Dessert bij ALDI

Dessert

Past er na al het lekkers nog een toetje bij? Natuurlijk wel! Het kerstdessert is het laatste dat bij de gasten blijft hangen. De zoete lekkernij moet dus goed smaken, maar ook leuk er uitzien. Bouw bijvoorbeeld van de lekkere slagroomsoezen of meringues van ALDI makkelijk een ware kersttaart. En natuurlijk mogen ook stoofpeertjes bij zo’n winters feest niet ontbreken.

Kerst bij ALDI
Ijstaart vanille-mokka bij ALDI
 • Niet verkrijgbaar
2.29
1.5 l. l = 1.53
GOURMET Ijstaart vanille-mokka
Ijstaart vanille-mokka
Meringues van ALDI
 • Niet verkrijgbaar
2.49 1.69
120 g.
Meringues
Meringues
Crème Brûlée van ALDI
 • Niet verkrijgbaar
1.79
2 x 100 g kg = 8.95
GOURMET Crème brûlée
Crème brûlée
Luxe chocolademousse van ALDI
 • Niet verkrijgbaar
2.99
400 g. kg = 7.48
Gourmet Chocolademousse
Chocolademousse

Recepten voor ieder budget

Alles om het diner af te sluiten

trifle maken

Trifle tutorial: zo maak je laagjes van lekkers

Geniet in een paar simpele stappen van een espresso martini trifle. In deze tutorial leer je precies hoe je ‘m maakt.

Verder lezen
stoofperen bewaren

Stoofperen bewaren: zó doe je dat

Stoofperen bewaren: hoe lang kan je ze bewaren en hoe doe je dat het best? Lees daarbij ook alles over perensap maken.

Verder lezen
kindertoetje kerst

Een budget kindermenu, inclusief kerstboom toetje

Stel een feestelijk kindermenu samen, inclusief een kerstboom toetje, voor onder de 6 euro per persoon. Ontdek de heerlijke recepten voor een budgetvriendelijke kerst!

Verder lezen
bladerdeeg kerstboom

Zó maak je een kerstboom van bladerdeeg (met hazelnootpasta)

Culinair kerstplezier: maak indruk met een bladerdeeg kerstboom! Volg deze eenvoudige stappen en je hebt een heerlijk tussendoortje tijdens de feestdagen.

Verder lezen

Volop inspiratie voor de feestdagen

Op zoek naar inspiratie voor de borrel of het diner?

Kerst bij ALDI

Kerstdessert

Het kerstdessert is het laatste dat bij de gasten blijft hangen. De zoete lekkernij moet dus goed smaken, maar ook leuk er uitzien. Gelukkig is een bijzonder kerstdessert niet heel ingewikkeld. Bouw bijvoorbeeld van de lekkere slagroomsoezen of meringues van ALDI makkelijk een ware kersttaart. En natuurlijk mogen ook stoofpeertjes bij zo’n winters feest niet ontbreken. Direct naast het hoofdgerecht, of achteraf met een beetje ijs. Liever een kerstdessert helemaal zelf maken? Neem dan grote, gebakken peren en vul ze met lekker vanille-ijs, speculaas en kaneel. Dit kerstdiner dessert is zo lekker en simpel, dat hij ook in de andere seizoenen welkom is. ALDI verkoopt daarnaast ook alles wat nodig is om traditionele familierecepten te bereiden. Denk aan mascarpone, allerlei soorten noten, maïsmail, verse slagroom en heerlijke chocolade.  Fris en vers fruit of lekkere sterke koffie hebben we bij ALDI natuurlijk ook.Voor als een groot kerstdessert toch wat zwaar op de maag valt.

Kersttoetje inspiratie

Inspiratie nodig voor een uniek kersttoetje? Kijk dan eens tussen de dessert- en kerstrecepten van ALDI. Van fruitige meloenpizza’s tot een feestelijke tiramisu met gestoofde peertjes en noten: bij ALDI weten we wel wat lekker is. Ook onze salty carameltaart is ideaal als kersttoetje. Niet op zoek naar een recept, maar vooral naar lekkere kerstdesserts? Natuurlijk heeft ALDI ook lekkere kersttoetjes die klaar zijn om direct te serveren, zoals de koffie walnoot schuimrol, onze luxe dessertglaasjes of de winterse apfelstrudel. Versier het met gemalen pecannoten of macarons en geef zo makkelijk een eigen draai aan het kant-en-klare kersttoetje.

Nagerecht kerstmenu

Wilt u het liefst een nagerecht voor kerst dat wel lekker is, maar weinig tijd kost? ALDI heeft verschillende kant-en-klare toppers die de gasten zeker waarderen. Vooral onze tiramisu en chocolademousse zijn populair, maar ook de crème brûlée en ijstaart worden gewaardeerd. En voor de chocoholics voor wie er nooit genoeg chocola in het nagerecht zit met kerst heeft ALDI chocolademousse, melk of puur. Ook onze ijstaart smaakt naar smeuïge brownies. Toch nog meer behoefte aan cacao? Geen enkel probleem: ALDI heeft allerlei soorten winterchocolade met kerststerren en kransjes. Die zijn niet alleen voor het nagerecht met kerst, maar ook lekker bij de borrel of naast een lekkere kop met winterthee.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
 • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch