1. Pers
  2. Persberichten
  3. ALDI introduceert Bakkersgoud - Krakend vers ambachtelijk brood

ALDI introduceert Bakkersgoud - Krakend vers ambachtelijk brood

31.10.2018

Bakkersgoud

Vanaf 1 november introduceert ALDI twee nieuwe broodconcepten in alle winkels met een bakkerijafdeling: BAKKERSGOUD en BAKKERSGOUD Rustiek. Hiermee biedt ALDI naast het bestaande broodassortiment, net als de servicesupermarkten, ook dagverse broden aan in het midden- en hoog segment. Dit is in lijn met de strategie om in de belangrijke vers-groepen verder door te ontwikkelen. Op de broodafdeling kan de klant het brood zelf in de gewenste dikte snijden en verpakken in de bijbehorende zakken. Zo beschikt de klant op elk moment van de dag over brood met een krakend verse korst.

BAKKERSGOUD
Het BAKKERSGOUD assortiment bestaat uit boerenbroden, gemaakt op basis van zorgvuldig samengestelde recepturen. Deze zijn rijker gemaakt door toevoeging van diverse zaden en granen. De extra tijd en aandacht zorgen voor heerlijke aroma’s en een volle smaak. ALDI biedt hiermee brood op z’n best, met een dunne krokante korst en malse kruim.

BAKKERSGOUD Rustiek
De rustieke broden worden op ambachtelijke wijze gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Zo wordt Nederlandse tarwe gebruikt, gemalen door een Groningse molen. Hierdoor blijft de voedselketen kort en duurzaam.

De basis voor deze rustieke broden is een voordeeg met desem, dat 24 uur heeft gerezen. Daardoor ontstaat een robuust brood met een lekkere stevige bite door de krokante korst en een volle smaak.

Een gedeelte van het bakkerszout is vervangen door zeezout. Dit zorgt voor een lager natriumgehalte in het brood. BAKKERSGOUD Rustiek wordt de hele dag door afgebakken in de ovens van de bakkerijafdeling in de winkel.

Soorten broden
Het BAKKERSGOUD assortiment bestaat uit 4 soorten boerenbroden van 800 gram: Boeren mais, Boeren licht meergranen, Boeren donker volkoren meerzaden en Boeren grof volkoren.

Het BAKKERSGOUD Rustiek assortiment bestaat uit 4 soorten rustieke vloerbroden van 600 gram: Rustiek wit, Rustiek licht meerzaden, Rustiek Spelt en Rustiek extra volkoren.

Bakkersgoud

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch