Vegetarisch en plantaardig bij ALDI

Vegetarisch en plantaardig

  1. Startpagina
  2. Vegetarisch en plantaardig

Waarom vegetarisch? 

Steeds meer Nederlanders kiezen vaker voor een vegetarisch alternatief voor vlees. Dat is beter voor je gezondheid en voor het milieu. Zo adviseert het Voedingscentrum om vlees vaker af te wisselen met alternatieven zoals peulvruchten, noten, vegetarische vleesvervangers of ei. Lees er hier meer over.

Voor het houden van vee is veel land, water en voer nodig. 40% van de klimaatbelasting van het voedsel van de gemiddelde Nederlander komt door de productie van vlees. Hoewel dierlijke producten een belangrijke bron van eiwitten zijn, kunnen we eiwitten ook heel goed binnenkrijgen via plantaardige producten. Daarom hebben we in het Nationale Klimaatakkoord afgesproken dat in 2030 minimaal 60% van de eiwitten die we binnen krijgen afkomstig moet zijn van plantaardige producten, zoals groente en fruit, peulvruchten en noten. Minder dan 40% van de eiwitten worden dan uit dierlijke producten, zoals vlees, zuivel en kaas gehaald.

Vegetarisch bij ALDI 

Week zonder vlees bij ALDI

Bij ALDI ondersteunen we deze eiwittransitie. Bij ons kun je heel goed terecht voor een vegetarische of plantaardige maaltijd. Zo hebben we verschillende vleesvervangers en andere vegetarische en plantaardige alternatieven in ons assortiment. Je vindt deze alternatieven bij het vlees-, vis- en zuivelschap. Daarnaast promoten wij gedurende het jaar verschillende vegetarische en plantaardige alternatieven in onze wekelijkse folder.

Als partner van de Nationale Week Zonder Vlees steunen wij deze jaarlijkse campagne voor vegetarisch eten. In de Week Zonder Vlees wordt iedereen opgeroepen de uitdaging aan te gaan om een week lang geen vlees te eten. Het doel van het initiatief is om Nederlanders bewust te maken van de positieve impact van minder vlees eten. Daarnaast laten we met de campagne zien dat vegetarisch eten ook heel gemakkelijk én lekker kan zijn.

Voor inspiratie en de lekkerste vegetarische gerechten, kijk op onze receptenpagina. Voor onze actuele vegetarische producten zie onze assortimentspagina of kom langs in de winkel. Vegetarisch? Natuurlijk wel: dat is niet alleen goed voor mens, dier en milieu, maar bij ALDI ook goed voor je portemonnee!

Vegetarische recepten

Vegetarische recepten

Meer dan 20 vegetarische recepten bij ALDI. Zo wordt vegetarisch eten gemakkelijk én lekker!

Meer informatie
Vega (vleesvervangers) van ALDI

Vega (vleesvervangers)

Bekijk hier het vega assortiment.

Meer informatie
Plantaardige zuivel bij ALDI

Plantaardige zuivel

Bekijk hier het assortiment van plantaardige zuivel.

Meer informatie
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch