1. Pers
  2. Persberichten
  3. ALDI zet in op verduurzaming zuivel

ALDI zet in op verduurzaming zuivel

11.12.2017 ALDI gaat de komende maanden met melkveehouders en leveranciers in gesprek om de mogelijkheden te onderzoeken voor het verder verduurzamen van zuivelproducten. Hierin worden thema's meegenomen die benoemd zijn door Milieudefensie, zoals weidegang, lokaal veevoer, grondgebonden melkveehouderij en weidevogelbeheer.

Melk

Eline Poels, manager Corporate Responsibility: 'ALDI ziet dat melkveehouders via verschillende initiatieven al veel doen op het gebied van verduurzaming. Ook wij vinden het belangrijk dat er vervolgstappen worden gemaakt en daarom willen we samen met hen bekijken welke opties er zijn om de productie van melk duurzamer te maken.'

Milieudefensie prijst de aanpak van ALDI
Milieudefensie is blij met het initiatief van de supermarkt. Bart van Opzeeland, campagneleider voedsel van Milieudefensie: 'We waarderen het dat ALDI in gesprek gaat met melkveehouders en leveranciers over duurzame melk. In april 2018 komt ALDI met een plan van aanpak voor verduurzaming van melk.

Corporate Responsibility
ALDI zette in 2017 grote stappen in het verduurzamen van assortiment en bedrijfsvoering. Zo zette de retailer dit najaar in haar 500 winkels alle duurzamere producten in het zonnetje met de campagne 'Verantwoord Boodschappen Doen'. Daarnaast heeft Aldi aangekondigd te stoppen met de verkoop van de eenmalige plastic tassen en werkt de supermarkt samen met haar telers aan het verduurzamen van aardappelen, groente en fruit.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch