1. Pers
  2. Persberichten
  3. Eerste 400 klanten winnen prijs op woensdag 5 juli Feestelijke opening energiezuinige nieuwe ALDI

Eerste 400 klanten winnen prijs op woensdag 5 juli Feestelijke opening energiezuinige nieuwe ALDI

23.06.2017

brood

Woensdag 5 juli wordt om 07.30 uur de nieuwe ALDI-vestiging aan de Ringbaan-Oost naast het Esso tankstation en op het St. Jobplein in Weert feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Martin Bolk samen met locoburgemeester/wethouder Frans van Eersel. Het is niet zomaar een opening, het gaat om een duurzaam gebouwd filiaal met een verrassend en vernieuwend assortiment. De nadruk ligt op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. Het vers afgebakken brood in de winkel is meteen een geurige binnenkomer. De vele 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij ALDI.

De verwachting is dat het op de openingsochtend dringen wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 10,- een tas met een aantrekkelijke prijs. Door een kraskaart open te krassen, wordt de prijs zichtbaar: van bijvoorbeeld een tablet tot tegoedbonnen ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen is er -zolang de voorraad strekt- een gratis ALDI-tas.

Trots

Een verheugde filiaalleider Martin Bolk: "Wij zijn erg blij met de prettige sfeer, de mooie uitstraling en het uitgebreide assortiment binnen ons nieuwe ALDI-winkelconcept. We zijn ervan overtuigd dat iedereen aangenaam verrast wordt door onze uitgebreide versafdelingen, scherpe aanbiedingen en kwalitatief hoogwaardig producten voor een lage prijs. Daarnaast ben ik erg trots op het feit dat we zo'n duurzame winkel hebben. We maken dit filiaal samen met onze klanten tot een groot succes."

Energiezuinig pand

Het nieuwe pand is duurzaam gebouwd en heeft energielabel A++++. De milieubelasting is bijna nul. Primeur is het Nederlands duurzaamste afwateringssysteem op de 3500m2 grote parkeerplaats, deze is compleet zonder goot. De winkel wordt verwarmd met restwarmte uit het koelproces en er is geen bijverwarming op gas (er is geen gasaansluiting). Het pand beschikt verder over een warmte-terugwin-installatie op het natuurlijk koudemiddel CO2, extra isolatie en alle verlichting binnen en buiten is LED. Ook is bij de keuze voor bouwmaterialen gelet op de hergebruik-mogelijkheden. Ongeveer de helft van de benodigde stroom wordt opgewekt door 230 zonnepanelen op het dak, die kort na opening geplaatst worden. Papier en folie worden 100% gerecycled via een in de laad- en loskuil geplaatste wormpers.

Foodtruck

Om een extra lekkere impuls te geven aan de feestelijke opening, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke gerechtjes aangeboden. Klanten kunnen kennis maken met lekkere recepten, vers klaargemaakt met de producten van ALDI. In de week na de opening zijn er diverse proeverijen voor de klanten in de winkel.

Zodra het parkeerterrein klaar is, beschikt het nieuwe filiaal aan het St. Jobplein over bijna 300 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met woensdag en vrijdag en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur, donderdag van 8.00 tot 21.00 uur. En op zondag van 08:00-18:00 uur.
Zie ook www.aldiopent.nl/weert

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch