1. Pers
  2. Persberichten
  3. Vier de komst van de sint met kruidnootjesvlaai

Na groot succes Frikandellenvlaai. Vier de komst van de Sint met kruidnootjesvlaai

14.11.2017

Kruidnootjesvlaai

Na het daverende succes afgelopen weekend van de Frikandellenvlaai ligt het komende weekend de Kruidnootjesvlaai in de schappen bij ALDI. Sinterklaas komt zaterdag aan in Nederland en dat is dé ultieme reden om bij een mok warme chocolademelk een stuk Kruidnootjesvlaai te eten.

Deze vlaai voor vijf personen is gevuld met speculaas bavarois en een laagje pudding en is bestrooid met kruidnootjes. Een smakelijke verrassing voor klein en groot. De Kruidnootjesvlaai is vanaf vrijdag 17 november tot en met zondag 19 november in de schappen te vinden bij alle filialen van ALDI in Nederland (€ 2,49).

Afgelopen weekend gingen de Frikandellenvlaaien als warme broodjes over de toonbank. Na de online populariteit bleek de Frikandellenvlaai op de winkelvloer evenzo geliefd: zondag was het product bij alle ALDI-filialen uitverkocht. Door dit succes overweegt ALDI om de Frikandellenvlaai volgend jaar opnieuw aan te bieden of een variant ervan te introduceren.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch