1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Leuke hondenspelletjes met een kartonnen (ALDI) doos
Leuke hondenspelletjes met een kartonnen (ALDI) doos

hondenspelletjes-kartonnen-doos

Leuke hondenspelletjes met een kartonnen (ALDI) doos

Is jouw hond ook zo gek op een kartonnen doos? Dan hebben we iets leuks in petto voor jou en je hond: hondenspelletjes met een kartonnen doos. Van een bananendoos tot een schoenendoos, de grootte maakt niet eens uit. Een leuke én goedkope oplossing voor jou en je hond! 

Een speurdoos met snoepjes

Is jouw hond dol op speuren? Dat kan ook binnen! Vul een kartonnen doos met alle speeltjes van jouw hond en vul hem op met opvulling, bijvoorbeeld oud krantenpapier, losse sokken of oude kleding van jou. Verstop vervolgens een paar snoepjes in de doos. Je hond zal nu zijn uiterste best doen om de snoepjes “op te graven”. Leuk om te doen voor hem, maar zeker ook leuk om naar te kijken voor jou!

Verstoppertje met een kartonnen doos

Heb je een wat kleinere doos in huis, bijvoorbeeld een schoenendoos? Stop hier dan een paar hondensnoepjes in en verstop de doos ergens in huis. Zorg dat je hond op het moment van verstoppen op zijn plek blijft zitten, zodat hij niet ziet waar jij de doos wegzet. En dan: zoeken maar naar die doos!

Een doos met touwen

Zin in een creatieve oplossing? Dan is dit hondenspelletje leuk! Maak in jouw doos aan weerszijden een paar kleine gaten en rijg touw door de doos. Zorg dat je touw als een soort doolhof door de doos wordt geregen en verstop tot slot wat snoepjes in de doos. Durft jouw hond met zijn poot of kop tussen de touwen door te komen? Dan is het pas echt een held!

Kies een ‘veilige’ doos 

Laat jij je hond met een kartonnen doos spelen? Let er dan op dat je voor een goede doos kiest. Wat we daarmee bedoelen: sommige dozen hebben scherpe randjes of tape resten. Pas op dat je hond zich hier niet aan bezeert. Kijk ook altijd even wat er in de doos heeft gezeten en of hier geen resten van zijn achtergelaten, bijvoorbeeld van wasmiddel. 

Dozen van ALDI 

Bij ALDI staan we bekend om de kartonnen dozen. Niet alleen om alles in te verpakken, maar ook om de boodschappen mee naar huis te geven. Wordt jouw hond ook zo blij wanneer jij weer met een kartonnen doos thuiskomt? Zorg dan dat je bij jouw boodschappen bij ALDI een kartonnen doos mee naar huis neemt. Vaak liggen er losse dozen in onze winkels die jij mee mag nemen. Een leuk én goedkoop cadeautje voor jouw hond!

Voor op het boodschappenlijstje voor jouw hond: 

Wist je daarnaast dat ALDI een groot assortiment heeft aan hondenvoer voor een lage prijs? Neem gerust een kijkje in de winkel! 

Meer zoals dit:

beste hondenvoer voor jouw hond

Wat is het beste hondenvoer voor jouw hond?

Welk hondenvoer kies jij voor jouw hond? ALDI legt graag uit waar je op moet letten bij het eten voor je trouwe viervoeter.

Verder lezen
Hoe kun je stress bij honden verminderen? 5 tips

Hoe kun je stress bij honden verminderen? 5 tips

Hoe herken je stress bij honden? En hoe kun je eventuele stress bij jouw hond verminderen? Goed nieuws: het kan, en ALDI helpt je graag op weg met goede tips!

Verder lezen
puppy in huis

Puppy in huis? Hier moet je op letten in de eerste dagen

Die kleine voetjes, die schattige oogjes… Leuk, een puppy in huis! Maar waar moet je op letten, de eerste dagen dat je een pup in huis hebt?

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch