Werken als verkoopmedewerker bij ALDI
  1. Winkel
  2. Verkoopmedewerker

VOORDELEN VAN EEN VERKOOPMEDEWERKER

Goed geld verdienen

Gezelligheid

Uitdaging

ALDI Verkoopmedewerker kassa

ONTMOET ONZE VERKOOPMEDEWERKERS ANNIQUE EN WESLEY

Boodschappen scannen bij de kassa tijdens drukte en samen met jouw collega’s de schappen vullen wanneer het rustig is. Annique en Wesley houden van de afwisseling die hun (bij)baan als verkoopmedewerker te bieden heeft. Waar Wesley graag vroeg begint en koning broodbakker is, werkt Annique liever in de middag. Zo kan ze eerst helpen met het vullen van de laatste schappen voor ze achter de kassa duikt om klanten te helpen. 

ALDI Verkoopmedewerker

WAT DOE JE ALS VERKOOPMEDEWERKER BIJ ALDI

Als echte verkoopmedewerker ben jij een allrounder in de winkel en word je gezien als een echte winkelmedewerker. Jij zorgt voor een tip-top uitziende winkel, bakt de broodjes af in de winkelbakkerij en scant alle producten achter de kassa. Genoeg afwisseling dus! Op deze manier houd je veel afwisseling in het werk en kun je jouw favoriete taken blijven uitvoeren.

Salaris ALDI Verkoopmedewerker

HET SALARIS VAN EEN VERKOOPMEDEWERKER BIJ ALDI

Wat je als verkoopmedewerker gaat verdienen? Dat is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en het aantal uur dat je werkt. Wist je al dat je naast het basissalaris bij ons ook een prestatiebonus verdient? De inzet van jou en je collega’s zie je namelijk terug in de winkelresultaten én die resultaten merk je bij jou op de bankrekening. Doe de salarischeck via de salariscalculator en kom er achter hoeveel salaris je als winkelmedewerker bij ALDI kan verdienen.

Doorgroeien binnen ALDI Winkel

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN VAN EEN VERKOOPMEDEWERKER BIJ ALDI

Als verkoopmedewerker kun je je bij ALDI blijven ontwikkelen. Met jouw ervaring als verkoopmedewerker op zak kun je doorgroeien naar elke andere functie in de winkel en daarbuiten. En wij helpen je graag bij het doormaken van deze ontwikkeling. Via onze eigen bbl-opleiding haal jij een landelijk erkend mbo-diploma en kan je de stap maken naar een leidinggevende functie in de winkel.

SCAN JIJ JOUW VOLGENDE (BIJ)BAAN BIJ ONS?

KOM WERKEN ALS VERKOOPMEDEWERKER

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch