Kerstborrel bij ALDI

Kerstborrel

De feestdagen draaien om meer dan een lekkere brunch, of een gezellig kerstdiner. Ook de kerstborrel vormt een hoogtepunt tijdens de wintermaanden, en bij ALDI zorgen we voor een budgetvriendelijke borrelplank. Check hier leuke kersthapjes, als tussendoortje of in de latere uurtjes na het diner. ALDI heeft allerlei lekkere kersthapjes voor het hele gezin. Zo blijft het niet alleen tijdens de maaltijden, maar ook daaromheen feest. 

Kerst bij ALDI
Old cheese bitterbal bij ALDI
  • Niet verkrijgbaar
2.69
300 g. kg = 8.97
Gourmet Oude kaas bitterballen
Oude kaas bitterballen
Krokante toast bij ALDI
  • Niet verkrijgbaar
1.59 1.09
130 g.
GOURMET Krokante toast
Krokante toast
Mix kruidenkaas 50+ bij ALDI
  • Niet verkrijgbaar
2.99
200 g. kg = 14.95
GOURMET Mix kruidenkaas 50+
Mix kruidenkaas 50+
Franse vleeswarenschotel van ALDI
-40 CENT 2.89 2.29
100 g kg = 22.90
GOURMET Franse vleeswarenschotel
Franse vleeswarenschotel

Recepten voor ieder budget

Volop inspiratie voor de feestdagen

Kerstspecial bij ALDI
Kerst bij ALDI

Kersthapjes

Wat het ook wordt dit jaar: ALDI heeft alles in huis om eenvoudig van kerst een groot succes te maken. Ook simpele kersthapjes als snacktoastjes of snackgroenten. Snel op tafel en heel feestelijk. Liever iets uitgebreider? Maak dan zelf feestelijke kerstcocktails met cava en frambozensiroop. Grote trek? Een stapel American pancakes is ideaal voor wie het kerstontbijt misten. Maar ook toastjes, dadels of vijgenbrood en feestelijke amuses die goed vullen, liggen in de schappen. 

Kerst borrelhapjes voor iedere gelegenheid

Een lekkere borrel na het kerstdiner of gezellig met vrienden na de brunch? Bij ieder gezelschap horen gezellige kerst borrelhapjes. Op stap met een hoop vleesliefhebbers? Kies dan voor Spaanse of Italiaanse vleeswaren. Lang tafelen en daarna languit op de bank? Dan zijn de kaasfondue of luxe toastjes een goed idee. Onze kerst borrelhapjes zijn de smaakmaker voor een magische middag of avond. Graag zelf aan de slag in de keuken? Maak dan eens leuke sterretjes van bladerdeeg en kaas uit de oven. Niet zo creatief? ALDI heeft ook luxe roomboter kaaszoutjes. Net zo lekker, maar minder gedoe.

Kleine hapjes voor kerst

Vaak eten we met de feestdagen al meer dan genoeg. Daarom zijn kleine hapjes voor kerst ideaal. Denk bijvoorbeeld aan lekkere Franse kaas of een uitgebreid kerst borrelplankje. Dat kan van alles zijn: van zelfgemaakte bladerdeeghapjes tot Italiaanse vleeswaren en cherrytomaatjes.Heb je ook eens kaaswafelbolletjes of blokjes geprobeerd? Een prima extra hapje dat niet direct de hele maag vult. Ook groentechips en olijven geven een luxe uitstraling die bij de feestdagen horen. Zulke kleine hapjes maken kerst extra gezellig. Of past een borrel kaasplankje beter bij het gezelschap? Vooral de Franse kaas en truffelkaas zijn favoriet. Voor een bijpassende borrel heeft  ALDI verschillende wijnen, champagnes en prosecco. Probeer eens een fruitige witte wijn bij de truffelkaas of een lichte prosecco bij de olijfjes; succes gegarandeerd. Gezellige kerst gewenst!

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch