Werken als filiaalmanager bij ALDI
  1. Winkel
  2. Filiaalleider

VOORDELEN VAN EEN FILIAALMANAGER

Goed salaris

Impact maken

Uitdaging

ALDI Filiaalleider Michael

ONTMOET ONZE FILIAALLEIDER MICHAEL

Als filiaalleider (zo noemen we een filiaalmanager bij ALDI) heeft Michael veel diversiteit in zijn werk; geen dag is hetzelfde. Hij neemt collega’s aan, begeleidt zijn team en voert verbeteringen door. Naast alle taken die een leidinggevende op zich neemt, blijven ook de dagelijkse winkelwerkzaamheden doorgaan. Michael houdt van de afwisseling en verantwoordelijkheden die bij het runnen van een eigen winkel komen kijken. 

WAT DOE JE ALS FILIAALMANAGER BIJ ALDI

Als filiaalmanager ben jij verantwoordelijk voor je eigen filiaal, daar komt veel uitdaging en verantwoordelijkheid bij kijken. Je zit niet de hele dag achter je bureau, maar werkt actief mee op de vloer. Samen met je team, die jij blijft motiveren en begeleiden. Je bent een natuurlijke leider die energie haalt uit het neerzetten van het beste filiaal door ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en de doelen worden behaald.

HET SALARIS VAN EEN FILIAALMANAGER BIJ ALDI

Jouw salaris als filiaalmanager is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en het aantal uur dat je werkt. Wist je al dat je naast het basissalaris bij ons ook nog eens een premie verdient? Natuurlijk is salaris niet het enige dat je ontvangt, er is meer geregeld dan je denkt. Zo krijg je ook 24 vakantiedagen, korting op je nieuwe (elektrische) fiets & sportschool abonnement en hebben we een collectieve zorgverzekering.

Doorgroeien als DSM

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN VAN EEN FILIAALMANAGER BIJ ALDI

Als filiaalmanager kun je je blijven ontwikkelen. Met jouw ervaring als filiaalmanager liggen de kansen bij ALDI voor het oprapen, maar deze grijp je bij ALDI zelf. Blijf je ontwikkelen in onze leiderschapstrainingen, groei door als district sales manager óf maak de overstap naar een functie in één van onze distributiecentra of kantoren. 

ZIT LEIDERSCHAP IN JOUW BLOED?  

KOM WERKEN ALS FILIAALMANAGER

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch