Dessert

Dessert

Past er na al het lekkers nog een toetje bij? Natuurlijk wel! Het kerstdessert is het laatste dat bij de gasten blijft hangen. De zoete lekkernij moet dus goed smaken, maar ook leuk er uitzien. Gelukkig is een bijzonder kerstdessert niet heel ingewikkeld. Bouw bijvoorbeeld van de lekkere slagroomsoezen of meringues van ALDI makkelijk een ware kersttaart. En natuurlijk mogen ook stoofpeertjes bij zo’n winters feest niet ontbreken.

kerst

ALDI's favoriete kerstrecepten

divider

Inspiratie voor het dessert

toetjes met aardbeien

De lekkerste toetjes met aardbeien

Ook zo gek op toetjes met aardbeien? In dit artikel vind je een heerlijk overzicht van allemaal toetjes met aardbeien, met recepten!

Meer informatie
Oma's stoofpeertjes

Oma's stoofpeertjes maken in 3 stappen

Er gaat niets boven oma’s stoofpeertjes. Wil deze keer zelf stoofpeertjes maken? Volg dan dit stap-voor-stap stoofpeertjes recept en geniet van zacht-zoete stoofpeertjes.

Meer informatie
kerstdesserts recepten nagerecht voor kerst

12 x nagerecht voor Kerst: de allerbeste kerstdesserts

Op zoek naar een lekker nagerecht voor kerst? In dit artikel vind je de állerlekkerste nagerechten voor kerst. Ook geschikt voor een grand dessert!

Meer informatie
chocoladefondue

Wat zijn de lekkerste hapjes bij de chocoladefondue?

Wil jij een chocoladefondue maken? Dan wil je graag weten wat de lekkerste hapjes zijn om erin te dippen. We zetten ze allemaal voor je op een rijtje.

Meer informatie
Grand dessert

7 tips voor een grand dessert met Kerst

Een dessertbuffet is een toffe manier om het kerstdiner af te sluiten. Wij delen 7 tips hoe je een grand dessert neerzet met kerst voor een klein prijsje.

Meer informatie
crumble recepten

3 x de lekkerste crumble recepten voor Kerst

Een crumble maken met kerst is erg makkelijk en overheerlijk, veel ingrediënten heb je vast al in huis. 3 recepten om je te inspireren tot het maken van dit heerlijke toetje of ontbijt.

Meer informatie
Kerstdessert

3 tips voor het feestelijk serveren van kerstdesserts

Hoe serveer je al de lekkernijen die wij dit jaar in ons assortiment hebben voor het kerstdessert? Drie leuke tips, die bijna niks kosten.

Meer informatie
Kaasplankje maken

Tips om een feestelijk kaasplankje te maken met Kerst

Een heerlijk kaasplankje maken is niet heel moeilijk en met deze tips supersimpel. Van beginner tot ervaren, iedereen kan smikkelen van dit kaasplankje.

Meer informatie

Kerstdessert

Past er na al het lekkers nog een toetje bij? Natuurlijk wel! Het kerstdessert is het laatste dat bij de gasten blijft hangen. De zoete lekkernij moet dus goed smaken, maar ook leuk er uitzien. Gelukkig is een bijzonder kerstdessert niet heel ingewikkeld. Bouw bijvoorbeeld van de lekkere slagroomsoezen of meringues van ALDI makkelijk een ware kersttaart. En natuurlijk mogen ook stoofpeertjes bij zo’n winters feest niet ontbreken. Direct naast het hoofdgerecht, of achteraf met een beetje ijs. Liever een kerstdessert helemaal zelf maken? Neem dan grote, gebakken peren en vul ze met lekker vanille-ijs, speculaas en kaneel. Dit kerstdiner dessert is zo lekker en simpel, dat hij ook in de andere seizoenen welkom is. ALDI verkoopt daarnaast ook alles wat nodig is om traditionele familierecepten te bereiden. Denk aan mascarpone, allerlei soorten noten, maïsmail, verse slagroom en heerlijke chocolade.  Fris en vers fruit of lekkere sterke koffie hebben we bij ALDI natuurlijk ook.Voor als een groot kerstdessert toch wat zwaar op de maag valt.

Kersttoetje inspiratie

Inspiratie nodig voor een uniek kersttoetje? Kijk dan eens tussen de dessert- en kerstrecepten van ALDI. Van fruitige meloenpizza’s tot een feestelijke tiramisu met gestoofde peertjes en noten: bij ALDI weten we wel wat lekker is. Ook onze salty carameltaart is ideaal als kersttoetje. Niet op zoek naar een recept, maar vooral naar lekkere kerstdesserts? Natuurlijk heeft ALDI ook lekkere kersttoetjes die klaar zijn om direct te serveren, zoals de koffie walnoot schuimrol, onze luxe dessertglaasjes of de winterse apfelstrudel. Versier het met gemalen pecannoten of macarons en geef zo makkelijk een eigen draai aan het kant-en-klare kersttoetje.

Nagerecht kerstmenu

Wilt u het liefst een nagerecht voor kerst dat wel lekker is, maar weinig tijd kost? ALDI heeft verschillende kant-en-klare toppers die de gasten zeker waarderen. Vooral onze tiramisu en chocolademousse zijn populair, maar ook de crème brûlée en ijstaart worden gewaardeerd. En voor de chocoholics voor wie er nooit genoeg chocola in het nagerecht zit met kerst heeft ALDI chocolademousse, melk of puur. Ook onze ijstaart smaakt naar smeuïge brownies. Toch nog meer behoefte aan cacao? Geen enkel probleem: ALDI heeft allerlei soorten winterchocolade met kerststerren en kransjes. Die zijn niet alleen voor het nagerecht met kerst, maar ook lekker bij de borrel of naast een lekkere kop met winterthee.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch