Gourmetten bij ALDI

Gourmetten met Kerst

Simpel en voordelig uitpakken met gourmetten tijdens de kerstdagen? Gourmetten met Kerst doen we met de hele familie: gezellig tafelen, en iedereen is even chefkok voor het diner. Leg de pannetjes maar alvast klaar, want met ons gourmet assortiment maak jij er een ontspannen feestje van.

Kerst bij ALDI
Mayonaise variaties in pot van ALDI
 • Niet verkrijgbaar
1.69
220 ml l = 7.68
Gourmet Truffelmayonaise
Truffelmayonaise
Garnalenring met chilisaus van ALDI
 • Niet verkrijgbaar
4.99
270 g.
GOURMET Garnalenring met chilisaus
Garnalenring met chilisaus
Kip gourmet mini's bij ALDI
 • Niet verkrijgbaar
2.49
200 g.
GOURMET Kip gourmet mini’s
Kip gourmet mini’s
Gourmetschotel van ALDI
 • Niet verkrijgbaar
7.49
750 g.
GOURMET Gourmetschotel
Gourmetschotel

Alles voor een heerlijk avondje gourmetten

Gevulde tomaten met pistache-bosuivulling

Gevulde tomaten met pistache-bosuivulling

Verder lezen
Vega balletjes met paprikasaus en maïs van ALDI

Vega balletjes met paprikasaus en maïs

Verder lezen
Drie gourmetideeën met kinderen

Drie gourmetideeën met kinderen

Verder lezen
gourmettips

5 tips tegen de geur van gourmetten

Makkelijk, snel én feestelijk! Gourmetten brengt een hoop plezier, maar helaas ook nare geurtjes. Met deze 5 gourmettips houd je de geur in huis lekker fris.

Verder lezen
Kerst bij ALDI

Op zoek naar inspiratie voor de borrel of het diner?

Volop inspiratie voor de feestdagen

Kerst bij ALDI

Kerst gourmet ideeën

Gourmetten is bij uitstek een activiteit die zich perfect leent voor een avondje gemakkelijk en snel dineren met familie en vrienden. Zo ook met de feestdagen. Maar waar moet je allemaal aan denken bij het samenstellen van een feestelijke gourmettafel? Denk aan een kant en klare gourmetschotel, gourmet mini's van gemarineerde kabeljauw en zalm, met zorg samengesteldee schalen vol vlees-en viswaren, smakelijke sauzen en vega(n) nuggets. Verder vormen verse groenten zoals cherrytomaatjes en komkommer een gezonde toevoeging. Aardappelen kun je natuurlijk zelf koken voor een lekker aardappelsalade. Anders hebben wij aardappelgratin met truffelroomsaus of aardappelgratinrollen in huis. Heel goed te combineren met gourmetten.

Favoriete kerst gourmet recepten

We hebben een aantal favoriete kerst gourmet recepten voor je klaar staan, waarvoor je vaak al redelijk wat ingredienten in huis hebt. En anders wip je zo even langs een ALDI voor tomaten, eieren courgettes en mini hamburgers. Alles in huis? Een gemakkelijk recept met eieren dat in 10 minuten klaar staat, is ons Aziatisch omeletje met gamba's. Of bak een omeletje met champignons in de vorm van een ster, heel feestelijk gepresenteerd. Dat klinkt goed! Met de mini hamburgers en wat tomaten en komkommer heb je in een handomdraai wat lekkers op tafel, en als je het echt snel en gemakkelijk aan wilt pakken, biedt onze gourmetschotel met hamburger, gemarineerde filetlapjes, shoarma, chipolata en slavinken altijd uitkomst.

Gourmetten met elk budget

Een gourmettafel samenstellen is bij ALDI eenvoudig, maar vooral budgetvriendelijk. Zo hebben we voor ieder budget alles in huis voor een gezellige gourmet met kerst. Van mini schnitzels met ontbijtspek, en paprika met ei, tot stokjes met chipolataworstjes en groenten. Je hoeft bij ALDI niet op budget in te leveren met kerst.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
 • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch