1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Hondenspeeltjes zelf maken: 4 ideeën
Hondenspeeltjes zelf maken: 4 ideeën

hondenspeeltjes-zelf-maken

Hondenspeeltjes zelf maken: 4 ideeën  

Voor een hond hoeft het niet per se duur en moeilijk en zijn ze meer dan gelukkig met zelfgemaakt hondenspeeltje. Scheelt weer geld en daarnaast is het ook nog eens leuk om zelf hondenspeeltjes te maken! Het kan haast niet anders dan dat je hond hierna nog blijer is met zijn baas. En we verklappen je alvast: zelf hondenspeeltjes maken is ook nog eens verschrikkelijk makkelijk! 

Een touw van oude doeken

Heb jij nog wat oude doeken of lakens over? Versleten theedoeken misschien? Bewaar ze! Door een paar oude doeken aan elkaar te knopen, heb je ineens een heel leuk nieuw speeltje voor jouw hond. Makkelijk, goedkoop én geliefd! 

Een slinger van wc-rollen, gevuld met verrassingen

Zelf speelgoed maken voor je hond hoeft niet moeilijk te zijn. Dit is nog zo’n eenvoudig, maar effectief idee: een slinger van wc-rollen. Hoe je dit maakt? Zorg voor een touw en rijg hier een paar wc-rollen aan. Hang het touw vervolgens ergens, zodat de wc-rollen in de lucht zweven. Stop wat kleine dingetjes in (bijvoorbeeld een oude sok) de rollen en je hond vermaakt zich de komende uren weer goed!

Een snoepslang voor je hond 

Een… wat? Ja, je leest het goed: een snoepslang. Ook dit is weer een heel simpel te maken idee. Pak een theedoek, rol hem op in de lengte en rijg er lege wc-rollen aan. Zo blijft de theedoek in zijn lange vorm en kan je hond zich er uren mee vermaken. Wie het echt spannend wil maken, verstopt in de theedoek een koekje. Zo is je hond helemaal in de ban van de slang…

Een bal van een oude sok

Heb jij nog een verloren oude sok ergens in je sokkenmand liggen? Niet weggooien! Een losse sok is namelijk heel leuk om te gebruiken als speeltje voor je hond. Vul de sok met iets dat ritselt, bijvoorbeeld krantenpapier, en knoop de sok dicht. Dit kan bijvoorbeeld met een touwtje. Gooi de sok door de woonkamer en speelplezier voor je hond is gegarandeerd!

Voor op het boodschappenlijstje:

Wist je daarnaast dat ALDI een groot assortiment heeft aan hondenvoer voor een lage prijs? Neem gerust een kijkje in de winkel! 

Meer zoals dit:

antwoorden meest gestelde vragen honden

Antwoorden op de meest gestelde vragen over honden

Wat gaat er allemaal om in de kop van een hond? Droomt een hond? Zien honden kleuren? ALDI ontrafelt leuke weetjes over honden!

Verder lezen
Hoe kun je stress bij honden verminderen? 5 tips

Hoe kun je stress bij honden verminderen? 5 tips

Hoe herken je stress bij honden? En hoe kun je eventuele stress bij jouw hond verminderen? Goed nieuws: het kan, en ALDI helpt je graag op weg met goede tips!

Verder lezen
hondenspelletjes-kartonnen-doos

Leuke hondenspelletjes met een kartonnen (ALDI) doos

Is jouw hond ook zo gek op een kartonnen doos? We hebben de leukste hondenspelletjes met een doos op een rij gezet.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch