Werken als magazijnmedewerker bij ALDI
  1. Distributiecentrum
  2. Magazijnmedewerker

VOORDELEN VAN EEN MAGAZIJNMEDEWERKER

Goed salaris

Veiligste machines

Zekerheid

ALDI Magazijnmedewerker Marga

ONTMOET ONZE ORDER PICKERS  ADO EN MARGA

Je schouders eronder zetten en samen met je collega's knallen zodat alles klaar staat voor jouw collega's die de weg op gaan. Omdat je net als Ado en Marga een kick krijgt van het klaarzetten van de meeste colli’s, ben je veel in beweging en continu aan het tillen. Zij kennen het distributiecentrum daardoor op hun duimpje. Om te zorgen dat iedereen vitaal blijft, zorgen wij voor de middelen die jouw werk veilig en het verzamelen makkelijker maken. 

WAT DOE JE ALS MAGAZIJNMEDEWERKER BIJ ALDI

Als magazijnmedewerker bij ALDI pick jij samen met je collega's alle producten (met uitzondering van diepvries en verse producten van de bakker) die bestemd zijn voor de filialen. Via je headset hoor je welke producten op jouw lijst staan om te verzamelen op jouw EPT met pallet. Om het werk afwisselend en dynamisch te houden, word je ingezet op verschillende afdelingen om de orders voor de winkel te picken.

ALDI Magazijnmedewerker Ado

HET SALARIS VAN EEN MAGAZIJNMEDEWERKER BIJ ALDI

Wat verdient een magazijnmedewerker bij ALDI? Goede vraag! Jouw salaris als magazijnmedewerker is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en het aantal uur dat je werkt. Naast jouw basissalaris verdien je ook nog eens een prestatiebonus. Doe de salarischeck via de salariscalculator en kom er achter hoeveel salaris je gaat verdienen.

ALDI Doorgroeimogelijkheden distributiecentrum

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN VAN EEN MAGAZIJNMEDWERKER BIJ ALDI

Als magazijnmedewerker kun je je bij ALDI blijven ontwikkelen. Zo kun je doorgroeien naar andere teams in het magazijn zoals goederenontvangst of naar teamlead. Daarnaast biedt ALDI jou de mogelijkheid om diverse certificaten te behalen of zelfs een landelijk erkend mbo-diploma door het volgen van onze eigen bbl-opleiding Logistiek. 

PICK JIJ DE BESTE (BIJ)BAAN?

KOM WERKEN ALS ORDERPICKER

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch