1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Zo kun je het beste je AirPods schoonmaken
Zo kun je het beste je AirPods schoonmaken

Airpods schoonmaken

AirPods schoonmaken in 5 stappen

Gaan jouw AirPods ook overal met je mee naartoe? Of je ze nu gebruikt op weg naar werk, tijdens vergaderingen, of thuis op de bank… AirPods krijgen hoe dan ook een hoop te verduren. Denk maar eens aan het stof in je tas of het oorsmeer in je oor! Bah! Dus kun je AirPods maar beter regelmatig schoonmaken. Doe je wel voorzichtig? Jouw AirPods maakt je het liefst schoon met beleid, hoe? We gaan het stap voor stap toelichten. 

AirPods schoonmaken: tips & trucs

Gelukkig maak je jouw AirPods één keer per week lekker makkelijk schoon met deze tips. Leg de volgende spullen alvast klaar: een wattenstaafje, zachte tandenborstel en een zachte doek.

1. Lees eerst de gebruiksaanwijzing 

Belangrijk! Voordat je begint, lees je eerst de gebruiksaanwijzing van de AirPods goed door. Volg altijd de aanwijzingen van de fabrikant op om je recht op garantie te behouden. 

2. Maak nu de buitenkant schoon  

De buitenkant van jouw AirPods maak je het beste schoon met een stofvrije doek. Deze doek mag je best een beetje vochtig maken met wat water, maar wring deze goed uit zodat er geen druppels in je AirPods terecht komen. Gebruik ook geen schoonmaakmiddel, dat is te heftig voor de oordopjes. Laat de AirPods goed drogen voordat je ze weer oplaadt of gebruikt. 

3. Maak het mesh schoon met een wattenstaafje

Gebruik nu een droog en schoon wattenstaafje om het mesh van de luidsprekers en de microfoon schoon te maken. Het mesh is het kleine 'roostertje’ waar het geluid uitkomt. Gebruik geen satéprikkers of andere scherpe tools, daarmee kun je zomaar je AirPods beschadigen. 

4. Maak nu het hoesje schoon

Om je AirPods het beste te beschermen en schoon te houden, bewaar je ze in het hoesje waarin ze oorspronkelijk zaten. Ook dat hoesje kan je maar beter goed schoonhouden om te voorkomen dat kruimels en stof uit het hoesje in je AirPods gaan zitten. Hiervoor gebruik je een zachte tandenborstel, waarmee je goed in het hoesje komt. Gebruik geen schoonmaakmiddelen en ook geen metalen scherpe voorwerpen om het hoesje te beschermen. 

5. Maak de eartips nog even schoon

Hebben jouw AirPods eartips? Dan mag je die ook nog even schoonmaken. Haal de eartips voorzichtig los van de AirPods en reinig ze met water. Gebruik geen zeep of schoonmaakmiddel! Laat ze heel goed drogen voordat je ze weer aan de AirPods bevestigt. 

Airpods schoonmaken

Meer zoals dit:

mobiel kinderen

4 tips voor verantwoord telefoongebruik voor je kind

Wanneer je je kinderen wilt leren verantwoord met een mobiel om te laten gaan, is het belangrijk duidelijke afspraken te maken. Dit zijn onze tips.

Verder lezen
tv schoonmaken

Het beeldscherm van de TV schoonmaken? 7 stappen

Het beeldscherm van de TV is een grote magneet voor stof en vette vingers. Daarom is het fijn je beeldscherm af en toe goed schoon te maken in een paar simpele stappen.

Verder lezen
tablet schoonmaken

Tablet schoonmaken? 7 stappen voor het desinfecteren van je tablet

Zit jij de hele dag op je tablet? Dan wordt hij al snel vies. Hoe je het beste het beeldscherm schoonmaakt lees je hier.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch