1. Nieuws
 2. Nieuws

Nieuws

Stapel kranten daarover een witte tablet met een persbericht van ALDI

Voor meer informatie kunt u mailen naar pers@aldi.nl

 • 10.04.2024

  Eigen medewerkers geven ALDI nieuwe stem

  Verder lezen
 • 29.03.2024

  ALDI en JOGG breiden Groenteboxjes programma uit naar 14 extra gemeenten

  Acht kinderdagverblijven in de gemeente Midden-Drenthe nemen vanaf deze week deel aan het programma Groenteboxjes. Bij dit programma, een samenwerking tussen ALDI in Nederland en lokale JOGG-gemeenten, krijgen kinderen op het kinderdagverblijf gedurende drie maanden dagelijks groente aangeboden en worden zij beloond voor het eten ervan. Het programma is effectief gebleken in het stimuleren van de groenteconsumptie bij kinderen.

  Verder lezen
 • 04.03.2024

  ALDI lanceert plantaardig assortiment My Vay in Week Zonder Vlees & Zuivel

  Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel, van 4 tot en met 10 maart, introduceert ALDI Nederland het nieuwe huismerk My Vay voor plantaardige vlees- en zuivelvervangers. De hele folder van de discounter is deze week zelfs vrij van vlees-, vis- en zuivelaanbiedingen.

  Verder lezen
 • 18.01.2024

  Inspanning tot aantrekkelijk werkgeverschap beloond

  Voor het tweede jaar op rij is ALDI in Nederland door het Top Employers Institute gecertificeerd als Top Employer. Het is een mooie erkenning voor de stappen die ALDI in Nederland zet naar aantrekkelijk werkgeverschap, nadat vorig jaar voor het eerst het certificaat werd behaald.

  Verder lezen
 • 03.01.2024

  Tien ALDI producten verkozen tot favoriet door de Nederlandse consument

  De Nederlandse consument heeft maar liefst tien huismerkproducten van ALDI als beste beoordeeld in de jaarlijkse verkiezingen 'Beste Product van het Jaar' en 'Gekozen Huismerk Product van het Jaar'.

  Verder lezen
 • 02.01.2024

  Gezonde start bij ALDI gezond voor de portemonnee

  Januari is voor velen de tijd van goede voornemens. Gezonder eten, meer bewegen. En na de dure decembermaand wil je ook goed op de portemonnee letten. Bij ALDI sla je twee vliegen in een klap. De discounter trapt het jaar af met een nieuwe campagne die zes weken lang gericht is op extra scherpe prijzen. Het begin van de campagne staat in het teken van een gezonde start.

  Verder lezen
 • 06.12.2023

  Kerstcommercial raakt de kern van discount

  In een tijd van economische onzekerheid moeten velen hun uitgaven nauwlettend in de gaten houden. Toch blijft de behoefte om kerst te vieren onverminderd groot, ook al zijn het dure tijden. ALDI, dé discount supermarkt, begrijpt dat juist in deze tijden iedereen moet kunnen genieten van een heerlijke kerst. Het kerstgevoel betekent voor de discounter dan ook goed eten voor een lage prijs. Dit wordt treffend weergegeven in de nieuwe kerstcommercial van ALDI, die vanaf vandaag te zien is.

  Verder lezen
 • 06.11.2023

  Werken bij ALDI is meer dan je denkt!

  Vandaag lanceert ALDI haar nieuwe werkgeversmerk. Met een bijbehorende campagne laat de discounter zien dat ALDI als werkgever meer mogelijkheden biedt dan de arbeidsmarkt doorgaans denkt.

  Verder lezen
 • 30.10.2023

  Geen inkoopstress in drukke Sinterklaasperiode

  "Mag ik mijn schoen al zetten?" Zodra de pepernoten in het schap worden gespot komen de vragen en begint de ‘Sinterklaasstress’. Voor veel mensen met kinderen is het een bekend scenario.

  Verder lezen
 • 30.10.2023

  Choco & Letter Dubbel, exclusief verkrijgbaar bij ALDI

  Steenbrugge en Brouwerij De Molen bundelen hun krachten: zij hebben een bier gecreëerd dat de smaak van chocoladeletters en bier perfect combineert. Leuk voor volwassenen om cadeau te krijgen of om zelf te drinken op ‘het heerlijk avondje van Sinterklaas’.

  Verder lezen
 • 06.09.2023

  Eerste resultaten van project Kruidenrijk Grasland positief

  Na een jaar experimenteren met het mengen van kruiden en gras in de wei, kunnen de eerste voorzichtige positieve conclusies getrokken worden door de deelnemende melkveehouders. De melkveehouders ervaren minder droge grond, meer biodiversiteit in de wei en gebruiken minder (kunst)mest.

  Verder lezen
 • 16.08.2023

  ALDI viert 50 jarig jubileum met landelijke winactie!

  ALDI is 50 jaar in Nederland en trakteert klanten zes weken lang op mooie prijzen. Boodschappen doen is altijd voordelig bij ALDI en daar doet de discounter nu nog een schepje bovenop. Tijdens de actieperiode maken klanten kans op 1 jaar gratis boodschappen en elke week wordt 1 minuut gratis winkelen weggegeven.

  Verder lezen
 • 18.07.2023

  Nu nog makkelijker boodschappen doen bij kassaloze ALDI Shop & Go

  Supersnel boodschappen doen in ALDI Shop & Go is vanaf vandaag nóg makkelijker. Voorheen was de ALDI Shop & Go app nodig om binnen te komen en de boodschappen te betalen. Nu kunnen klanten de testwinkel gewoon binnenlopen en kiezen welke digitale betaalmethode de voorkeur heeft.

  Verder lezen
 • 11.05.2023

  73% van jongeren is onbekend met graskaas

  Maar liefst 73% van de jongeren in Nederland tussen 18-26 jaar weet niet, of niet precies, wat graskaas is, een oer-Hollands product dat traditiegetrouw in de lente beschikbaar is. Graskaas is een typisch Nederlandse jonge kaas die wordt gemaakt van melk van koeien die voor het eerst weer buiten grazen in het weiland. De kaas heeft een rijpingstijd van minimaal 4 weken en smaakt romig.

  Verder lezen
 • 11.04.2023

  Nieuwe ALDI campagne in teken van uitgekiend assortiment

  Bij ALDI vind je net zo alles wat je zoekt, en toch honderden euro’s goedkoper. Deze boodschap staat centraal in de nieuwe ‘Net zo’ campagne die vandaag van start gaat. De discounter laat hiermee de verrassende veelzijdigheid van het ALDI assortiment zien.

  Verder lezen
 • 20.03.2023

  ALDI belooft een net zo vrolijk Pasen, maar dan goedkoper

  De zon laat zich vaker zien, dagen worden langer en de schappen vullen zich met steeds meer paasartikelen. Tijd voor ALDI om te laten zien hoe Nederland in volle glorie Pasen kan vieren. De campagne Net zo vrolijk Pasen, maar dan goedkoper gaat vandaag van start.

  Verder lezen
 • 28.02.2023

  Uitbreiding betaalmogelijkheden in kassaloze winkel ALDI Shop & Go

  De klant kan nu naast creditcard met Apple Pay betalen in het kassaloze testfiliaal in het centrum van Utrecht. De uitbreiding van de betaalmogelijkheden is een belangrijke stap in het optimaliseren van het winkelconcept.

  Verder lezen
 • 27.02.2023

  ALDI zet brood in het zonnetje in nieuwe marketingcampagne

  Een grote eter komt in een gemiddeld Nederlands gezin regelmatig voor. Brood is in dat geval een populaire hap om de trek van een puber in de groei te stillen. ALDI weet dat en heeft daarom net zo versgebakken brood, van Nederlandse tarwe, maar dan goedkoper in de schappen liggen.

  Verder lezen
 • 17.01.2023

  ALDI gecertificeerd Top Employer 2023

  Dit internationaal erkende certificaat is een mooie bevestiging dat ALDI de juiste stappen zet in het optimaliseren van het HR beleid en bijdraagt aan een betere arbeidswereld. De discounter werd de afgelopen periode vakkundig beoordeeld op het huidige HR beleid aan de hand van 352 vragen.

  Verder lezen
 • 02.01.2023

  13 ALDI producten als beste getest door Nederlandse consument

  Hoera! ALDI’s huismerkproducten zijn opnieuw in de prijzen gevallen. De Nederlandse consument heeft 13 producten van de discounter als beste getest en tot winnaar uitgeroepen in de productverkiezingen ‘Beste Product van het Jaar 2023’ en ‘Gekozen huismerk Product van het Jaar 2023’.

  Verder lezen
 • 08.12.2022

  Kerstonderzoek: Nederland kookt voor vrienden die het financieel moeilijk hebben en gebruikt de energietoeslag voor het kerstdiner

  Meer mensen aan tafel dan vorig jaar, een energietoeslag die wordt besteed aan het kerstdiner en ruim de helft van de Nederlanders die bereid is om te koken voor vrienden die geen geld hebben om Kerstmis te vieren. Dat zijn een paar van de verrassende uitkomsten uit het kerstonderzoek onder 1000 Nederlanders, dat is uitgevoerd door GfK in opdracht van supermarktketen ALDI.

  Verder lezen
 • 06.12.2022

  ALDI belooft een net zo helemaal kerst, maar dan goedkoper

  Wat maakt kerst nou helemaal kerst? Van een oude piek tot meezingen met de meest favoriete kersthits, van het jaarlijkse gevecht met de kerstboomlampjes tot het knusse samenzijn. Van het gekibbel en kokkerellen in de keuken tot de traditionele sfeervolle kerstcommercials op tv. Al deze en nog meer tradities die horen bij kerst staan centraal in de nieuwe kerstcommercial van ALDI die vanaf dinsdag 6 december te zien is op tv.

  Verder lezen
 • 24.10.2022

  Onderzoek: ook Sinterklaas merkt gevolgen van inflatie

  De inflatie is gestegen naar recordhoogte, welke invloed heeft dit op het vieren van Sinterklaas? Marktonderzoeker GfK en discounter ALDI vroegen Nederlanders naar het verwachte inkoopgedrag voor Pakjesavond en de aanloop daarnaartoe.

  Verder lezen
 • 06.10.2022

  ALDI opent met Pieper Paradijs eerste social hapjesbar van Nederland

  ALDI opent op woensdagmiddag 12 oktober om 12.00 uur de deuren van een pop-up pieper experience op station Utrecht Centraal.

  Verder lezen
 • 30.09.2022

  AGF van Nederlandse telers wederom centraal in Net zo-campagne van ALDI

  Na het succes van de allereerste AGF-campagne in mei dit jaar, komt ALDI met een vervolg. Vanaf maandag 3 oktober staan aardappelen, groente en fruit (AGF) van Nederlandse bodem voor de tweede keer centraal in een omnichannel campagne van de discounter. In deze nieuwste Net Zo-campagne worden aardappelen, groente en fruit uit het herfstseizoen uitgelicht.

  Verder lezen
 • 06.09.2022

  ALDI ondersteunt melkveehouders FrieslandCampina bij extra inzet biodiversiteit

  ALDI en FrieslandCampina delen de ambitie om verduurzaming binnen de zuivelketen te bevorderen. Samen met 43 Nederlandse leden-melkveehouders is daarom het project ‘Kruidenrijk Grasland’ gestart. Binnen dit project wordt 80 hectare weideland ingezaaid met een mix van diverse soorten grassen en kruiden. Kruidenrijke graslanden zijn aantrekkelijk voor veel soorten insecten en weidevogels en dragen op die manier bij aan het verbeteren van de biodiversiteit.

  Verder lezen
 • 19.08.2022

  ALDI helpt bij frisse en voordelige start na zomervakantie

  Klaar voor een frisse en voordelige start? Natuurlijk wel! ALDI in Nederland focust in de nieuwe Net Zo-campagne op de start van het nieuwe schooljaar en de terugkeer naar het werk. De discounter helpt klanten met onder andere tips, recepten en Extra Volume Voordeel aanbiedingen net zo weer aan de bak, maar dan goedkoper. De omnichannel campagne is vanaf maandag 22 augustus te zien.

  Verder lezen
 • 26.07.2022

  ALDI publiceert internationaal Duurzaamheidsverslag 2021

  ALDI publiceert vandaag het internationale Duurzaamheidsverslag over 2021. Hierin maakt de discounter onder meer bekend de eigen uitstoot van broeikasgassen (CO₂) met 48.3 procent te hebben verlaagd ten opzichte van 2015. Daarmee werd de gestelde klimaatdoelstelling voor 2021 ruimschoots behaald. Naast klimaatbescherming zijn gezonde voeding, verduurzaming van verpakkingen en mensenrechten belangrijke pijlers waarover ALDI rapporteert in het internationale Duurzaamheidsverslag 2021.

  Verder lezen
 • 18.07.2022

  Kassaloos testfiliaal ALDI in Utrecht opent op 20 juli

  In het centrum van Utrecht opent ALDI woensdag 20 juli de deuren van ALDI Shop & Go. Dit bijzondere innovatieproject van de discounter maakt winkelen zonder kassa’s of scanapparaten mogelijk door een systeem van kunstmatige intelligentie. Intelligente camera’s in het plafond en sensoren in de schappen detecteren de bewegingen van het door de klant gekozen product. Het filiaal in Utrecht dient als testlocatie waar de nieuwe technologie wordt geoptimaliseerd voor klant en medewerkers.

  Verder lezen
 • 25.05.2022

  ALDI vernieuwt folder: meer focus op eenvoud en gebruiksgemak

  De wekelijkse actiefolder van ALDI in Nederland krijgt een nieuw jasje. Vanaf vandaag maakt de klant kennis met de vernieuwde folder. Het aangepaste formaat zorgt voor minder papierverbruik en de meer eenvoudige en overzichtelijke lay-out bevordert het gebruiksgemak voor de klant. Ook de digitale folder krijgt een make-over en is hierdoor nog beter geschikt voor mobiel gebruik. ALDI staat voor eenvoud en de aanpassingen in de (digitale) folder passen hier dan ook goed bij.

  Verder lezen
 • 03.05.2022

  ALDI start ludieke zoektocht naar Nederlands Kampioen Smoothie Draaien

  Na een kampioenschap rondom tosti’s bouwen in 2021 organiseert ALDI ook dit jaar weer een opvallend Nederlands Kampioenschap (NK): Het ALDI NK Smoothie Draaien. Vanaf vandaag start de ludieke zoektocht naar de beste smoothie draaier van Nederland. De winnende smoothie zal daadwerkelijk geproduceerd worden en verkrijgbaar zijn bij alle ALDI-filialen in Nederland. Het NK Smoothie Draaien is onderdeel van de allereerste AGF-campagne van de discounter die vandaag gestart is.

  Verder lezen
 • 29.04.2022

  AGF van Nederlandse telers centraal in ALDI’s nieuwste Net Zo- campagne

  Net zo vers van eigen bodem, maar dan voor een ALDI prijs. Natuurlijk wel. Op maandag 2 mei lanceert ALDI in Nederland de nieuwe Net Zo-campagne die zich volledig richt op aardappelen, groente en fruit (AGF) van Nederlandse bodem. Het is voor het eerst dat AGF centraal staat in een campagne van de discounter. Met deze campagne laat de supermarkt zien dat, misschien anders dan de consument denkt, AGF van ALDI wel degelijk ook uit Nederland komt. En daarbij net zo vers en kwalitatief is als elders, maar dan voor een ALDI prijs. Deze Net Zo-campagne, met de Nederlandse teler in de hoofdrol, is te zien in alle marketingkanalen van ALDI.

  Verder lezen
 • 25.03.2022

  ALDI Deventer B.V. opent nieuw distributiecentrum

  Vandaag is het nieuwe distributiecentrum (DC) van ALDI Deventer B.V. officieel geopend door burgemeester Ron König, wethouder Thomas Walder en Gideon van Bussel, Managing Director van ALDI Deventer B.V. Ruim 2 jaar geleden werd de bouw op het A1 Bedrijvenpark aangekondigd. Het DC is sinds 1 februari operationeel. Door de opening van dit grootste ALDI DC in Nederland heeft de discounter een verdere optimalisatie ingezet van de logistiek in het oosten van het land. Voor klanten betekent deze optimalisatie dat beschikbaarheid, versheid en kwaliteit van het assortiment nog verder verbeterd worden.

  Verder lezen
 • 11.03.2022

  Medewerkers ALDI testen technologie kassaloze winkel in Utrecht

  De technologie van het nieuwe kassaloze ALDI-filiaal op de hoek van de Oudegracht en de Lange Viestraat in Utrecht, wordt de komende weken getest door medewerkers van ALDI. Met deze laatste testfase wil ALDI de gebruikerservaring en de klantreis nog verder optimaliseren. Het filiaal met de naam ALDI Shop & Go wordt de eerste kassaloze winkel van ALDI Nord in Europa en zal dit voorjaar de deuren openen voor publiek.

  Verder lezen
 • 21.02.2022

  Wijnassortiment van ALDI opnieuw bekroond door wijnexperts

  Het wijnassortiment van ALDI valt wederom in de prijzen. Maar liefst twintig wijnen uit het vaste assortiment zijn goed getest door De Grote Hamersma. Jaarlijks proeven de wijnexperts duizenden wijnen uit de Nederlandse schappen en bekronen de lekkerste. Deze bekroonde wijnen worden opgenomen in De Grote Hamersma, dat bekend staat als de gids met best beoordeelde wijnen. Met de toevoeging van twintig wijnen staat de teller inmiddels op 67 door Hamersma bekroonde ALDI-wijnen.

  Verder lezen
 • 03.02.2022

  ALDI en Jogg rollen succesvolle pilot 'groenteboxjes' verder uit

  ALDI en JOGG werken sinds 2018 samen om een gezonde leefstijl onder gezinnen met jonge kinderen te bevorderen. Een initiatief vanuit deze samenwerking is de pilot met het programma Groenteboxjes. Deze pilot is uitgerold op 26 kinderdagverblijven in Limburg met als doel de consumptie van groente te stimuleren onder jonge kinderen. De Universiteit van Maastricht heeft in opdracht van ALDI en JOGG het effect van het programma onderzocht. Daaruit blijkt dat het programma, waarin kinderen op het kinderdagverblijf dagelijks groente aangeboden kregen en beloond werden voor het eten ervan, de groenteconsumptie verhoogt.

  Verder lezen
 • 19.01.2022

  ALDI breidt Bakkersgoud assortiment uit met boerenbroden van Nederlandse bodem

  Deze week is de eerste editie van de Week van het Brood. Een week waarin extra aandacht is voor al het mooie en goede van brood. Een uitgelezen moment om te vertellen dat ALDI het Bakkersgoud assortiment uitbreidt met boerenbroden van Nederlandse bodem. Deze dagverse broden zijn naast lekker en vezelrijk, ook nog eens gemaakt van Nederlandse tarwe, gemalen door een molen in het Groningerland en gebakken door Nederlandse bakkerijen. Kortom: echt Nederlands trots!

  Verder lezen
 • 30.12.2021

  ALDI lanceert nieuwe campagne met krachtige belofte

  Vanaf 2 januari 2022 is het moment aangebroken voor een nieuwe fase. ALDI in Nederland lanceert in alle marketing-kanalen de nieuwe campagne: Net zo…maar dan goedkoper. Natuurlijk wel. Met deze campagne communiceert ALDI een heldere belofte: dezelfde kwaliteit van leven als je gewend bent, maar dan goedkoper. Het assortiment bij de discounter is namelijk net zo goed, lekker, speciaal en alledaags als elders, maar voor een winkelwagen vol A-kwaliteit betaalt de klant bij ALDI een stuk minder. Dat geldt voor zowel de basisproducten als voor alle bijzondere boodschappen het hele jaar door. Van Pasen, de zomer tot en met Oud en Nieuw. De klant krijgt precies dezelfde kwaliteit van leven, maar dan voor een ALDI prijs.

  Verder lezen
 • 30.12.2021

  ALDI valt flink in de prijzen bij twee productverkiezingen

  Nederland heeft massaal gestemd en ALDI viert acht keer feest! De consument verkiest vijf producten van ALDI tot ‘Huismerk Product van het Jaar 2022’ en drie tot ‘Beste Product van het Jaar 2021-2022’.

  Verder lezen
 • 26.11.2021

  ALDI geeft AGF prominente plek in winkel

  Acht winkels met in totaal zo’n 8.000m2 aan discount, openen vandaag feestelijk hun deuren en geven daarmee tevens het startsein voor de uitrol van de toekomstige winkelformule. Hiermee onderstreept ALDI de ambitie om voor elke Nederlander een moderne en ruime winkel om de hoek te hebben.

  Verder lezen
 • 18.11.2021

  ALDI en JOGG verlengen samenwerking: focus op gezonde keuzes

  ALDI en JOGG werken sinds 2018 samen om een gezonde leefstijl onder gezinnen met jonge kinderen te bevorderen. Vandaag zijn de handtekeningen onder de nieuwe overeenkomst gezet en is de samenwerking voor de komende drie jaar verlengd.

  Verder lezen
 • 10.11.2021

  Unieke spaaractie voor gratis, gekleurde Duralex® glazen bij ALDI in Nederland

  ALDI in Nederland introduceert vanaf 15 november een unieke spaaractie. Hoezo uniek? Om te beginnen is het de eerste spaaractie van ALDI in Nederland ooit! Daarnaast omdat klanten kunnen sparen voor gratis, gekleurde Duralex® glazen. Zonder bijbetalen dus. De welbekende en populaire glazen zijn op ieder moment van de dag te gebruiken. Ze zorgen telkens weer voor een kleurrijk feestje op tafel.

  Verder lezen
 • 01.10.2021

  ALDI test nieuw concept in Utrecht

  ALDI opent begin 2022 een nieuwe winkel op de hoek van de Oudegracht en de Lange Viestraat in Utrecht. In deze winkel vindt de klant, net als in alle andere ALDI-filialen, de vertrouwde kwaliteitsproducten tegen de laagst mogelijke prijs. Toch is er een verschil; het is een kassaloze winkel. Binnen de Europese groep van bedrijven van ALDI Nord is het nieuwe filiaal in Utrecht als testlocatie aangewezen.

  Verder lezen
 • 15.09.2021

  ALDI stapt met kaasassortiment over op On the way to PlanetProof

  ALDI in Nederland zet opnieuw een stap in het verduurzamen van het assortiment. De discounter start gefaseerd met het certificeren van On the way to PlanetProof-kaas. Vanaf november liggen de eerste 450 grams stukken kaas met het onafhankelijke duurzaamheidskeurmerk in de schappen.

  Verder lezen
 • 14.09.2021

  ALDI geeft Natuurlijk Wel-campagne duurzaamheidstwist

  Bij een discounter wordt misschien niet direct gedacht aan duurzaam. Een verantwoord assortiment voor een lage prijs? Kan dat eigenlijk wel? Het antwoord van ALDI is: Natuurlijk wel. Vanaf vandaag communiceert ALDI in Nederland haar duurzaamheids-initiatieven onder de vlag ALDI steeds duurzamer?! Natuurlijk wel. Het streven om alle vooroordelen rondom ALDI weg te nemen krijgt hiermee een nieuwe twist. ALDI maakt de klanten deelgenoot van wat de discounter allemaal doet en gaat doen om iedere dag steeds duurzamer te worden.

  Verder lezen
 • 23.07.2021

  ALDI lanceert unieke, zomerse fancollectie

  Van badpakken tot sokken en van zwembroeken tot trainingsjasjes; ALDI lanceert unieke, zomerse fancollectie. Goed nieuws voor de ALDI-fans! Vanaf woensdag 28 juli zal de zomer fancollectie van ALDI verkrijgbaar zijn in alle filialen in Nederland. De collectie omvat iconische fashionitems en accessoires waarmee je deze zomer de blits gaat maken. Badpakken, zwembroeken, trainingsjasjes, shortjes, t-shirtjurken en de welbekende sokken: de derde fancollectie van ALDI heeft het allemaal. Een bijpassend koeltasje voor 6 blikjes en picknickkleed zijn ook onderdeel van de collectie en maken de zomerpret compleet.

  Verder lezen
 • 20.07.2021

  Sylvie Meis lanceert nieuwe exclusieve zomercollectie bij ALDI

  Deze zomer ligt de nieuwe exclusieve zomercollectie van Sylvie Meis in alle Nederlandse ALDI filialen. Na het grote succes van de eerste collectie nachtkleding en lingerie in november vorig jaar, kunnen klanten zich deze zomer opnieuw verheugen op lingerie en pyjama’s van Sylvie. De nieuwe collectie zal vanaf zaterdag 7 augustus verkrijgbaar zijn in alle ALDI filialen in Nederland.

  Verder lezen
 • 03.06.2021

  Choceur CHOCO CHANGER: ALDI verkoopt nieuwe chocolade, verantwoord ingekocht via Tony's Open Chain

  ALDI is de eerste discounter die zich aansluit bij Tony's Open Chain, een initiatief van het Nederlandse chocoladebedrijf Tony's Chocolonely. Onder het eigen merk Choceur biedt ALDI drie verschillende CHOCO CHANGER chocoladerepen aan, die voor 100 procent op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en de cacaoboeren in staat stellen een leefbaar inkomen te verdienen.

  Verder lezen
 • 31.05.2021

  ALDI zet nieuwe stap met volledig Beter Leven kipassortiment in 2023

  Goed nieuws! In 2023 zijn alle verse kipproducten in het assortiment van ALDI in Nederland minimaal één ster Beter Leven. Vanaf eind 2021 geldt dit al voor alle kipvleeswaren. De discounter ziet het als haar verantwoordelijkheid om samen met de leveranciers het dierenwelzijnsniveau te verhogen. De overgang naar het Beter Leven keurmerk is dan ook een belangrijke en logische stap die past bij de ontwikkelingen die ALDI doormaakt om dé discounter van Nederland te worden.

  Verder lezen
 • 21.04.2021

  ALDI in Nederland benadrukt meer voor minder met nieuwe uitstraling

  ALDI in Nederland maakt een aanscherping op de eigen identiteit die perfect past bij het discountgevoel en bij eenvoud, één van de kernwaarden van ALDI. Als nieuwe aanvulling op de Natuurlijk Wel-merkcampagne komt de discounter met herkenbare ACTIE-communicatie die wordt doorgevoerd in alle communicatiekanalen.

  Verder lezen
 • 01.03.2021

  ALDI organiseert het NK Tosti bouwen

  De tosti is niet meer weg te denken van de Nederlandse lunchkaart en ook thuis worden de meest bijzondere tosti-combinaties bedacht. Iedereen kent de ham-kaas klassieker, maar voor de tosti geldt; alles mag er op, dus wie wordt er niet vrolijk van?! In een ode aan deze bammetjes organiseert ALDI vanaf 3 maart het NK Tosti Bouwen.

  Verder lezen
 • 18.01.2021

  ALDI wint vijf keer Huismerk Product van het Jaar 2021

  ALDI viert vijf keer feest! De Nederlandse consument verkiest vijf huismerken van ALDI tot ‘Huismerk Product van het jaar 2021’. ALDI’s Bakkersgoud rustiek extra volkoren brood, Fruitspread minder suiker, Melkchocolade pinda & cornflakes reep, Proteïne kwark en mager half-om-half gehakt mogen een jaar lang het label ‘Huismerk Product van het jaar 2021’ dragen. Het is voor het eerst dat de organisatie achter deze jaarlijkse productverkiezing ook de huismerken onder de loep laat nemen door een representatief consumentenpanel.

  Verder lezen
 • 21.12.2020

  ALDI doneert breekbrood aan alle voedselbank-klanten

  Vandaag ontving Olcay Gulsen, ambassadeur van Voedselbanken Nederland figuurlijk een bijzondere donatie: alle klanten van de voedselbanken krijgen in de week voor Kerstmis een ALDI-bloemetjes breekbrood in hun pakket. Een vrolijk en ovenheerlijk cadeautje boven op de wekelijkse donaties van ALDI aan de voedselbanken. Iedereen een bloemetje van ALDI? Natuurlijk wel!

  Verder lezen
 • 13.11.2020

  Exclusieve lingerielijn van Sylvie Meis vanaf 9 december in alle ALDI filialen in Nederland

  Goed nieuws! De exclusieve dag- en nachtkleding, ontworpen door Sylvie Meis, is vanaf 9 december te koop in alle ALDI filialen in Nederland. Het ideale cadeautje voor onder de kerstboom.

  Verder lezen
 • 21.09.2020

  ALDI met merkcampagne voor het eerst in de geschiedenis op de Nederlandse televisie

  Vanaf vandaag kan niemand meer om ALDI heen. De altijd bescheiden uitvinder van discount lanceert de nieuwe merkcampagne ‘Natuurlijk wel. ALDI’. Met deze campagne geeft de discounter antwoord op alles waarvan de consument nooit had gedacht dat dit mogelijk zou zijn bij ALDI.

  Verder lezen
 • 08.05.2020

  ALDI en Disney

  Aladdin, Jasmine en Rapunzel sieren Schijf-van-vijf-producten

  Verder lezen
 • 22.04.2020

  ALDI introduceert de 'wijn-matchmaker'

  Vanaf vandaag introduceert ALDI de wijn-matchmaker. Het maakt het je makkelijker om de beste wijn te kiezen voor bij het eten of een borrel. Soms nog een lastige keuze, maar dat hoeft dus niet! In een paar stappen weet je welke wijn het best past bij je. Via een aantal simpele vragen wordt advies gegeven over de keuze van de wijn. Door een QR-code te scannen wordt de vragenlijst zichtbaar. Dit kan vooraf of in het ALDI-filiaal zelf via de telefoon. De QR-code staat duidelijk zichtbaar bij het wijnschap.

  Verder lezen
 • 09.04.2020

  ALDI en Hart in Aktie helpen ca. 120 gezinnen

  Zaterdag 4 april werd Joyce Schuil uit Vlaardingen verrast door Wendy van Dijk van Hart in Aktie. De 26-jarige Joyce Schuil deelt al vijf jaar wekelijks voedselpakketten uit aan gezinnen die niet in aanmerking komen voor de Voedselbank. De afgelopen tijd was het moeilijk om de pakketten vol te krijgen. Om die betreffende gezinnen te blijven voorzien van goed gevulde voedselpakketten biedt ALDI de helpende hand.

  Verder lezen
 • 11.03.2020

  ALDI Meat Free Days burger beste koop Consumentenbond

  ALDI Meat Free Days burger is verkozen tot Beste Koop in de Consumentengids*. “De gezondste burger van allemaal”, aldus de testredactie. Deze bestond uit 65 proevers.

  Verder lezen
 • 27.02.2020

  Productielocaties kleding, schoenen en huistextiel ALDI openbaar

  ALDI maakt de productielocaties bekend van kleding, schoenen en huistextiel. Hiermee wordt inzicht gegeven in de textielketen. De publicatie past binnen het MVO beleid van ALDI om transparant en verantwoord te ondernemen.

  Verder lezen
 • 14.02.2020

  ALDI bouwt nieuw distributiecentrum in Deventer

  ALDI bouwt een nieuw distributiecentrum in Deventer om de logistiek in het oosten van Nederland verder te optimaliseren. De huidige distributiecentra in Groenlo en Ommen worden samengevoegd tot één nieuw distributiecentrum in Deventer. Het gebouw wordt groter, modern en duurzaam. Ook is de nieuwe locatie centraler gelegen in de regio.

  Verder lezen
 • 09.09.2019

  ALDI Nederland voor 3 jaar Superpartner Nationaal Schoolontbijt

  ALDI Nederland heeft zich voor de komende drie jaar als exclusieve Superpartner verbonden aan het Nationaal Schoolontbijt. Tijdens de aankomende 17e editie van de week van het Nationaal Schoolontbijt verzorgt de discounter als enige supermarkt vrijwel al het verse brood voor circa 2.750 basisscholen. Dit komt neer op een lekker en gezond ontbijt voor meer dan een half miljoen kinderen. Het volledige ontbijtpakket bestaat uit diverse producten die voldoen aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf. ALDI neemt ook de volledige logistieke organisatie op zich om al deze ontbijtpakketten op de scholen te bezorgen.

  Verder lezen
 • 04.07.2019

  ALDI introduceert als eerste supermarkt positieve kindermarketing op producten uit de Schijf van Vijf

  ALDI kondigt vandaag de volgende stap aan in het stimuleren van gezonde producten onder kinderen. Vanaf januari 2020 liggen er diverse Schijf van Vijf-producten in de winkel voorzien van een mooie Disney-prinses (zoals Assepoester, Ariël, Pocahontas, Sneeuwwitje, Doornroosje en Belle) of een van de populaire Cars-figuren. Op deze manier wil ALDI het aantrekkelijker maken voor kinderen en ouders om te kiezen voor gezonde alternatieven. De Schijf van Vijf-producten, waaronder snacktomaatjes, minibanaantjes, yoghurt en volkorenbolletjes, zijn in samenspraak met het Voedingscentrum gekozen. Tijdens de introductie in januari komt er ook meer aandacht voor gezondere keuzes in de winkel. Dit is in samenwerking met JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht).

  Verder lezen
 • 11.06.2019

  ALDI stopt met gratis plastic tasjes voor groente en fruit

  In 2018 is de laatste eenmalige plastic boodschappentas langs de kassa van ALDI gegaan. Nu zet de discounter een volgende stap door als eerste grote supermarkt ook het gratis plastic tasje voor groente en fruit af te schaffen. In 2019 worden de zogenaamde hemdtasjes vervangen door tasjes gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Deze worden niet meer gratis aangeboden, maar zullen voor een bedrag van 1 cent verkrijgbaar zijn. Daarnaast introduceert ALDI in het najaar een herbruikbare groente en fruitzak.

  Verder lezen
 • 07.06.2019

  Directeur De Zonnebloem ontvangt cheque van € 50.000

  Het was vanochtend al vroeg een gezellige drukte bij de heropening van de vernieuwde ALDI in Hoogland. De vele aanwezige klanten zagen hoe Marc Damen, directeur van Nationale Vereniging de Zonnebloem een cheque van € 50.000 overhandigd kreeg. Het bedrag is geschonken door ALDI en Royal Lemkes, leverancier van onder meer zonnebloemen. Het bedrag is verbonden met de zonnebloem-actie van ALDI. Per verkochte pot gaat één euro per pot naar de vrijwilligersorganisatie De Zonnebloem. “Hiermee gaan we veel mensen met een beperking heel gelukkig mee maken”, aldus Marc Damen.

  Verder lezen
 • 26.03.2019

  ALDI doneert brood aan scholen voor ontbijt

  Vandaag ondertekent ALDI met vele andere organisaties de Alliantie Kinderarmoede. De Alliantie Kinderarmoede is een initiatief van Missing Chapter Foundation, Nederlands Centrum Jeugdgezondheid en Alles is Gezondheid. In Nederland leeft 1 op de 9 kinderen in armoede. ALDI ondersteunt dit initiatief door broden te doneren aan scholen. De Alliantie is ondertekend door meer dan 100 organisaties. Doelstelling van de Alliantie is om in het jaar 2030 kinderen niet meer de dupe te laten zijn van armoede en dat er geen nieuwe gezinnen meer zijn die in armoede vervallen.

  Verder lezen
 • 13.03.2019

  Installatie Raad van Kinderen in Helmond

  HELMOND, 13 maart 2019 – Vandaag, in de Week voor de Gezonde Jeugd heeft ALDI haar allereerste Raad van Kinderen geïnstalleerd. Groep 7 van de basisschool De Vuurvogel gaat adviseren hoe ALDI mensen gezondere keuzes kan laten maken. Vandaag was de officiële installatie van de Raad door de symbolische overdracht van de sleutel van de winkel in Helmond.

  Verder lezen
 • 06.03.2019

  Nieuw: Kwekers Trots, beste planten exclusief bij ALDI

  ALDI introduceert begin maart ‘Kwekers Trots’-planten in alle winkels. Ze worden exclusief voor het bedrijf gekweekt door Royal Lemkes. Elke week is er een nieuw assortiment. De planten zijn stuk voor stuk duurzaam geteeld. Ze komen rechtstreeks van de beste kwekers en zijn dus altijd vers. Ook hebben ze de kwaliteitsnorm A1: het hoogste kwaliteitslabel in de sierteelt. Ze zijn geteeld door vakmensen met passie voor bloemen en planten. Zo is de lente snel in huis gehaald. Natuurlijk met een betaalbare ALDI-prijs.

  Verder lezen
 • 24.01.2019

  Samenwerking ALDI en Missing Chapter Foundation: Educatiespel duurzame energie

  Prinses Laurentien van Oranje heeft -als oprichter van Missing Chapter Foundation- gisteren tijdens de Dialoogsessie van de lancering van KidsKracht in Utrecht het eerste spellenpakket ‘Evonturiers’ in ontvangst genomen. ALDI ondersteunde de ontwikkeling van dit educatieve spellenpakket dat gaat over gedragsverandering rond energiebesparing. Jonge kinderen leren zo op een laagdrempelige, interactieve en speelse manier meer over energie besparen en hoe ze dit in de praktijk brengen.

  Verder lezen
 • 12.12.2018

  HR-directeur ALDI Chris Overbeek tweede in HRtop100

  De vakjury van de HRtop100 heeft Chris Overbeek, HR-directeur bij ALDI, op de tweede plaats verkozen door de vakjury. “Hij heeft veel oog voor werkplezier en heeft waardering voor de medewerkers. Blinkt uit in nuchterheid en is gewoon een leuk mens”, aldus enkele uitspraken van de vakjury. De Awards werden afgelopen week uitgereikt tijdens het HRtop100 event in Veghel. “Ik ben geweldig trots”, aldus de blije Chris Overbeek. “Onze aanpak heeft veel in gang gezet en we zijn op de goede weg, Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik moest uitleggen waarom HR belangrijk is. Niet iedereen heeft er direct een beeld bij, maar iedereen weet dat mensen het verschil maken. Onze medewerkers zorgen voor tevreden klanten en daarmee zijn ze cruciaal in het succes van ALDI.”

  Verder lezen
 • 10.12.2018

  Bijzondere bubbels bij ALDI: Piccolo cava en Magnum cava

  Het wordt weer tijd om te genieten tijdens de komende feestdagen. Genieten van het warme gevoel, van cadeautjes in of onder de boom en van een lekkere maaltijd. Daar hoort natuurlijk een fris mousserende Cava bij. ALDI heeft dit jaar een opmerkelijk Cava-trio in de schappen. De minifles Piccolo van 0,25 liter, de standaard Cava Brut van 0,75 liter en majestueuze Magnum Cava van 1,5 liter. Keus voor iedereen met de echte ALDI prijs-kwaliteitverhouding. Oftewel groots genieten voor een kleine prijs.

  Verder lezen
 • 19.11.2018

  Christian Fleck nieuwe directeur ALDI holding B.V.

  Vanaf vandaag is Christian Fleck (41) de nieuwe directeur van ALDI Holding B.V. Hij volgt hiermee Nicolás de Lope (49) op die per direct een bestuursfunctie voor ALDI Nord in Duitsland gaat bekleden. Fleck is afkomstig uit Duitsland en heeft sinds 2008 diverse functies bekleed binnen ALDI. Als laatste was hij directeur van ALDI Best B.V. Fleck zal de vernieuwingsstrategie die de afgelopen jaren is ingezet verder implementeren. Daarbij staan de uitbreiding van filialen en de vernieuwing van het assortiment centraal. Vers en duurzaamheid zijn daarbij belangrijk elementen.

  Verder lezen
 • 31.10.2018

  Medewerkers ALDI ontwerpen unieke "Sinterklaas aftelkalender"

  Dit jaar kunnen kleine kinderen zich extra verheugen op het Sinterklaasfeest met de ‘ALDI Sinterklaas aftelkalender’. Een variant op de adventskalender, waarbij in dagen wordt afgeteld: van de intocht van Sinterklaas tot pakjesavond. In de laatjes zijn kleine speelgoedjes te vinden. Het idee is afkomstig van drie enthousiaste winkelmedewerksters uit de buurt van Heino in Overijssel. Ze deden mee aan de jaarlijkse ALDI-medewerkerswedstrijd.

  Verder lezen
 • 31.10.2018

  ALDI introduceert Bakkersgoud - Krakend vers ambachtelijk brood

  Vanaf 1 november introduceert ALDI twee nieuwe broodconcepten in alle winkels met een bakkerijafdeling: Bakkersgoud en Bakkersgoud Rustiek. Hiermee biedt ALDI naast het bestaande broodassortiment, net als de servicesupermarkten, ook dagverse broden aan in het midden- en hoog segment. Dit is in lijn met de strategie om in de belangrijke vers-groepen verder door te ontwikkelen. Op de broodafdeling kan de klant het brood zelf in de gewenste dikte snijden en verpakken in de bijbehorende zakken. Zo beschikt de klant op elk moment van de dag over brood met een krakend verse korst.

  Verder lezen
 • 24.10.2018

  Aftellen tot Kerst nog nooit zo feestelijk

  Dit jaar wordt het feestelijk aftellen naar kerst met ALDI’s wijn adventskalender. Er schuilen 24 miniflesjes wijn in deze enorme kalender waardoor je gezellig kunt aftellen tot Kerst. Dit kun je samen doen met je vriend of een vriendin. Laat je elke dag verrassen door een flesje van ca. 200ml, zodat jullie allebei een glaasje kunnen drinken. In de kalender zit voor ieder wat wils: rode wijn, witte wijn, port en wijn met een bubbeltje.

  Verder lezen
 • 04.10.2018

  Introductie nieuwe herbruikbare tas bij ALDI

  Vorig jaar maakte ALDI bekend volledig te stoppen met de verkoop van eenmalige plastic tassen. Vanaf maandag 8 oktober ligt de nieuwe herbruikbare boodschappentas in de winkel, die voor tachtig procent gemaakt is van gerecycled materiaal. Eind dit jaar zullen alleen nog maar herbruikbare tassen bij ALDI verkrijgbaar zijn. Met de uitfasering van de eenmalige tasjes bespaart ALDI jaarlijks 200.000 kg plastic.

  Verder lezen
 • 01.10.2018

  ALDI start verkoop van producten uit de regio

  Onder de naam ‘Streekproduct’ zijn vanaf vandaag in alle ALDI-filialen in de omgeving van Overijssel diverse regionale producten te koop. Al deze producten zijn geteeld, geproduceerd en verwerkt in de regio. Ze hebben elk een eigen verhaal, dat op de verpakking wordt uitgelegd door de maker. Ook draagt dit regionale assortiment bij aan het landschapsbeheer van Overijssel en omgeving.

  Verder lezen
 • 16.07.2018

  ALDI publiceert internationaal klimaatbeleid

  Winkelen bij ALDI wordt steeds klimaatvriendelijker. Wekelijks worden in Nederland vernieuwde ALDI-winkels geopend. Zij zien er niet alleen overzichtelijker en sfeervoller uit, maar zijn ook vooral zuiniger en duurzamer. Vandaag presenteert ALDI het internationale klimaatbeleid, waarbij het terugdringen van de broeikasgasemissies met 40% in 2021 ten opzichte van 2015 de voornaamste doelstelling is.

  Verder lezen
 • 03.07.2018

  ALDI stopt met de verkoop van energy drinks aan kinderen

  ALDI doet als eerste Nederlandse supermarkt de verkoop van energy drinks aan kinderen in de ban. Vanaf 1 oktober gaat de supermarkt de bekende drankjes niet meer verkopen aan kinderen die jonger zijn dan 14 jaar. In geval van twijfel over de leeftijd wordt kinderen gevraagd zich te legitimeren. Daarnaast gaat ALDI de klanten bij het winkelschap informeren over de mogelijke ongewenste effecten van energy drinks.

  Verder lezen
 • 22.05.2018

  Aftrap samenwerking ALDI en Missing Chapter Foundation

  Met een inspirerend en levendig klasgesprek met de kinderen van groep zes van de basisschool Houtrust in Den Haag, is afgelopen vrijdag de aftrap gegeven voor de samenwerking tussen ALDI en Missing Chapter Foundation.

  Verder lezen
 • 09.03.2018

  Samenwerking ALDI en Jongeren Op Gezond Gewicht

  ALDI en Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) gaan de komende drie jaar samenwerken om gezinnen met jonge kinderen bewust te maken van het belang van gezonde voeding. Het partnership werd vandaag bekendgemaakt in het kader van de Week voor de Gezonde Jeugd.

  Verder lezen
 • 19.02.2018

  ALDI gaat voor duurzaam hout en papier

  ALDI introduceert inkoopbeleid voor duurzaam hout. Daarmee neemt de discounter internationaal haar verantwoordelijkheid voor de verduurzaming van het hout en papier in haar eigen merkproducten en verpakkingen.

  Verder lezen
 • 23.01.2018

  Hollandse erwtensoep ALDI beste uit test én beste koop

  In de Consumentengids van februari zijn vijftien erwtensoepen uit de supermarkt getest door 62 consumenten en zes experts. De Hollandse Erwtensoep van ALDI kwam daarbij unaniem als lekkerste snert uit de test. Naast de titel 'beste uit de test' kreeg de soep het predicaat 'beste koop' vanwege de voordelige prijs.

  Verder lezen
 • 11.12.2017

  ALDI zet in op verduurzaming zuivel

  ALDI gaat de komende maanden met melkveehouders en leveranciers in gesprek om de mogelijkheden te onderzoeken voor het verder verduurzamen van zuivelproducten. Hierin worden thema's meegenomen die benoemd zijn door Milieudefensie, zoals weidegang, lokaal veevoer, grondgebonden melkveehouderij en weidevogelbeheer.

  Verder lezen
 • 20.11.2017

  Aldi helpt groot en klein met gratis dozen

  Sinterklaas is net gearriveerd in Nederland en ALDI maakt zich op voor een toestroom van extra bezoekers en bezoekertjes. De discounter wordt in deze periode van het jaar altijd extra bezocht in verband met ... de kartonnen dozen in alle soorten en maten! Want deze dozen zijn uiteraard het ideale basismateriaal voor surprises. Zeker omdat er dit jaar twee handleidingen voor leuke en makkelijke surprises ontwikkeld zijn. Hoe maak je in negen simpele stappen een grappige Sinterklaas?

  Verder lezen
 • 14.11.2017

  Vier de komst van de sint met kruidnootjesvlaai

  Na het daverende succes afgelopen weekend van de Frikandellenvlaai ligt het komende weekend de Kruidnootjesvlaai in de schappen bij ALDI. Sinterklaas komt zaterdag aan in Nederland en dat is dé ultieme reden om bij een mok warme chocolademelk een stuk Kruidnootjesvlaai te eten.

  Verder lezen
 • 11.11.2017

  ALDI roept Milsani havermoutpap terug

  ALDI haalt een deel van haar Milsani Havermoutpap terug uit de winkels en roept consumenten op deze niet te consumeren. Het product voldoet niet aan de kwaliteitscriteria. Het betreft alléén de Milsani Havermoutpap 750 ml verpakking (EAN code 23024243) met de houdbaarheidsdatum 17-11. Van Milsani Havermoutpap met andere houdbaarheidsdata is de kwaliteit gegarandeerd.

  Verder lezen
 • 06.11.2017

  ALDI en AGF-telers verlagen milieu-impact

  ALDI zet zich samen met haar Nederlandse AGF-telers in om de impact van de teelt op het milieu terug te dringen. Het streven is om de aardappelen, groenten en fruit van Nederlandse bodem uiterlijk eind 2019 te voorzien van Milieukeur. Afgelopen periode voerde ALDI hiervoor constructieve gesprekken met leveranciers en telers. Ook brancheorganisatie GroentenFruit Huis en Stichting Milieukeur zijn nauw betrokken. Komend jaar worden workshops georganiseerd om telers te begeleiden.

  Verder lezen
 • 25.10.2017

  ALDI introduceert transparantie code

  ALDI introduceert vandaag de ALDI Transparantie Code (ATC). Hiermee biedt de retailer openheid over de herkomst van het verse vlees. Een groot deel van de vers-vlees-producten die op dit moment in de winkel liggen, zijn inmiddels voorzien van een ATC. De informatie wordt ontsloten door de code te scannen via een QR-scan op de smartphone of in te voeren op het ALDI-platform transparantie.aldi.nl. De leverancier, plaats van herkomst en plaats van verwerking van het gescande product worden direct zichtbaar op het ATC-platform. Ook wordt duidelijk welk deel van het dier is verwerkt in het vlees.

  Verder lezen
 • 02.10.2017

  Plastic Soup Foundation ontwikkelt met ALDI nieuw educatieprogramma

  De Plastic Soup Foundation komt in 2018 met een volledig vernieuwd educatieprogramma voor het basisonderwijs. Het programma, dat mogelijk wordt gemaakt door discounter ALDI, bestaat uit een Plastic Soup Box met spannend en avontuurlijk lesmateriaal over de Plastic Soup, een speciale uitgave van Kidsweek en een online platform met digitale lessen, video's en games. Scholen kunnen dit lesmateriaal gratis aanvragen.

  Verder lezen
 • 22.09.2017

  ALDI: verantwoord en voordelig boodschappen doen gaan samen

  De discounter start aanstaande maandag een grootschalige duurzaamheidscampagne om klanten bewust te maken van het belang van duurzaamheid. Door te benadrukken dat 'verantwoord' prima samengaat met 'voordelig', zet ALDI zich in om een duurzame consumptie te stimuleren. "Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om voor een brede groep klanten verantwoorde, betaalbare en gezonde levensmiddelen toegankelijk te maken. Verantwoorde producten voor een echte ALDI-prijs", aldus Nadie Winde, manager Corporate Responsibility

  Verder lezen
 • 10.08.2017

  ALDI stopt met verkoop eenmalige boodschappentassen

  ALDI stopt in Nederland met de verkoop van alle eenmalige draagtassen. ALDI is daarmee de eerste grote Nederlandse supermarkt die haar klanten uitsluitend nog boodschappentassen aanbiedt die meermalig te gebruiken zijn.

  Verder lezen
 • 23.06.2017

  Eerste 400 klanten winnen prijs op woensdag 5 juli Feestelijke opening energiezuinige nieuwe ALDI

  Woensdag 5 juli wordt om 07.30 uur de nieuwe ALDI-vestiging aan de Ringbaan-Oost naast het Esso tankstation en op het St. Jobplein in Weert feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Martin Bolk samen met locoburgemeester/wethouder Frans van Eersel. Het is niet zomaar een opening, het gaat om een duurzaam gebouwd filiaal met een verrassend en vernieuwend assortiment. De nadruk ligt op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. Het vers afgebakken brood in de winkel is meteen een geurige binnenkomer. De vele 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij ALDI.

  Verder lezen
 • 21.06.2017

  Honderden klanten blij verrast bij opening nieuw filiaal in Drachten Burgemeester: "Trots op duurzaamste ALDI"

  Woensdagochtend stonden er al vroeg heel veel klanten verwachtingsvol in het zonnetje in de rij voor de opening van de vernieuwde ALDI in Drachten. Burgemeester Tjeerd van Bekkum heette iedereen van harte welkom en feliciteerde het ALDI-team. "Een mooi duurzaam pand, gebouwd samen met veel regionale aannemers en leveranciers. Drachten mag trots zijn op deze duurzaamste ALDI". Met het doorknippen van het rode lint met een gigantische schaar opende de burgemeester de winkel samen met filiaalleidster Laura Wigboldus. De klanten stroomden vervolgens naar binnen en werden direct bij de ingang verrast! De geur van versgebakken broden, croissants, koffiebroodjes en nog veel meer soorten kwam eenieder tegemoet. Dit leidde meteen tot veel positieve reacties.

  Verder lezen
 • 12.06.2017

  Feestelijke opening nieuwe energiezuinige ALDI

  Woensdag 21 juni wordt om 07.45 uur de nieuwe ALDI-vestiging aan de Leidijk in Drachten feestelijk geopend. De opening wordt verricht door de filiaalleidster Laura Wigboldus samen met burgemeester Tjeerd van Bekkum. Het is niet zomaar een opening, het gaat om een filiaal met een verrassend en vernieuwend assortiment. De nadruk ligt op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. Het vers afgebakken brood in de winkel is meteen een geurige binnenkomer. De vele 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij ALDI.

  Verder lezen
 • 07.04.2017

  Klanten in de rij bij opening nieuwe ALDI

  Dranghekken kwamen er aan te pas bij de opening van de nieuwe ALDI in Ulft. Het was namelijk een drukte van belang op De Blenk om 8 uur in de ochtend. Samen met beide filiaalleiders Theo te Boekhorst en Koen Beijer knipte wethouder Henk Hengeveld het rode lint door. Daarmee werd de winkel officieel geopend. "Deze nieuwe ALDI is een aanwinst voor de Blenk, voor Ulft en voor de gehele streek", aldus de wethouder. In korte tijd stonden de rijen ook voor de kassa's. De 400 tassen met mooie prijzen, zoals tegoedbonnen voor 100, 150 en 250 Euro boodschappen, waren om kwart over tien al vergeven.

  Verder lezen
 • 07.04.2017

  Feestelijke opening ALDI Ulft vrijdag 7 april

  Vrijdag 7 april wordt om 08.00 uur feestelijk de nieuwe ALDI-vestiging aan de Middelgraaf 42 in Ulft geopend. Het is niet zomaar een opening, het gaat om een geheel nieuwe vestiging met een verrassend en vernieuwend assortiment met nadruk op veel verse producten als brood, vlees, vis, groente en fruit. De vele 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij ALDI.

  Verder lezen
 • 29.03.2017

  Klanten in de rij bij opening ALDI Enkhuizen

  Er stond al een lange rij van klanten om 8 uur voor de opening van de nieuwe ALDI aan Het Rode Paard in Enkhuizen. In de motregen kregen ze een paar lekkere hapjes, gemaakt door de kok van de Foodtruck. Nadat om half 9 wethouder K. Kok en de filiaalleidster mevrouw Samantha van Geelen officieel het lint doorgeknipt hadden, stroomde de winkel vol met verraste klanten. Het was dus al direct een drukte van belang en stonden de rijen tot aan het eind van de winkel voor alle kassa's. De 400 tassen met mooie prijzen die werden weggegeven, waren rond 10 uur reeds vergeven. Op de parkeerplaats werd het in de ochtend chaotisch door de drukte. Alle parkeerplekken waren bezet en ook een iets verder gelegen parkeerplaats was overvol.

  Verder lezen
 • 22.03.2017

  Files binnen en buiten bij opening ALDI

  Er stond al een lange file van klanten in de rij vòòr de opening van de nieuwe ALDI aan de Boerhaaveweg in IJsselstein. Nadat burgemeester P. van Domburg en de filiaalleidster mevrouw Tonia van den Ham officieel het lint hadden doorgeknipt, stroomde de winkel vol met verraste klanten. "We zijn blij met deze ALDI-vestiging. Hiermee is de wens van veel IJsselsteiners in vervulling gegaan", aldus de burgemeester. Het was al direct een drukte van belang, in de winkel stonden meteen rijen voor alle kassa's. De 400 tassen met mooie prijzen die werden weggegeven, waren voor half 11 reeds vergeven. Op de parkeerplaats werd het in de ochtend chaotisch door de drukte. Enkele ALDI-medewerkers hebben de automobilisten vervolgens geholpen door het verkeer te regelen.

  Verder lezen
 • 17.03.2017

  Feestelijke opening nieuwe ALDI woensdag 29 maart

  Woensdag 29 maart wordt om 08.30 uur feestelijk de nieuwe ALDI-vestiging aan het Rode Paard 1 in Enkhuizen geopend. Het is niet zomaar een opening, het gaat om een geheel nieuwe vestiging met een verrassend en vernieuwend assortiment met nadruk op veel verse producten als brood, vlees, vis, groente en fruit. De vele 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij ALDI.

  Verder lezen
 • 13.03.2017

  Feestelijke opening ALDI woensdag 22 maart

  Woensdag 22 maart wordt om 08.30 uur feestelijk de nieuwe ALDI-vestiging aan de Boerhaaveweg in IJsselstein geopend. Het is niet zomaar een opening, het gaat om een geheel nieuwe vestiging met een verrassend en vernieuwend assortiment met nadruk op veel verse producten als brood, vlees, vis, groente en fruit. De vele 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij ALDI.

  Verder lezen
 • 09.01.2017

  ALDI bij Fortuna Sittard stadion gaat 13 januari open

  Het tijdelijke ALDI-filiaal bij het Fortuna Sittard Stadion wordt op vrijdag 13 januari geopend. Iedereen kan terecht in deze nieuwe winkel voor de dagelijkse boodschappen met de beste prijs kwaliteitverhouding. Sinds enige tijd biedt ALDI nog meer bekende merkartikelen, veel verse producten zoals groente, fruit en vlees en staan er steeds meer duurzaam geproduceerde en biologische artikelen in het schap. De vestiging is goed en makkelijk bereikbaar en biedt ruimte aan 115 nieuw aangelegde gratis parkeerplaatsen.

  Verder lezen
 • 12.12.2016

  ALDI opent nieuwe vestiging in 's-Heerenberg

  ALDI heeft een nieuw filiaal aan de Molenpoortstraat in 's-Heerenberg geopend. Iedereen kan terecht in deze nieuwe winkel voor de dagelijkse boodschappen met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Sinds enige tijd biedt ALDI nog meer bekende merkartikelen, veel verse producten zoals groente, fruit en vlees en staan er steeds meer duurzaam geproduceerde en biologische artikelen in het schap. De vestiging is goed en makkelijk bereikbaar en biedt ruimte aan 130 gratis parkeerplaatsen.

  Verder lezen
 • 18.11.2016

  ALDI opent nieuwe en grotere vestiging in Heerenveen

  ALDI opent op woensdag 23 november een nieuw en groter filiaal aan het Molenplein in Heerenveen. Vanaf die dag kan iedereen er terecht voor de dagelijkse boodschappen met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Sinds enige tijd biedt ALDI nog meer bekende merkartikelen, veel verse producten zoals groente, fruit en vlees en staan er steeds meer duurzaam geproduceerde en biologische artikelen in het schap. Naast het standaard assortiment biedt ALDI in Heerenveen extra regionale producten, zoals Friese-, Groningse- en Drentse droge worst, gekruid gehakt, gekruide runderrollade, Friese nagelkaas, Friese kruidreepkoek en Oosterse cake.

  Verder lezen
 • 03.11.2016

  Structurele samenwerking voedselbanken Nederland en ALDI

  Voedselbanken Nederland en ALDI hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten en werken vanaf nu landelijk structureel samen. De bedoeling is dat op termijn alle ca. 500 filialen van ALDI in een landelijke uitrol producten aan lokale voedselbanken gaan doneren. De vestigingen van ALDI verstrekken, afhankelijk van de capaciteit van de voedselbanken, meerdere keren per week levensmiddelen.

  Verder lezen
 • 29.10.2016

  Duurzame aanbiedingen tijdens Fairtrade Week bij ALDI

  Van 29 oktober t/m 6 november is het opnieuw Fairtrade Week. Ook deze keer doet ALDI aan deze themaweek mee. Duurzaamheid en eerlijke handel staan immers hoog in het vaandel bij ALDI.

  Verder lezen
 • 03.10.2016

  ALDI biedt opnieuw de voordeligste huismerken

  Opnieuw is ALDI de goedkoopste supermarkt van huismerken in Nederland. Dit blijkt uit de jaarlijkse peiling van supermarkten over de prijs van huismerkartikelen in de Consumentengids1. Voor de dagelijkse boodschappen bij ALDI wordt 20 tot 22% minder betaald voor huismerken dan bij andere supermarkten. De onderzoekers bezochten in juli vijftien supermarktketens en vergeleken de prijzen van ongeveer 100 huismerkartikelen. ALDI komt ook als voordeligste supermarkt uit de bus in de boodschappentas-test van het televisieprogramma Kassa. Hierbij liep het verschil met de duurste supermarkt op tot meer dan 31%.

  Verder lezen
 • 14.07.2016

  ALDI publiceert haar eerste maatschappelijk jaarverslag

  Voor het eerst publiceert de ondernemingsgroep ALDI Nord vandaag een internationaal maatschappelijk jaarverslag. Met dit duurzaamheidsverslag is ALDI transparant over de huidige status en de perspectieven voor verduurzaming. Het verslag is opgesteld volgens de G4-richtlijnen van het wereldwijd erkende Global Reporting Initiative (GRI). De publicatie van het maatschappelijk jaarverslag markeert een mijlpaal en is tegelijkertijd het vertrekpunt voor verdere verduurzaming en de dialoog met stakeholders. In het internationale verslag worden ook de activiteiten van individuele landen toegelicht, zo ook van ALDI in Nederland.

  Verder lezen
 • 21.06.2016

  Meer merkartikelen bij ALDI in assortiment

  Vanaf morgen biedt ALDI nog meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment aan. De uitbreiding betreft producten van Unilever zoals Blue Band halvarine, Calvé mayonaise, Unox knakworst en Lipton Ice tea. Het structureel aanbieden van merkartikelen past binnen het beleid van de onderneming om het aanbod continue te verbeteren: de wens van de klant staat hier voorop, evenals het principe beste prijs-kwaliteitverhouding.

  Verder lezen
 • 24.05.2016

  Zoete Zon Bijenhoning van ALDI beste uit de test

  De Zoete Zon Bijenhoning van ALDI is afgelopen zaterdag bij de honingtest van televisieprogramma Kassa als beste uit de test gekomen. De experts gaven aan dat de donkere honing een graanachtige smaak heeft. De Zoete Zon Bijenhoning werd ook al in oktober 2014 door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'beste koop' en 'beste uit de test'1. De honing werd gewaardeerd als een zeer goede honing, met onder meer klaver en kreeg een 9,3.

  Verder lezen
 • 17.05.2016

  ALDI wederom goedkoopste supermarkt

  Opnieuw is ALDI de goedkoopste supermarkt uit de boodschappentest van televisieprogramma KASSA. Het programma vergelijkt elk jaar dezelfde huismerkproducten van verschillende supermarkten en al vier keer op rij is ALDI de goedkoopste. De uitkomst van boodschappentest werd zaterdag 14 mei jl. uitgezonden. Hieruit bleek dat de boodschappen van ALDI ruim 31% goedkoper zijn dan de producten van de duurste supermarkt.

  Verder lezen
 • 07.05.2016

  Fairtrade Week bij ALDI: aanbiedingen met een goed FAIRhaal

  Van 7 tot en met 15 mei is het weer Fairtrade Week, georganiseerd door Max Havelaar, de stichting die zich via het Fairtrade keurmerk inzet voor eerlijke handel. Uiteraard is ook ALDI van de partij. Zo zijn er de nodige interessante aanbiedingen als T-shirts van Fairtrade-katoen, Fairtrade bananen en limoenen en Fairtrade vruchtensappen.

  Verder lezen
 • 25.02.2016

  Jong belegen kaas van ALDI Beste Koop volgens Consumentenbond

  De Molenland Goudse jong Belegen 48+ kaas van ALDI is door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'Beste Koop'1. De Consumentenbond testte samen met een panel, bestaande uit 8 experts en 43 consumenten, 25 voorgesneden plakken jong belegen kaas. De Molenland Goudse jong Belegen 48+ kaas van ALDI scoort met name goed op prijs-kwaliteitverhouding en de punten 'smaakoordeel' en 'etiket'. De kaasexperts gaven de 'lekkere kaas met veel smaak' een 7,7. De verkoopprijs van de Molenland Goudse jong Belegen 48+ kaas is 3.29 euro per 400 gram.

  Verder lezen
 • 01.02.2016

  ALDI introduceert Dierenwelzijnsbeleid en start samenwerking met de Dierenbescherming

  ALDI maakt vandaag haar Dierenwelzijnsbeleid openbaar. In dit beleid zijn de doelstellingen voor verduurzaming van producten van dierlijke oorsprong geformuleerd. Hierbij stelt ALDI de gezondheid en het welzijn van de dieren centraal. ALDI verkoopt een groot volume aan producten van dierlijke oorsprong en ziet het als haar verantwoordelijkheid om het dierenwelzijn verder te verbeteren. ALDI start daarnaast een samenwerking met de Dierenbescherming en gaat het Beter Leven keurmerk op haar producten voeren.

  Verder lezen
 • 31.03.2015

  ALDI zet zich in voor een duurzamere productie van textiel en schoenen

  ALDI breidt haar inzet voor verduurzaming van productie van textiel en schoenen verder uit. Samen met Greenpeace is een omvangrijk pakket aan ecologische eisen voor de productie van textiel en schoenen vastgelegd. Met dit ambitieuze actieplan stellen we ons tot doel om voor 2020 af te zien van bepaalde chemische stoffen in de productie.

  Verder lezen
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch