1. Pers
  2. Persberichten
  3. ALDI organiseert het NK Tosti bouwen

ALDI organiseert het NK Tosti bouwen

01.03.2021

De tosti is niet meer weg te denken van de Nederlandse lunchkaart en ook thuis worden de meest bijzondere tosti-combinaties bedacht. Iedereen kent de ham-kaas klassieker, maar voor de tosti geldt; alles mag er op, dus wie wordt er niet vrolijk van?! In een ode aan deze bammetjes organiseert ALDI vanaf 3 maart het NK Tosti Bouwen. Sabine Koning, bekend van haar culinaire platform OhMyFoodness, begeleidt als jurylid de race naar de titel Nederlands Kampioen Tosti Bouwen 2021.

Het leven van Sabine draait om eten. Op haar culinair platform OhMyFoodness laat ze zien dat de lekkerste gerechten niet moeilijk of duur hoeven te zijn en dat is een mooi raakvlak met ALDI; hoge kwaliteit tegen de beste prijs. Sabine: ‘Ik vind het erg leuk om te jureren in deze online competitie. Ik ben benieuwd naar de creativiteit van de tosti-fans en laat me graag verrassen door originele combinaties en smaken. Het kan wat mij betreft niet gek genoeg en ik kijk uit naar een spannende strijd om het eerste Nederlands Kampioenschap Tosti Bouwen.’

Wie bouwt de beste tosti’s van Nederland? Vanaf 3 maart lanceert ALDI gedurende de hele maand drie tosti-challenges via Facebook en Instagram; in de eerste challenge deelt de tosti-fan de meest favoriete, unieke tosti smaken-combi, in de tweede challenge wordt iedereen uitgedaagd zijn of haar favoriete tosti zo mooi mogelijk op de foto te zetten en in de derde challenge maken de tosti-bouwers een tosti met….Paasbrood.

De tosti-bouwers worden beoordeeld op creativiteit, originaliteit en smaak. Iedereen kan meedoen met de challenges en uit alle online inzendingen selecteert Sabine de finalisten. Zij strijden tijdens de finale in een kookstudio om de titel Nederlands Kampioen Tosti Bouwen 2021. De finale is te bekijken op vrijdag 2 april op www.aldi.nl/tostibouwen.

Kijk hier voor meer informatie over het NK Tosti Bouwen 2021.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch