Werken als vrachtwagenchauffeur bij ALDI
  1. Distributiecentrum
  2. Vrachtwagenchauffeur

VOORDELEN VAN EEN CHAUFFEUR

Goed salaris

Modernste vrachtwagens

Zekerheid

ALDI Vrachtwagenchauffeur Martin

ONTMOET ONZE CHAUFFEURS AGNES EN MARTIN

Zelfstandig onderweg, jouw favoriete radiozender op en eigen baas over de klimaatinstellingen. Volledig op schema gaan onze chauffeurs de hele dag op pad, maar zijn zij wel flexibel. Agnes en Martin zijn samen met collega vrachtwagenchauffeurs een onmisbare schakel in onze keten. Want zonder transport, valt alles stil. 

WAT DOE JE ALS VRACHTWAGENCHAUFFEUR BIJ ALDI

Als chauffeur CE bij ALDI ga jij (fulltime of parttime) aan de slag om er voor te zorgen dat de winkels bevoorraad worden. Je begint je werkdag met het laden van jouw vrachtwagen met de bijbehorende elektrische pompwagen, waarna je op pad gaat naar één van je vaste adressen. Zo zie je altijd wel een bekend gezicht. De vrijheid en autonomie van de weg, maar tegelijkertijd ook een kop koffie met collega’s op bestemming.

HET SALARIS VAN EEN VRACHTWAGENCHAUFFEUR BIJ ALDI

Wat verdient een vrachtwagenchauffeur? Goede vraag! Jouw salaris als vrachtwagenchauffeur is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en het aantal uur dat je werkt. Naast jouw basissalaris kun je ook bonussen voor goed rijgedrag & schadevrij rijden verdienen én kom ontvang je bij ALDI een extra functietoeslag. Benieuwd wat jij als vrachtwagenchauffeur bij ALDI kan verdienen? Doe de salarischeck via de salariscalculator. 

ALDI Chauffeur Agnes

OPLEIDING VRACHTWAGENCHAUFFEUR

Zie jij je al helemaal achter het stuur van één van onze ALDI vrachtwagens zitten en wil je graag vrachtwagenchauffeur worden, maar heb je nog geen groot rijbewijs? Bij ALDI bieden we een opleiding voor vrachtwagenchauffeur aan waarbij jij je CE rijbewijs kunt behalen! Het behalen van je rijbewijs wordt door ons betaald en daarna kun je direct aan de slag achter het stuur van één van onze ALDI vrachtwagens.

BEN JIJ KLAAR OM TE LEVEREN?

KOM WERKEN ALS VRACHTWAGENCHAUFFEUR

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch