1. Pers
  2. Persberichten
  3. Honderden klanten blij verrast bij opening nieuw filiaal in Drachten Burgemeester: "Trots op duurzaamste ALDI"

Honderden klanten blij verrast bij opening nieuw filiaal in Drachten Burgemeester: "Trots op duurzaamste ALDI"

21.06.2017

Woensdagochtend stonden er al vroeg heel veel klanten verwachtingsvol in het zonnetje in de rij voor de opening van de vernieuwde ALDI in Drachten. Burgemeester Tjeerd van Bekkum heette iedereen van harte welkom en feliciteerde het ALDI-team. "Een mooi duurzaam pand, gebouwd samen met veel regionale aannemers en leveranciers. Drachten mag trots zijn op deze duurzaamste ALDI". Met het doorknippen van het rode lint met een gigantische schaar opende de burgemeester de winkel samen met filiaalleidster Laura Wigboldus. De klanten stroomden vervolgens naar binnen en werden direct bij de ingang verrast! De geur van versgebakken broden, croissants, koffiebroodjes en nog veel meer soorten kwam eenieder tegemoet. Dit leidde meteen tot veel positieve reacties.

Niet alleen in de ochtend was het extreem druk. Binnen twee uur krasten 400 klanten een prijs weg: van een bosje rozen, lekkere bonbons en tablets tot de hoofdprijs van 250 euro. Ook de rest van de dag bleef het een drukte van belang met nieuwsgierige klanten die toch wel enigszins overdonderd waren door de nieuwe opzet van de winkel. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de versproducten vielen goed in de smaak.

"Wat een mensenmassa! Deze drukte had ik echt niet verwacht. Wat hebben we veel klanten blij kunnen maken. Heel erg leuk dat ik zoveel positieve reacties heb gehoord. En de geur van het versgebakken brood in de winkel is heerlijk. Ik ben trots om met dit team in dit nieuwe filiaal te mogen werken", zegt een tevreden filiaalleidster Laura Wigboldus.

Ook de Foodtruck die voor de deur stond was een groot succes. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte gerechtjes van ALDI-producten geproefd worden. In de week na de opening zijn er nog diverse proeverijen voor de klanten in de winkel.

Nadruk op verse producten

In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals brood, vlees, vis, groente en fruit. De vele 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij ALDI.

Duurzaam

Het nieuwe pand is erg duurzaam gebouwd en heeft energielabel A++++. De CO2-uitstoot is bijna nul. Ongeveer de helft van de benodigde stroom wordt opgewekt door 230 zonnepanelen op het dak. De winkel wordt verwarmd met restwarmte uit het koelproces en er is geen bijverwarming op gas (er is geen gasaansluiting). Er is geen gasaansluiting. Het pand beschikt daarnaast over een warmte-terugwin-installatie, heeft extra isolatie en alle verlichting is LED.

Fairtrade en biologisch

Duurzaamheid is belangrijk voor ALDI. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten neemt nog steeds toe.

A-merken

ALDI heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band halvarine, Calvé mayonaise, Unox knakworst en Lipton Ice tea zijn standaard te koop bij ALDI.

Openingstijden

Het nieuwe filiaal aan de Leidijk beschikt over bijna 80 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met woensdag en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur, donderdag en vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur. Op zondag is het filiaal gesloten. Zie ook www.aldiopent.nl/drachten

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch