? ALDI helpt je aan 4 lekkere ideeën!

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch