Gourmet

Gourmetten met Kerst

Gourmetten met Kerst doen we met de hele familie: gezellig om de tafel, uren genieten van een heerlijke gourmetschotel. En die schotel, verkopen we natuurlijk bij ALDI. Wij hebben namelijk lekkere gourmet mini’s die ideaal zijn voor de feestdagen. Van kleine stukjes vis tot mini varkenshaas, falafelballetjes of zelfs kleine pitabroodjes. Rondom de gourmetschotel is de hele familie lekker bezig. Samen lang tafelen en uitgebreid bijpraten, dat is hoe Kerst hoort te zijn. 

kerst

ALDI's favoriete gourmet recepten

Inspiratie:

Gourmetstel schoonmaken

Zo maak je je gourmetstel in 4 stappen makkelijk schoon na Kerst

Gourmetten staat op nummer 1 voor het kerstdiner, maar dat schoonmaken is minder leuk. Met dit mini-stappenplan gaat jouw gourmetstel weer schoon de doos in.

Meer informatie
Kerstdiner kinderen

Tips voor een gezellig kerstdiner met de kinderen

Rustig aan tafel zitten met het hele gezin kan een uitdaging zijn, maar het is echt mogelijk! Wij helpen met een paar leuke tips, zodat jij een gezellig kerstdiner hebt met alle kinderen.

Meer informatie
gourmettips

5 tips tegen de geur van gourmetten

Makkelijk, snel én feestelijk! Gourmetten brengt een hoop plezier, maar helaas ook nare geurtjes. Met deze 5 gourmettips houd je de geur in huis lekker fris.

Meer informatie
Gourmetstel schoonmaken

Zo maak je je gourmetstel in 4 stappen makkelijk schoon na Kerst

Gourmetten staat op nummer 1 voor het kerstdiner, maar dat schoonmaken is minder leuk. Met dit mini-stappenplan gaat jouw gourmetstel weer schoon de doos in.

Meer informatie

Alles voor de gourmetschotel

Gourmetten met kerst doen we met de hele familie: gezellig om de tafel, uren genieten van een heerlijke gourmetschotel. En die schotel, verkopen we natuurlijk bij ALDI. Wij hebben namelijk lekkere gourmet mini’s die ideaal zijn voor de feestdagen. Van kleine stukjes vis tot mini varkenshaas, falafelballetjes of zelfs kleine pitabroodjes. Rondom de gourmetschotel is de hele familie lekker bezig. Samen lang tafelen en uitgebreid bijpraten, dat is hoe kerst hoort te zijn. Koop daarom een gevarieerde gourmetschotel bij ALDI, of stel hem helemaal zelf samen. In de gourmetschotel van ALDI vindt iedereen wel iets lekkers, ook de kleine lastige eters. Voor een feestelijk drankje naast het feestmaal, probeer eens een soepel, fruitig wijntje of ga voor onze feestelijke chardonnay. Veel kinderen bij het gezelschap? Laat ze naast het eten, ook hun eigen drankje klaarmaken. Leuk met verschillende kleurtjes limonade of vruchtensap.

Gourmet ideeën

Een gourmet met kerst is leuk, maar vergt wel wat voorbereiding. Want wat voor vlees, vis, kip of groente komen er op tafel? ALDI helpt een handje met een hoop leuke gourmet ideeën. Een vlees gourmetschotel maakt kerst al erg gezellig, maar in het gourmetpannetje kan veel meer. Denk bijvoorbeeld aan mini-pannenkoekjes of een lekker plakje courgette. Ook het mini nacho pannetje of een aardappeltortilla zijn een leuk idee. Ook nog gourmet ideeën voor het dessert? Voor het ijs op tafel komt, hoeven de pannetjes namelijk echt nog niet weg. Bak plakjes appel of peer met kaneel voor de ideale, feestelijke afsluiter.

Gourmet kerstmenu

Gourmetten kan eigenlijk ieder moment van het jaar. Zomers gezellig in de tuin en ’s winters warm samen bij de kachel. Welk seizoen het ook is: een luxe gourmetschotel maakt ieder diner de moeite waard. Maar vooral ook een gourmet met kerst is een goed idee. Naast de standaard stukjes vlees en vis, zijn er ook gourmetschotels van ALDI speciaal voor de kerst. De gourmet mini’s van ALDI maken het kerstmenu extra bijzonder. Alle kerstboodschappen genoteerd? Vergeet dan ook zeker niet een rustiek meerzadenbrood aan het gourmet kerstmenu toe te voegen. Een lekker vers brood uit de oven mag tijdens de kerst zeker niet ontbreken.

 

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch