1. Pers
  2. Persberichten
  3. Bijzondere bubbels bij ALDI: Piccolo cava en Magnum cava

Bijzondere bubbels bij ALDI: Piccolo cava en Magnum cava

10.12.2018

Persbericht

Het wordt weer tijd om te genieten tijdens de komende feestdagen. Genieten van het warme gevoel, van cadeautjes in of onder de boom en van een lekkere maaltijd. Daar hoort natuurlijk een fris mousserende Cava bij. ALDI heeft dit jaar een opmerkelijk Cava-trio in de schappen. De minifles Piccolo van 0,25 liter, de standaard Cava Brut van 0,75 liter en majestueuze Magnum Cava van 1,5 liter. Keus voor iedereen met de echte ALDI prijs-kwaliteitverhouding. Oftewel groots genieten voor een kleine prijs.

Een evenwichtige en zachte smaak met een verfijnde mousse. Het ideale apéritief. De prijs van de Piccolo is € 1,99, Cava Brut is €3,99 en de Magnum Cava is verkrijgbaar voor € 7,99. In het gezaghebbende wijn magazine Perswijn werd de Cava omschreven als “prima aanwinst” en “ruikt naar kruiden, vlierbloemen en appel, de smaak is licht en gemakkelijk, rijp en aangenaam”.

UITGEBREID WIJNASSORTIMENT BIJ ALDI
Dit drietal Cava-flessen is tijdens de feestdagen onderdeel van de bijzondere wijncollectie van ALDI met meer dan 100 wijnen.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch