1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Wat is het beste hondenvoer voor jouw hond?
Wat is het beste hondenvoer voor jouw hond?

beste hondenvoer voor jouw hond

Wat is het beste hondenvoer voor jouw hond?

Wanneer je op zoek bent naar het beste hondenvoer voor jouw hond, kan dat best even een zoektocht zijn. Want waar doe je goed aan? Het is tenslotte je trouwe viervoeter en je beste vriend. Dan wil je natuurlijk ook het beste voor het dier. Daarom is het goed te weten wat het beste hondenvoer is voor jouw hond. Hieronder onderscheiden we de verschillende opties die er zijn.

Voor op het boodschappenlijstje:

Welk hondenvoer past het beste bij jouw hond?

Net als dat ieder mens ander is, geldt dat ook voor honden. Jouw hond heeft misschien wel hele andere behoeften dan de hond van je buren. Het is dan ook belangrijk te weten waar je op moet letten bij de keuzen voor het eten voor de hond. Daarbij maken we onderscheid in hondenbrokken (droogvoer) en natvoer voor honden.

beste hondenvoer

Hondenbrokken: droogvoer voor de hond

Hondenbrokken noemen we ook wel droogvoer voor de hond. Voor veel honden zijn brokken onmisbaar in hun dagelijks leven. Maar wat zijn de beste hondenbrokken voor jouw hond? Het is goed om te weten hondenbrokken voor het belangrijkste deel bestaan uit een vorm van granen. Reageert jouw hond niet goed op hondenbrokken? Dan kan het dus zomaar zijn dat hij niet tegen gluten kan.

Verder bestaat het droogvoer voor honden uit dierlijke eiwitten, bijvoorbeeld rund, kip, gevogelte of zalm. Voor honden zijn deze eiwitten belangrijk want het geeft ze energie. Per hond verschilt het hoeveel van deze dierlijke eiwitten nodig is én welke voorkeur je hond heeft. Hoe je daarachter komt is een kwestie van uittesten en op een langere termijn bekijken of je hond snel aankomt of niet. De hondenbrokken van ALDI bevatten rundvlees, groenten, granen en rijst. Ze zijn rijk en calcium en zorgen voor sterke botten.

Natvoer voor honden

De andere optie is dat je kan kiezen voor blikvoer voor je hond. Het voordeel van natvoer is dat het lekker lang houdbaar is. Het nadeel ervan is wel weer dat blikvoer voor honden erg vochtig kan zijn. Daardoor moet je hond meer eten om aan zijn voedingsstoffen te komen. De malse vleesbrokken in saus komen met natuurlijke voedingsvezels en daarbij kan je kiezen uit varianties zoals Gevogelte & Rijst, Wild, Pasta & Wortel en Rund. Zoals je gewend bent bij ons is het ALDI natvoer voor honden bij ons scherp geprijsd.

Meer zoals dit:

Waarom spinnen katten en houden ze niet van water? Antwoorden op de 5 meest gestelde vragen over katten

Antwoorden op de 5 meest gestelde vragen over katten

Waarom spinnen katten en houden ze niet van water? Wat gebeurt er allemaal in hun hoofd? We geven antwoord op de 5 meest gestelde vragen over katten.

Verder lezen
Hoe kun je stress bij honden verminderen? 5 tips

Hoe kun je stress bij honden verminderen? 5 tips

Hoe herken je stress bij honden? En hoe kun je eventuele stress bij jouw hond verminderen? Goed nieuws: het kan, en ALDI helpt je graag op weg met goede tips!

Verder lezen
puppy in huis

Puppy in huis? Hier moet je op letten in de eerste dagen

Die kleine voetjes, die schattige oogjes… Leuk, een puppy in huis! Maar waar moet je op letten, de eerste dagen dat je een pup in huis hebt?

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch