1. Pers
  2. Persberichten
  3. ALDI start ludieke zoektocht naar Nederlands Kampioen Smoothie Draaien

ALDI start ludieke zoektocht naar Nederlands Kampioen Smoothie Draaien

03.05.2022

Na een kampioenschap rondom tosti’s bouwen in 2021 organiseert ALDI ook dit jaar weer een opvallend Nederlands Kampioenschap (NK): Het ALDI NK Smoothie Draaien. Vanaf vandaag start de ludieke zoektocht naar de beste smoothie draaier van Nederland. De winnende smoothie zal daadwerkelijk geproduceerd worden en verkrijgbaar zijn bij alle ALDI-filialen in Nederland. Het NK Smoothie Draaien is onderdeel van de allereerste AGF-campagne van de discounter die vandaag gestart is.

“Smoothies en sapjes hebben een duur imago” zegt Wolter Bentinck, Manager Social Media bij ALDI in Nederland. “En buiten de deur klopt dat vaak. Maar met groente en fruit van ALDI, veelal vers van eigen bodem, laten we zien dat het ook betaalbaar kan zonder in te leveren op kwaliteit!”

Meedoen aan het Nederlands Kampioenschap Smoothie Draaien is verdraaid simpel. Kwalificeren kan door het insturen van een smoothierecept via Facebook, Instagram of de website. Uit alle inzendingen worden drie finalisten geselecteerd. Onder toeziend oog van een kundige jury, die bestaat uit Nederlandse telers, bereiden de smoothie-liefhebbers tijdens de finale hun favoriete smoothie.

“We hebben er bewust voor gekozen om onze Nederlandse telers te laten jureren. Het zijn geen foodies of fit girls die je normaal smoothies ziet proeven, maar wie kent de Nederlandse groente en fruit nou beter dan de mensen die ze produceren? Juist!”, vervolgt Bentinck. Naast een rol voor de telers is er ook een belangrijke rol voor de online community. Zij kunnen vanaf maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei via Facebook en Instagram stemmen op de beste smoothie draaier van Nederland.

De winnende smoothie, met vers van eigen bodem-ingrediënten, zal uiteindelijk verkrijgbaar zijn bij ALDI. “Zo maken we de smoothie toegankelijk en betaalbaar voor heel Nederland, ook als mensen geen blender hebben,” sluit Bentinck af. Daarnaast ontvangt de winnaar 250 euro winkeltegoed en een unieke blenderbokaal. 

Kijk hier voor meer informatie over het NK Smoothie Draaien 2022.

Het NK Smoothie Draaien is ontwikkeld in samenwerking met Blauw Gras.

NK smoothie draaien
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch