1. Pers
  2. Persberichten
  3. Feestelijke opening nieuwe ALDI woensdag 29 maart

Eerste 400 klanten krijgen gratis tas met prijs! Feestelijke opening nieuwe ALDI woensdag 29 maart

17.03.2017

Brood

Woensdag 29 maart wordt om 08.30 uur feestelijk de nieuwe ALDI-vestiging aan het Rode Paard 1 in Enkhuizen geopend. Het is niet zomaar een opening, het gaat om een geheel nieuwe vestiging met een verrassend en vernieuwend assortiment met nadruk op veel verse producten als brood, vlees, vis, groente en fruit. De vele 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij ALDI.

De verwachting is dat het op de openingsochtend dringen wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 10,- een tas met een aantrekkelijke prijs. Door een kraskaart open te krassen, wordt de prijs zichtbaar: van bijvoorbeeld een tablet tot waardebon van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen is er zolang de voorraad strekt een gratis ALDI-tas.

De opening wordt verricht door de trotse filiaalleider mevr. Samantha van Geelen: "Het heeft even op zich laten wachten maar nu is het dan toch zover... Met gepaste trots mogen wij als team in het nieuwe filiaal in Enkhuizen aan de slag, geheel volgens het vernieuwende ALDI-concept. Dit brengt leuke verrassingen, vernieuwde producten en een andere lay-out met zich mee. We gaan dit echt vieren. Mijn team en ik heten u van harte welkom!"

Om een extra lekkere impuls te geven aan de feestelijke opening, staat er op woensdag 29 maart een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke gerechtjes aangeboden. Klanten kunnen kennis maken met lekkere recepten, vers klaargemaakt met de producten van ALDI. In de weken na de opening zijn er diverse proeverijen voor de klanten in de winkel.

Er is een speciale ALDI-openingsaanbieding: 4 versgebakken appelflappen voor maar € 1,49.

Het nieuwe filiaal aan het Rode Paard beschikt over bijna 80 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag t/m donderdag en zaterdag van 08.30 tot 20.00 uur, op vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur en op zondag van 08.30-18.00 uur.

 

Zie voor meer informatie: www.aldiopent.nl/enkhuizen

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch