1. Nieuws
  2. Nieuws
  3. Christian Fleck nieuwe directeur ALDI holding B.V.

Christian Fleck nieuwe directeur ALDI holding B.V.

19.11.2018

Vanaf vandaag is Christian Fleck (41) de nieuwe directeur van ALDI Holding B.V. Hij volgt hiermee Nicolás de Lope (49) op die per direct een bestuursfunctie voor ALDI Nord in Duitsland gaat bekleden. Fleck is afkomstig uit Duitsland en heeft sinds 2008 diverse functies bekleed binnen ALDI. Als laatste was hij directeur van ALDI Best B.V. Fleck zal de vernieuwingsstrategie die de afgelopen jaren is ingezet verder implementeren. Daarbij staan de uitbreiding van filialen en de vernieuwing van het assortiment centraal. Vers en duurzaamheid zijn daarbij belangrijk elementen.

“We hebben de afgelopen jaren met iedereen binnen ALDI hard gewerkt aan de vernieuwingsstrategie. Ons assortiment is verbeterd, met name op het gebied van vers, zoals brood, groente, fruit, vlees en vis. Uiteraard blijven we de prijs-kwaliteit scherp in de gaten houden en is A-kwaliteit ons doel. Ook de winkelbeleving is sterk vooruitgegaan. De vele positieve reacties van onze klanten bevestigen onze strategie. Voor een tevreden klant hebben we echter ook goed personeel nodig. We hebben de afgelopen tijd geïnvesteerd in de professionaliteit van ons personeel, en dat blijven we doen. Zij staan tenslotte centraal als het gaat om het contact met de klant”, aldus Christian Fleck.

Nieuwe formule
Twee jaar geleden is ALDI gestart met het uitrollen van de vernieuwingsstrategie. Nieuwe winkels werden geopend, bestaande werden verbouwd. Naast het uitgebreide versassortiment, onderscheidt de nieuwe formule zich door een duidelijke presentatie van de producten, verbeterde toegankelijkheid door brede gangen en een goede bereikbaarheid met voldoende gratis parkeerplaatsen. Ook het toevoegen van diverse A-merken als Heineken, Unox en Coca-Cola is succesvol gebleken. Fleck: “Eigenlijk zijn we nooit klaar met het verbeteren van onze formule. De wereld verandert continue. Daarbij is het belangrijk wat de consument ons vertelt.”

Duurzaamheid belangrijk thema
“Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen ALDI. We willen niet alleen duurzaam zijn op het gebied van het assortiment, zoals Fairtrade- en biologische producten, maar ook onze filialen willen we zo duurzaam mogelijk (ver)bouwen. Tevens hebben we samenwerkingen met relevante maatschappelijke organisaties om zo een stap in de goede richting te zetten als het gaat om het milieu”, aldus de nieuwe holding-directeur Christian Fleck.

ALDI Holding B.V.
ALDI in Nederland is onderdeel van de ondernemingsgroep ALDI Nord. De organisatie in Nederland bestaat uit ALDI Holding B.V., Aldi Vastgoed B.V., Aldi Inkoop B.V., allen gevestigd in Culemborg en negen regionale verkoop B.V.’s, die verantwoordelijk zijn voor de ALDI filialen. ALDI heeft in Nederland zo’n 500 filialen.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch