1. Pers
  2. Persberichten
  3. Nieuw: Kwekers Trots, beste planten exclusief bij ALDI

Nieuw: Kwekers Trots, beste planten exclusief bij ALDI

06.03.2019

persbericht

ALDI introduceert begin maart ‘Kwekers Trots’-planten in alle winkels. Ze worden exclusief voor het bedrijf gekweekt door Royal Lemkes. Elke week is er een nieuw assortiment. De planten zijn stuk voor stuk duurzaam geteeld. Ze komen rechtstreeks van de beste kwekers en zijn dus altijd vers. Ook hebben ze de kwaliteitsnorm A1: het hoogste kwaliteitslabel in de sierteelt. Ze zijn geteeld door vakmensen met passie voor bloemen en planten. Zo is de lente snel in huis gehaald. Natuurlijk met een betaalbare ALDI-prijs.

“Iedere dag zetten we ons in voor duurzame groei. Onze telers werken vanuit respect voor mens en natuur en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidseisen. We gebruiken zo min mogelijk water, energie en bestrijdingsmiddelen. We zijn erg blij met de samenwerking met ALDI. Ook een bedrijf dat verantwoord ondernemen nastreeft en tegelijkertijd ook oog heeft voor wat de klant wil: mooie planten voor een betaalbare prijs”, aldus Jaco Blom van Royal Lemkes.

Kwekers Trots-planten hebben elk een eigen persoonlijkheid, herkenbaar aan het etiket wat bij de planten zit. Er zijn vier types: Zuiver Figuur, Snelle jongen, Goede Bloeier en Simpel Type. Op deze manier kan de klant goed kiezen waar hij naar op zoek is.

Meer weten over de kwekers en planten? klik hier of volg #kwekerstrots op Instagram.

Kwekers Trots bij ALDI

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch