1. Pers
  2. Persberichten
  3. ALDI Meat Free Days burger beste koop Consumentenbond

ALDI Meat Free Days burger beste koop Consumentenbond

11.03.2020

CULEMBORG, 11 maart 2020 – ALDI Meat Free Days burger is verkozen tot Beste Koop in de Consumentengids*. “De gezondste burger van allemaal”, aldus de testredactie. Deze bestond uit 65 proevers

Beste koop vegaburger

Ook kwam uit de test dat het zoutgehalte van de ALDI Meat Free Days burger niet te hoog is. Dat geldt eveneens voor de hoeveelheid verzadigd vet. Een mooie aanwinst voor de lijst met huismerkproducten die goed zijn getest: bekend als de ‘Trots van ALDI’.

ALDI heeft al enige tijd diverse vegetarische en plantaardige alternatieven in het assortiment zoals de vegan Oosterse schijf, vegetarische spekreepjes, vegetarische schnitzel, falafel, vegetarische wokreepjes en de vegetarische kaasschnitzel.  


Daarnaast is ALDI voor het derde jaar op een rij partner van De Nationale Week zonder Vlees, die deze week plaats vindt. Speciaal voor de campagne liggen er extra producten in de winkel, waaronder de 100% plantaardige Wonderburger.

Voor inspiratie en de lekkerste vegetarische gerechten, kijk op onze receptenpagina.  En voor onze actuele vegetarische producten zie onze assortimentspagina of kom langs in de winkel!

 

*Consumentengids, maart 2020, test Vegaburgers

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch