1. Pers
  2. Persberichten
  3. ALDI opent nieuwe vestiging in 's-Heerenberg

ALDI opent nieuwe vestiging in 's-Heerenberg

12.12.2016

ALDI vrij van rechten

ALDI heeft een nieuw filiaal aan de Molenpoortstraat in 's-Heerenberg geopend. Iedereen kan terecht in deze nieuwe winkel voor de dagelijkse boodschappen met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Sinds enige tijd biedt ALDI nog meer bekende merkartikelen, veel verse producten zoals groente, fruit en vlees en staan er steeds meer duurzaam geproduceerde en biologische artikelen in het schap. De vestiging is goed en makkelijk bereikbaar en biedt ruimte aan 130 gratis parkeerplaatsen.

De nieuwe ALDI is duurzaam en zuinig door energiebesparende maatregelen en is voorzien van de meest duurzame technieken als LED verlichting. Openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8.30 uur tot 20.00 uur. Op zondag is de vestiging open van 13.00 tot 18.00 uur.

De voordeligste

ALDI biedt de goedkoopste huismerken in Nederland. Dit blijkt uit de jaarlijkse prijspeiling van huismerkartikelen in de Consumentengids1. De dagelijkse huismerkboodschappen bij ALDI zijn 20 tot 22% goedkoper dan bij andere supermarkten. Daarnaast is ALDI de voordeligste supermarkt in de boodschappentas-test van het televisieprogramma Kassa2. Hierbij liep het verschil met de duurste supermarkt op tot zelfs meer dan 35%.

Beste Koop / Best getest

Naast de voordeligste te zijn, wordt steeds meer de goede prijs-kwaliteitverhouding van ALDI erkent door consumentenorganisaties. Afgelopen maand werd door Libelle.nl de pure chocoladeletters van ALDI het best beoordeeld met een 7,9 als gemiddeld cijfer3. Ook werd de Molenland Goudse jong Belegen 48+ kaas door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'Beste Koop'4. En ook andere ALDI-producten zijn het afgelopen jaar goed uit testen gekomen, zoals de chocolate chip cookies5, Solo 3-Laags toiletpapier6, enkele UNA wasmiddelen7 en de Zoete Zon Bijenhoning8.
De hele lijst beste koop/best getest staat op de website van ALDI.

Maatschappelijk verantwoord

Duurzaamheid is een belangrijk thema bij ALDI. Recent heeft de organisatie het eerste maatschappelijk jaarverslag gepubliceerd. Ook zijn er de afgelopen jaren steeds meer duurzaam geproduceerde producten in het assortiment opgenomen. Deze zijn gecertificeerd door grote instanties als UTZ (cacao) en FAIRTRADE. Ook zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar.

Meer A-merken beschikbaar

ALDI heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Het gaat dan om bijvoorbeeld Blue Band halvarine, Calvé mayonaise, Unox knakworst en Lipton Ice tea. Het structureel aanbieden van merkartikelen past binnen het beleid van de onderneming om het aanbod continue te verbeteren: de wens van de klant staat hier voorop.

 

 

Zie voor meer informatie: www.ALDI.nl
Voor vacatures: www.aldi-vacature.nl

1 Bron: Consumentengids oktober 2016 Aldi en Lidl eindigden daarbij beide op de eerste plaats
2 Bron: Kassa's boodschappentas-test januari 2015
3 Bron: Libelle.nl/Libelle Daily - december 2016
4 Bron: Consumentengids - beste koop maart 2016.
5 Bron: Consumentenbond.nl - februari 2016
6 Bron: Consumentengids - beste koop juli/augustus 2015
7 Bron: Consumentengids - beste koop en beste uit de test juli/augustus 2015 (UNA Wit waspoeder)
beste uit de test juli/augustus 2015 (UNA Wit vloeibaar wasmiddel)
8 Bron: Consumentengids - beste koop en beste uit de test november 2014

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch