Zuivelproducten van ALDI

Zuivelproducten

 1. Startpagina
 2. Zuivelproducten

Onze verse zuivel, dat zijn melk en melkproducten, zijn gemaakt van weidemelk. Daarnaast worden al onze verse melk, yoghurt en vla gemaakt met extra aandacht voor koe, natuur en klimaat. Je herkent de producten aan het On the Way to PlanetProof en Weidemelk logo.

On the Way to PlanetProof

Planet proof

'On the Way to PlanetProof' is een onafhankelijk duurzaamheidskeurmerk voor zuivel, groenten en fruit, eieren, bloemen, planten, bomen en bloembollen. Het bewijst ('Proof') dat je een product koopt dat duurzamer is geproduceerd en daardoor beter is voor natuur, milieu en dier.

Een groot deel van onze zuivelproducten draagt het PlanetProof logo. Dat betekent dat de boer nog meer aandacht geeft aan de natuur op en rond het boerenbedrijf en het welzijn van de koe:

 • De boeren zorgen goed voor hun koeien, zodat ze een goed en comfortabel leven hebben. Zo zijn er massageborstels in de stal en heeft iedere koe een eigen ligbed.
 • PlanetProof boeren werken meer in balans met de natuur. Zij zorgen voor een groener landschap, rijk aan insecten en vogels, waarin meer ruimte is voor natuurlijke kringlopen.
 • PlanetProof boeren besteden veel aandacht aan het klimaat. Zo willen zij de uitstoot van broeikasgassen op hun boerderij verminderen, bijvoorbeeld door zonnepanelen op de stal.

Weidemelk

Weidemelk

Het weidemelklogo van Stichting Weidegang vind je terug op al op onze verse en houdbare melk, karnemelk, yoghurt, (dubbel)vla en verschillende kazen. Weidemelk is afkomstig van koeien die ten minste 120 dagen per jaar 6 uur lang naar buiten kunnen.

Biologisch

Biologisch

Melkkoeien op biologische boerderijen mogen langer de wei in. Biologische melkkoeien gaan minstens 200 dagen per jaar in de buitenlucht. Daarnaast hebben ze in de stal meer ruimte. Biologische zuivel kun je herkennen aan het logo met het ‘groene blaadje’. 

Verse zuivel bij ALDI

Verse zuivel

Bekijk hier het assortiment van verse zuivel.

Meer informatie
Jan vlooswijk

Interview Jan Vlooswijk

Door dag en nacht voor zijn dieren klaar te staan, levert Jan hoge kwaliteit zuivel, die onder meer bij ALDI in de schappen terechtkomt.

Meer informatie

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch