1. Pers
  2. Persberichten
  3. ALDI wederom goedkoopste supermarkt

ALDI wederom goedkoopste supermarkt

17.05.2016

Boodschappenwagen

Opnieuw is ALDI de goedkoopste supermarkt uit de boodschappentest van televisieprogramma KASSA. Het programma vergelijkt elk jaar dezelfde huismerkproducten van verschillende supermarkten en al vier keer op rij is ALDI de goedkoopste. De uitkomst van boodschappentest werd zaterdag 14 mei jl. uitgezonden. Hieruit bleek dat de boodschappen van ALDI ruim 31% goedkoper zijn dan de producten van de duurste supermarkt.

Ongeveer een jaar geleden deed de Consumentenbond1 eveneens een onderzoek en ook daar bleek dat voor een boodschappentas bij ALDI tot bijna 25% minder betaald werd.

Beste Koop / Best getest

ALDI staat bekend om de beste prijs-kwaliteitverhouding. En dat wordt steeds meer door consumentenorganisaties erkend. Zo werd onlangs de Molenland Goudse jong Belegen 48+ kaas door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'Beste Koop'2. Eind vorig jaar kregen de chocoladekruidnoten de predicaten Beste uit de test en Beste koop3. Ook het toiletpapier SOLO werd als beste koop getest4. Ook UNA wit vloeibaar wasmiddel5 is als Beste uit de test beoordeeld, en UNA wit waspoeder6 en de Zoete Zon Bijenhoning7 als Beste uit de test en Beste koop. De 1 liter rode wijn8 was vorig jaar al erkend als Beste koop en in januari werd ook de 1 liter Zuid-Afrikaanse witte wijn9 als Beste koop uitgeroepen. De hele lijst best getest/beste koop staat op de website.

Uitbreiding (duurzaam) assortiment

De afgelopen jaren heeft ALDI het aanbod verse producten verder uitgebreid. Ook zijn vele biologische producten in het assortiment opgenomen, evenals duurzaam geproduceerde artikelen. De duurzame producten zijn gecertificeerd door instanties als UTZ (cacao) en FAIRTRADE.

Meest tevreden personeel

Uit onderzoek10 eind 2015 is gebleken dat ALDI door medewerkers van supermarkten het best gewaardeerd wordt als werkgever. ALDI scoort zeer hoog op het gebied van arbeidsvoorwaarden en uitmuntend op salaris. Daarnaast zijn de medewerkers van de meer dan 500 vestigingen zeer tevreden over doorgroeimogelijkheden, baanzekerheid en cultuur.

 

1 Bron: Consumentengids juli/augustus 2015 Aldi en Lidl eindigden beide op de eerste plaats
2 Bron: Consumentengids - beste koop maart 2016
3 Bron: Consumentengids - december 2015
4 Bron: Consumentengids - beste koop juli/augustus 2015
5 Bron: Consumentengids - beste uit de test juli/augustus 2015
6 Bron: Consumentengids - beste koop en beste uit de test juli/augustus 2015
7 Bron: Consumentengids - beste koop november 2014
8 Bron: Consumentengids - beste koop januari 2014
9 Bron: Consumentengids - beste koop januari 2015
10 Bron: Incompany, december 2015

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch