1. Pers
  2. Persberichten
  3. Wijnassortiment van ALDI opnieuw bekroond door wijnexperts

Wijnassortiment van ALDI opnieuw bekroond door wijnexperts

21.02.2022

Wijnassortiment van ALDI opnieuw bekroond door wijnexperts

Het wijnassortiment van ALDI valt wederom in de prijzen. Maar liefst twintig wijnen uit het vaste assortiment zijn goed getest door De Grote Hamersma. Jaarlijks proeven de wijnexperts duizenden wijnen uit de Nederlandse schappen en bekronen de lekkerste. Deze bekroonde wijnen worden opgenomen in De Grote Hamersma, dat bekend staat als de gids met best beoordeelde wijnen. Met de toevoeging van twintig wijnen staat de teller inmiddels op 67 door Hamersma bekroonde ALDI-wijnen.

De wijnen zijn door de wijnexperts van De Grote Hamersma beoordeeld op zes criteria: eigenheid, kleur, geur, smaak, afdronk en (prijs)categorie. In de categorie witte wijnen werden onder andere La Capelude Viognier Grenache en Crafted Chardonnay Viognier bekroond. Beide wijnen kregen bovendien het predicaat Sterwijn. Volgens de wijnexperts blinken deze wijnen uit in prijs-kwaliteit en verdienen ze een ster.  

In de categorie rode wijnen werden onder meer Merlot Pays d'Oc en Gran Sarone Primitivo Malvasia goed getest. Bij de rosé wijnen vielen Les Pinèdes en Cantarello Pinot Grigio Blush in de prijzen. Met de toevoeging van twintig wijnen staat de teller inmiddels op 67 door Hamersma bekroonde ALDI-wijnen.

‘’Het is een groot compliment dat twintig wijnen van ALDI goed zijn getest door De Grote Hamersma. Het laat zien dat ons wijnassortiment ook opgemerkt wordt door andere wijnkenners in Nederland’’, aldus Dirk Vanhorenbeeck, verantwoordelijk voor het wijnassortiment van ALDI en Magister Vini.

Trots van ALDI

Als discounter is ALDI trots op de eigen merken. Deze unieke producten zijn namelijk net zo goed als een A-merk. ALDI staat voor hoge kwaliteit tegen de beste prijs. De twintig wijnen worden dan ook met trots toegevoegd aan de lijst van goed geteste en prijswinnende producten van ALDI, beter bekend als Trots van ALDI.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch