1. Pers
  2. Persberichten
  3. ALDI geeft AGF prominente plek in winkel

ALDI geeft AGF prominente plek in winkel

26.11.2021

ALDI geeft AGF prominente plek in winkel

AGF

ALDI opent acht winkels op één dag - startschot voor vernieuwde winkelformule met AGF bij de ingang. 

Acht winkels met in totaal zo’n 8.000m2 aan discount, openen vandaag feestelijk hun deuren en geven daarmee tevens het startsein voor de uitrol van de toekomstige winkelformule. Hiermee onderstreept ALDI de ambitie om voor elke Nederlander een moderne en ruime winkel om de hoek te hebben.

Jan Oostvogels, CEO ALDI Holding B.V. in Nederland: “Dat we dit vandaag kunnen doen in acht state-of-the-art ALDI-winkels verspreid over heel Nederland is een pluim op de hoed van onze Vastgoedafdeling. De combinatie met de nieuwe formule is de kers op de taart.”

Aardappelen, groenten en fruit gepositioneerd bij binnenkomst van de winkel. Het klinkt voor een supermarkt en voor de klant vanzelfsprekend, maar voor ALDI een mooie nieuwe stap binnen alle ontwikkelingen van de laatste jaren. In april dit jaar deed de discounter een eerste aanscherping op de ANIKo (ALDI Nord Instore Konzept) formule. Door een aangepaste warenindeling en een nieuwe opstelling van de schappen werd de winkel overzichtelijker. Het ontwikkelen van de winkelformule is een continu proces waarbij de behoefte van de klant centraal staat en waarbij processen voor medewerkers zo eenvoudig mogelijk worden gemaakt. Het positioneren van de AGF-afdeling, vlees en vis in het begin van de winkel is de volgende logische stap waarmee de discounter voorziet in de behoeften van de klant.

Oostvogels: “Door analyses en klantonderzoeken kunnen we onze winkels steeds verder optimaliseren. Het verplaatsen van groenten, fruit en de andere versgroepen naar het begin van de winkel hebben we de afgelopen maanden uitgebreid getest in diverse filialen. Klanten reageerden enthousiast, de resultaten zijn positief en de start van deze uitrol is een logisch en mooi gevolg.” De acht ALDI-winkels in Apeldoorn, Dordrecht, Eersel, Genemuiden, Hoogezand, Scherpenzeel, Valkenburg en Wezep openen op vrijdag 26 november om 08.00 uur hun deuren.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch